Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Woning verhuren

Directcapital - Woning verhurenWilt u uw woning verhuren? Dan kunt u het beste een bemiddelaar inschakelen die wel van wanten weet. U bent vast niet zo bekend met alle formulieren, jargon en andere technische termen en gegevens die komen kijken bij het woning verhuren. Toch wilt u, net als ieder ander, een goede huurprijs ontvangen. Het is dan ook logisch dat u hiervoor iemand inschakelt dat hier zijn beroep  van heeft gemaakt. Neemt u dan ook eens contact op met Direct Capital BV. Kijkt u maar op directcapital.nl, dan weet u meteen waar we het over hebben. Uw woning verhuren kan u dan ook zo veel makkelijker worden gemaakt door met ons in zee te gaan. Onze makelaars hebben dagelijks te maken met dit soort aanvragen en weten welke formulieren hier voor nodig zijn. Tevens beschikken we over de juiste sociale vaardigheden om de huurder op hun gemak te stellen, hem of haar rond te leiden door uw woning en om te onderhandelen over de huurprijs. Natuurlijk moet het voor de huurder ook aanlokkelijk zijn dus zorgt u er wel voor dat het appartement, huis, kantoor of wat voor pand dan ook, in een goede staat verkeert. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Mocht u hier eens in de buurt zijn, dan bent u altijd welkom. Wellicht is het wel zo handig om een afspraak te maken zodat de koffie klaar staat en er natuurlijk een makelaar tot uw beschikking staat wanneer het u uitkomt. Het spreekt hierdoor voor zich dat we voornamelijk verhuurders helpen met het woning verhuren van panden in Amsterdam maar wij doen dit ook graag voor de rest van Nederland. Hebt u een pand in Maastricht en zit u verlegen om bemiddeling? Schroom dan niet om bij ons aan te kloppen. U hoeft hiervoor niet eens naar ons toe te komen, als de nood hoog is komen we naar u toe maar over het algemeen kunnen details over het woning verhuren online of telefonisch besproken worden.

Wilt u graag uw woning verhuren

Uw woning verhuren kan aldus heel wat geld opleveren als u dit goed weet aan te pakken, vraag dan ook niet meer dan het huis daadwerkelijk waard is. Zeker in deze financieel moeilijke tijden is het voor velen lastig om de huur rond te krijgen. Kom ze dan ook een beetje tegemoet. Wij helpen graag met het onderhandelen zodat u wel ontvangt waar u recht op hebt. Maar als de huur een beetje acceptabel is, dan zult u zien dat u meer bezoekers krijgt. Hebt u een huurder gevonden en kan het woning verhuren van start gaan? Dan zult u merken dat bewoners er langer gebruik van maken als de huur respectabel is. In onze ogen mag u dan wel hogere eisen stellen aan het gedrag van de huurder. Bijvoorbeeld op tijd betalen, klein onderhoud dat zo nu en dan verricht moet worden en ga zo maar door. Zo ontstaat er hopelijk een gezonde wisselwerking waar de huurder en u hopelijk jarenlang de vruchten van kunnen plukken. Laat het maar aan ons over om de initiële stap te zetten. Wij wassen dit varkentje wel voor u. Doordat we veel geïnteresseerde huurders in onze database hebben zal het woning verhuren ook eenvoudiger zijn om voor elkaar te krijgen als u met ons in zee gaat dan wanneer u dit helemaal alleen gaat proberen te doen. Wij checken de gegevens van de huurders en stellen zo mogelijk een database samen. Daardoor weet u wat u voor vlees u in de kuip hebt en dat maakt het kiezen van een huurder een stuk eenvoudiger dan wanneer u dit eigenlijk op de bonnefooi moet zien te regelen. We kunnen vele zaken voor u garanderen als u kiest om het woning verhuren uit te besteden aan Direct Capital. Wat kunt u zoal van ons verwachten? Leest u even mee:

  • kosteloze verhuurtaxatie zodat er snel een nette huurprijs kan worden opgesteld
  • gegarandeerde huurinkomsten, desnoods gaan we achter de huurder aan als diegene achterloopt met betalen
  • verhuuroplossingen met hoge rendementen
  • vaste huurprijs per maand gegarandeerd
  • we nemen al het regelwerk uit handen, dus u zit niet met het handen in uw haar vanwege al dat papierwerk

Wij bemiddelen dit wel voor u zodat u een mooi bedrag krijgt

Zit u na te denken over het woning verhuren? Laat dan eerst een taxatie doen zodat u weet wat een respectabele vraagprijs kan zijn. Wilt u dan nog steeds uw woning verhuren? Dan kunt u dit door ons laten regelen. Al was het enkel om uw huis te taxeren, dat doen we namelijk geheel kosteloos. Uiteraard hopen we wel dat u vervolgens ons als bemiddelaar inschakelt voor het woning verhuren maar hebt u er geen behoefte aan, dan zijn we even goed vrienden. We staan overigens niet alleen voor u klaar voor het woning verhuren want naast het woning verhuren kunnen we ook voor u als huurder diverse zaken doen zoals de perfecte verhuurder vinden. Naast het woning verhuren zou u ook kunnen beleggen in onroerend goed. Hebt u hier weinig tot geen ervaring in en kunt u dus wel wat tips gebruiken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Voor een klein bedrag per maand adviseren we u erg graag over beleggen. U leest het, uw woning verhuren via ons is een goed idee. Leest u trouwens ook eens wat andere klanten van ons over ons hebben gezegd. Neem een kijkje tussen de vele recensies!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn