Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Zeilkleding onmisbaar

Op het water in de boot: er gebeurt een heleboel op het water tijdens het zeilen. Daarom is het onmisbaar om een goede zeilkleding te hebben. Wij als ervaren zeilers weten daar alles van. Over deze kleding kunnen we het heel lang hebben. Zeilkleding wordt daarnaast door veel bedrijven aangeboden. Daarom is informeren over zeilkleding de beste manier om achter de kwaliteit te komen. Specifiek wil ik het merk Sail360 aankaarten. Dit zal ik doen aan de hand van de volgende site: sail360.nl. Zeilkleding van Sail360 is zich ervan bewust dat zeilkleding niet alleen praktisch moet zijn maar ook modieus. Dit is in deze tijd erg belangrijk. Waar de kleding vroeger vooral praktisch en niet te gedetailleerd moest zijn, is het juist in onze tijd van belang om de kleding als mooi te ervaren en niet enkel als praktisch. We leven in een tijd waarin het gebruik van social media steeds belangrijker is geworden. Onbewust zorgt dat ervoor dat we onszelf ongewenst gaan vergelijken met anderen. Desondanks wil iedereen er natuurlijk mooi uit zien. Met of zonder social media.

Bewuste keuze zeilkleding

Sail360 heeft zeilkleding van het merk Marinepool in haar assortiment maar heeft daarnaast ook vele andere producten te koop. Waarom het een bewuste keuze is om zeilkleding van Sail360 te kopen zal ik voor u uiteenzetten. Zoals genoemd is de zeilkleding van Sail360 een bewuste keuze omdat deze u moet beschermen tegen onder andere de zon en de wind op het water. Zon heeft lang niet altijd een positieve invloed op de huid, dat is een feit van algemene bekendheid. Het is van groot belang om daartegen beschermd te zijn. Het kiezen van kleding van Sail360 is daarnaast ook een bewuste keuze vanwege het feit dat zij niet slechts kijken naar het eindproduct, maar ook de weg hier naartoe. In het assortiment van Sail360 is daarom kleding te vinden die op een eerlijke manier is ontworpen. Als derde punt wil benadrukken dat zij het van belang vinden om rekening te houden met social engagement en milieubescherming bij het ontwikkelen van de zeilkleding. Het merk houdt hier rekening mee, iets dat voor zeilers vaak een belangrijk onderwerp is. Juist dat staat centraal bij Sail360. De website bevat het volgende:

  • BEACHfashion
  • Autopilot
  • Nooduitrusting op zee
  • Aanbiedingen
  • Blog

De site is al met al dus heel divers. Het kopje nooduitrusting op zee dat vermeld staat op de site is belangrijk omdat het laat zien dat het merk echt geeft om de veiligheid van hun klanten. Dat kunnen wij als klanten op onze beurt weer ontzettend waarderen en nemen we ook mee in de beslissing welke kleding we kopen maar ook hoeveel kleding we kopen.

Verwachtingen waargemaakt

Onze verwachtingen zijn niet snel overtroffen, dat kunnen we ondertussen wel zeggen. Zeker omdat wij al jaren zeilen en regelmatig nieuwe kleding nodig hadden. Vanwege het feit dat wij al jaren zeilen en ontzettend veel kleding hebben moeten aanschaffen, hadden we onze verwachtingen laag gehouden bij het bestellen via Sail360. Wat ons direct opviel bij het bestellen van de kleding was de opzet van de site. Ons oog viel direct op de vormgeving en de duidelijkheid van de website. Dit is iets dat wij als klant als erg belangrijk ervaren. Toen wij de kleding hadden besteld bleek ook nog dat wat de site ons beloofde echt waar was. Dat zorgde er onder andere voor dat wij de kleding vaker hebben besteld via dit bedrijf. Sail360 denkt om milieubescherming en daar staan wij ook voor. Dat vinden wij erg belangrijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn