Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wist u dat u uw administratie uitbesteden kunt?

Ik ben vijf jaar geleden een eigen bedrijfje begonnen en ik had al snel in de gaten dat ik een heel goede ondernemer was, maar dat ik ook een waardeloze boekhouder was. Dat was een combinatie die ik niet had verwacht want ik meende altijd dat wanneer je goed was in het zaken doen, je ook wel goed moest zijn in het administreren van je werk. Dat bleek dus duidelijk niet het geval te zijn en ik ben daarom gaan kijken of ik hier ook iets aan kon doen. Ik heb daarom een cursus boekhouden gevolgd, maar dat bleek ook geen succes te zijn. Het is namelijk zo dat ik gewoon niet nauwkeurig genoeg ben wanneer het gaat over het doen van de boekhouding. Ik vind het bovendien ook gewoon rotwerk dus heb ik gekeken of ik misschien administratie uitbesteden kon. Wanneer dit namelijk zou kunnen, zou dat voor mij heel erg prettig zijn. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er allemaal waren wanneer ik mijn administratie uitbesteden wilde. Ik heb toen maar eens even gegoogeld om te zien waar ik mijn administratie uitbesteden kon en zodoende kwam ik toen terecht bij de mensen van finovion.nl. Deze mensen leken mij heel geschikt wanneer het gaat over het administratie uitbesteden en ik heb daarom ook meteen even contact met hen opgenomen om te horen wat zij allemaal voor mij konden betekenen. Ik heb toen te horen gekregen dat ik een keer langs mocht komen om te bespreken wat zij allemaal voor mij konden doen. Dat was heel prettig en ik heb daarom ook al heel snel een keer een afspraak ingepland. Ik kon al heel snel langskomen en toen dit gesprek eenmaal achter de rug was, had ik meteen in de gaten dat ik hier graag mijn administratie uitbesteden wilde. Het is namelijk zo dat bij dit kantoor alleen maar mensen werken die veel verstand van zaken hebben en dat was precies wat ik nodig had. Ik wilde namelijk mijn administratie uitbesteden aan mensen waar ik blindelings op kon vertrouwen en ik ben daarom heel blij dat ik de mensen van finovion.nl gevonden heb. Mocht u hen ook willen inschakelen, dan kan ik aanraden om een keer naar hun site te gaan kijken. Daar kunt u namelijk heel veel meer vinden over het hoe en wat omtrent het administratie uitbesteden. 

Ik kon hier voordelig mijn administratie uitbesteden

Ik ben blij dat ik met de mensen van finovion in zee ben gegaan omdat zij mij namelijk heel goed hebben weten te helpen. Zij konden meteen voor mij aan de slag en ik kan er nu zeker van zijn dat ik door het administratie uitbesteden, altijd een boekhouding heb die in orde is. Dat was precies waar ik naar op zoek was.

Wilt u ook met deze mensen samenwerken?

Wanneer u ook graag uw administratie uitbesteden wilt aan deze mensen, raad ik u aan om:

  • Even naar de site van finovion.nl te gaan kijken 
  • Te bekijken wat zij allemaal voor u kan doen 
  • Een afspraak te maken met een van de professionals van dit bedrijf

Kijk voor meer info dus ook nog even op de site.   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn