Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Ziekte van Lyme behandeling

Ben jij gebeten door een teek en ben je hierdoor ziek geworden? Dan is de kans groot dat je meteen met een ziekte van Lyme behandeling wilt gaan starten. Dat is eigenlijk niet zo heel vreemd, want we weten immers inmiddels hoeveel klachten mensen kunnen krijgen als ze ziek worden door deze besmetting. Het is vaak een heel vervelend ziekteverloop, waar je ernstige chronische klachten aan over kunt houden. Dat de eerste reflex dan ook is om meteen te starten met een ziekte van Lyme behandeling is heel begrijpelijk. Helaas komen besmettingen ook steeds meer voor, waardoor steeds meer mensen hiermee te krijgen. Tegelijkertijd is het zo dat het nog steeds niet door alle artsen herkent wordt en dat er nog geen eenduidige tests voor zijn. Als je de bekende rode kring krijgt om de tekenbeet heen, dan is het wel duidelijk wat er aan de hand is. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je ook besmet kunt zijn zonder dat je deze kring krijgt. Hoe herken je dan de symptomen? Dit is vaak een groot probleem, waardoor vaak ook de ziekte van Lyme behandeling te laat gestart wordt.

Verschillende mogelijkheden ziekte van Lyme behandeling

Als jij veel klachten hebt die lijken op een andere ziekte, maar de bijbehorende medicatie helpt niet, dan kan het maar zo zijn dat je meer baat zou hebben bij een ziekte van Lyme behandeling omdat je hier last van hebt. De bacterie kan zich namelijk als geen ander vermommen en zich voordoen als bijvoorbeeld:

  • fibromyalgie
  • alzheimer
  • pfeiffer
  • parkinson
  • MS

Andere voorbeelden zijn hartklachten die een afwijkend patroon hebben, blaasontstekingen die met antibiotica niet verdwijnen, gordelroos dat zich anders gedraagt dan normaal. Als jij dit bij jouzelf ook ziet gebeuren, dan is het tijd om eens na te denken en uit te zoeken of een ziekte van Lyme behandeling niet eigenlijk de oplossing zou zijn. Doordat de bacterie zich uitstekend kan vermommen, is vaststellen van de diagnose dus lastig. Wat ook lastig is, is dat de bacteriën uitstekend tot vermenigvuldiging in staat zijn. De spirocheten vallen als ze dood gaan namelijk in verschillende segmenten uiteen. Ieder segment kan op zich echter weer uitgroeien tot een nieuwe. Zo stop je met een reguliere ziekte van Lyme behandeling dus vaak niet de groei van de spirocheten, maar vermenigvuldig je ze onbedoeld. En op die manier wordt het steeds lastiger om het een halt toe te roepen.

Trillingen het werk laten doen

Wat dan te doen als een reguliere ziekte van Lyme behandeling dus niet op de juiste manier werkt? Dan kun heel goed baat hebben bij Het Claritas Protocol. Hierbij wordt er uit gegaan van het gegeven dat de spirocheten bij trillingen niet langer in staat zijn om zich te vermommen of om uit elkaar te vallen. In plaats daarvan lossen ze op, waardoor ze dus daadwerkelijk verdwijnen. Door van trilling gebruik te maken, kun je dus echt van het probleem verlost raken en daarmee is dit een uitstekende ziekte van Lyme behandeling! Lang niet iedere arts is hiermee bekend of zal hiermee aan de slag willen gaan, helaas. Wil jij dit wel, dan kun je terecht bij Hyacintha Kraidy. Door ervaring wijs geworden, kan zij patiënten uitstekend begeleiden in de behandeling. Doordat zij medisch helderziend geneeskundig therapeut is, kan zij bovendien ook voor jou de diagnose stellen. Lijd jij inderdaad aan deze besmetting of is het toch iets anders? Op Claritasprotocol.nl kun je meer lezen over deze ziekte van Lyme behandeling en over de manier waarop er te werk gegaan kan worden! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn