Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Zoek jij een hondentraining in Amsterdam?

Zoek jij een hondentraining in Amsterdam?Je woont in Amsterdam of omgeving, hebt een fantastisch lief klein puppy gekocht, maar je vindt het natuurlijk wel belangrijk dat hij of zij leert uitstekend te luisteren – dat gaat namelijk nog niet helemaal naar wens… Ook wil je natuurlijk dat er een uitstekende band ontstaat tussen jou en je puppy. Je zoekt daarom een hondentraining in Amsterdam, waar jullie beiden veel kunnen opsteken. Of: je hebt juist al een wat oudere hond, maar je merkt veranderingen in z’n gedrag en het valt je op dat hij niet meer zo goed luistert als vroeger. Je overweegt daarom om alsnog een hondentraining in Amsterdam te gaan doen, om te kijken hoe je zijn of haar gedrag toch weer wat bij kunt sturen. In beide gevallen zoek je een kwalitatief goede hondentraining in Amsterdam, die ervoor zorgt dat jouw hond gaat luisteren als nooit tevoren! Want je kunt je hond eigenlijk zien als een gezinslid. Zoals kinderen een goede opvoeding nodig hebben, heeft je hond hetzelfde nodig! Dat levert een levenslange plezierige band op tussen hond en baasje.

YouDog: dé hondentraining in Amsterdam

Als je een goede én leuke hondentraining in Amsterdam wilt volgen, zoek dan niet langer! YouDog biedt verschillende soorten hondentraining in Amsterdam: Ze biedt bijvoorbeeld een op maat gemaakte hondentraining in Amsterdam aan, waardoor je ten eerste leert om goed op het gedrag van je hond in te spelen, maar ook leert zijn of haar gedrag goed te interpreteren en begrijpen. De focus ligt echt op het goed aanleren van de basis.

  • denk aan het goed lopen aan de lijn
  • maar ook aan het goed aanleren en tevens opvolgen van commando’s
  • Ook leer je hondentaal beter te begrijpen
  • leer je hoe je kunt reageren op de niet-verbale communicatie tussen honden

YouDog biedt echter ook een hondentraining in Amsterdam aan, die wat meer spelelementen bevat en gericht is op plezier. De focus ligt hierbij op een prettige samenwerking met jouw hond, en natuurlijk speelt gehoorzaamheid tijdens het spel een grote rol. Ook privé hondentrainingen behoren tot de opties. We kijken samen dan wat jouw hond nodig heeft en creëren op maat gemaakte privé trainingen voor jouw hond, zodat hij/ zij optimaal kan leren! En jij als baasje perfect weet hoe je het beste op bepaald gedrag van jouw hond kunt reageren. Bij alle hondentrainingen ligt de nadruk op het socialiseren van jouw jonge hondje. Je voelt je zelfverzekerder als baasje: waar moet je op letten? Hoe kun je het beste op situaties reageren? En natuurlijk leer je probleemgedrag bij jouw pup sneller en beter herkennen, zodat je tijdig kunt ingrijpen. Dit is belangrijk, want de eerste paar maanden van jouw puppy’s leven zijn essentieel voor het aanleren van gewenst gedrag!

Meer informatie?

Heb jij een pup die je graag zo goed mogelijk wilt opvoeden? En wil je zorgen voor een stevige basis voor jouw pup, zodat hij of zij in de toekomst een gehoorzame, prettige hond is? Als je de hondentraining in Amsterdam doet van YouDog, stimuleer je een goede opvoeding én werk je daarnaast aan de band tussen hond en baasje/ gezin. Zo bereid je jouw hond optimaal voor op het (gezins)leven en vermijd je dat jouw hond later vervelend gedrag gaat vertonen! Informeer eens bij ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee over wat je zoekt en wat je denkt dat jouw hondje nodig heeft. Zoals eerder genoemd is een training op maat voor een al wat oudere hond met gedragsproblemen ook mogelijk bij ons! Ook daarin denken we graag mee. Snuffel eens lekker rond op deze website: youdog.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn