Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Word koning van de jungle met wild safari

fairplayspelletjes - wild safariMet 5 rollen en 25 winlijnen is de kans dat jij met wild safari wint ontzettend groot. Het spelen van spelletjes gaat niet alleen om het hebben van een leuke tijd. Het wordt een stuk leuker als je ook wint en met een spelletje zoals wild safari is die kans heel erg groot. Door het geluk dat er bij het spelen van het spel komt kijken, is het alleen maar leuker en spannender. Begin jouw avontuur door de jungle met een rugzak vol handige dingen.

  • verrekijkers
  • camera’s
  • zaklamp
  • insectenspray
  • dagboek voor je avonturen

Tijdens de reis vervoer je jezelf met de jeep en een watervliegtuig. In de Savanne zul je veel adembenemende dieren tegenkomen. Van leeuwen tot olifanten en van chimpansees tot struisvogels. Je zult je ogen zeker uitkijken! Begin dus vandaag nog jouw spannende avontuur door de Savanne met het spelen van wild safari op de website van Fairplay Spelletjes. Hier vind je uiteenlopende soorten spelletjes om jezelf urenlang mee te vermaken. Win Fairplaypunten om het allemaal nog leuker en als je je vandaag nog registreert en je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan maak je iedere maand kans op € 100,- echt geld!

Hoe je wild safari speelt

Maar voordat je begint met spelen moet je natuurlijk eerst weten hoe het spel in elkaar zit. Gelukkig geven ze bij Fairplay Spelletjes je een uitgebreide uitleg per spel en hoe jij de kansen om te winnen zo hoog mogelijk kunt maken. Pak dus vandaag nog jouw kans om te winnen en begin met het spelen van wild safari. Het is een online fruitautomaat waarbij het je doel is om de juiste combinatie van symbolen op de aangewezen winlijn te krijgen. Het spelen van het spel wild safari is eigenlijk heel eenvoudig. Je activeert één tot 25 lijnen waarvan jij vermoedt dat dit de winnende combinatie zal zijn. Onder Schema kun je zien bij welke lijn welk getal hoort. Als je dit dus niet weet, dan is het verstandig om dit van tevoren even op te zoeken en het spelen nog leuker te maken. Vervolgens klik je op ‘Select munten’ om het aantal munten te kiezen dat jij per betaallijn in wilt zetten. Er komt dus een flinke dosis strategie en geluk bij het spelen van wild safari kijken! Heb je jouw strategie uitgezet en ben je klaar voor het spelen van het spel? Klik op ‘Spin’ en de rollen zullen beginnen met draaien. Al snel zal het spannende moment aanbreken waarin blijkt of jouw voorspelling juist is en je een hoop wint!

De meest winstgevende route bij wild safari

Het is duidelijk dat er een goede dosis geluk komt kijken bij het spelen van wild safari. En dus maken ze het bij Fairplay Spelletjes het makkelijker voor jou om te winnen. Hoe ze dat doen? Door aan jou te vertellen waar de beste en meest winstgevende route is in de jungle waar jouw avontuur plaatsvindt! Heb jij bijvoorbeeld drie of meer vliegtuigen op je scherm? Dan activeert dit 10 free spins! Vier vliegtuigen staan gelijk aan 20 free spins en 5 vliegtuigen leveren je 50 free spins op. Met het ‘Wild’ symbool kun je iedere winnende combinaties maken waar dit mogelijk is en met het hebben van twee tot vijf landkaarten kun je helemaal flink scoren! Vergeet daarnaast ook het belangrijkste voorwerp in je tas niet: de camera. Tijdens de bonusronde kun jij zeldzame dieren fotograferen die je nog meer winst opleveren! Nu je genoeg weet over het spel wild safari is het tijd om het te gaan spelen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn