Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

ZZP’er worden in de zorg? Sluit je dan aan bij De Zorgprofessional

Als je hulp zoekt om als ZZP’er een bestaan op te bouwen, dan heb je professionele hulp nodig. De Zorgprofessional biedt deze hulp. Wat kunnen ze eigenlijk allemaal voor je betekenen? We hebben de diensten van De Zorgprofessional hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Hulp bij vormen van een collectief voor contracteren
  • Betere samenwerking met intermediairs
  • Betere contracten bij gemeenten, maar ook overheid en zorgverzekeraars

Kortom, De Zorgprofessional helpt jou graag om kwaliteit te kunnen bieden. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden als professionals jou al voor zijn geweest. Maak daar vooral gebruik van, zodat jij je zoveel mogelijk kunt richten op jouw werk: het helpen van mensen op zorggebied. Het is voor te stellen dat je naar aanleiding van deze informatie vragen hebt en meer te weten wilt komen. Ook dan is een bezoekje aan de site samenszorg de moeite waard, omdat je hier alle contactgegevens vindt die je nodig kunt hebben. Neem gerust eens contact op en hoor wat De Zorgprofessional jou kan bieden.

Dit kan De Zorgprofessional jou bieden

Ons land telt steeds meer ZZP’ers. Ergens is dat ook wel logisch, want het zelf baas zijn biedt zoveel mogelijkheden. Allereerst geeft het je vrijheden. Je bent niet in loondienst bij één baas, waar je je moet houden aan de vaste werktijden, een vaste werkplek hebt en altijd dezelfde collega’s om je heen hebt. Je loopt daarnaast ook niet het risico ontslagen te worden, bijvoorbeeld als de organisatie wil gaan reorganiseren, omdat het economisch minder gaat of wanneer ze juist als doel hebben om nog meer winst te behalen. Neem bijvoorbeeld dat je werkt in de zorg, waar de werkdruk hoog is en je je moet houden aan de arbeidsvoorwaarden aldaar. Stel dat je in een ziekenhuis werkt in vast dienstverband en dat ziekenhuis gaat plots failliet, dan sta je direct op straat. Natuurlijk wil je dit soort dingen voorkomen. Werk jij in de zorg en wil je de overstap maken van in loondienst werken naar eigen baas zijn? Dan is het voor te stellen dat je dit maar uit blijft stellen, omdat er zoveel op je af komt en je niet weet waar te beginnen. Uitstel is jammer, maar wel begrijpelijk. Wat je eigenlijk nodig hebt is iemand die je kan begeleiden in dit proces. Iemand die geworteld zit in de zorgsector en op de hoogte is van alles wat je moet weten als ZZP’er, maar jou ook de gewenste begeleiding biedt. Het is goed om te weten dat er organisaties bestaan die jou kunnen helpen met het zelfstandig worden. Zo’n organisatie is De Zorgprofessional. Zoals de naam al doet vermoeden ben je hier aan het juiste adres als ZZP’er in de zorg.

Lees alles op de site

Als professional heb je bijvoorbeeld een website nodig, dat onmisbaar is in deze tijd. Via deze site word je gevonden, komen er nieuwe klanten op je pad, onderhoud je klantcontact, en meer. Het is logisch dat je zelf niet precies weet hoe je het beste invulling kunt geven aan de site. Ook dan is De Zorgprofessional er voor je. Datzelfde geldt voor het gebruikmaken van de sociale media. De Zorgprofessional helpt je hier graag mee. Maar er is nog veel meer om te weten te komen over De Zorgprofessional. Hiervoor bezoek je de site samenszorg.nl. Hier kun je op je gemak lezen wat er precies onder de diensten valt van deze organisatie, en wat ze voor jou kunnen betekenen. Je hoeft in ieder geval het worden van ZZP’er in de zorg niet langer uit te stellen.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn