Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Windschermen van Premonta

[IMG] Premonta - WindschermenWelkom op de website van Premonta, de specialist op het gebied van windschermen. Als webshop richten wij ons op het bieden van kwaliteitsproducten en dat gaat u aan! Onze producten zijn prefab en dat betekent dat we met bepaalde standaard maten en aanpassingen werken. Hierdoor werken wij op een zeer efficiënte manier en kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden voor onze producten. Prefab is een afkorting van voorgefabriceerde producten. Veel bouwmarkten werken met deze producten. Voor u is dat handig omdat verschillende onderdelen makkelijk in elkaar passen en dus ook makkelijk te vervangen zijn. Wij bieden onder andere mobiele windschermen. Deze schermen kunnen worden verreden. Ook dat is ontzettend handig, want u kunt deze schermen altijd op een andere plek neerzetten zonder enige moeite. Wanneer de zon en wind van richting veranderden kan het scherm dus verplaatst worden. Dat maakt dat u altijd geniet van een goede plek die beschut is. Naast windschermen kunt u bij ons terecht voor carports van de beste kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar een windscherm dan wilt u graag de goede keuze maken. Een aantal kwaliteiten van de schermen zijn dan ook belangrijk en u dient voor uzelf op een rijtje te zetten wat uw specifieke wensen zijn als het gaat om de aanschaf van windschermen. Onze schermen zijn zeer stevig en wij maken gebruik van speciaal veiligheidsglas. Dit glas is op een speciale manier opgebouwd. Wanneer dit glas breekt – en dat risico is door de stevigheid al zeer nihil – zullen de scherven niet gevaarlijk en scherp zijn. U ziet ditzelfde principe bij bepaalde glazen en natuurlijk bij de autoruit. Deze preventieve raamconstructie zorgt dat u geen enkel risico loopt met uw windschermen. Een aantal eigenschappen van onze producten hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • onze windschermen zijn allemaal voorzien van veiligheidsglas;
  • u kunt onze schermen helemaal op maat laten maken en bestellen;
  • de levertijd van onze schermen bedraagt drie tot vijf weken na aanvraag;
  • wij zorgen voor het veilige transport van uw bestelling zonder schade;
  • u kunt het scherm bij levering afrekenen met uw pinpas.

De beste windschermen

Bij Premonta staat service voorop. Dat betekent dat wij er alles aan doen om voor een goede service te zorgen door met aandacht te kijken naar hoe we onze klanten steeds opnieuw van dienst kunnen zijn op de beste manier. Voor het leveren van windschermen kunt u dan ook rekenen op het voordeel van een veilige bezorgservice die uw bestelling veilig af zal leveren zonde schade. Het is altijd zaak dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de producten van Premonta en als u een bestelling heeft gedaan dan maken wij ons er hard voor om deze bestelling veilig van A naar B te vervoeren. Daar mag u op rekenen, en dat zien wij als meer dan vanzelfsprekend! Wanneer u het product van uw bestelling in huis heeft, dan heeft u de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Dat kan met de pin of contant; maar net was u prettig vindt. Premonta biedt u echter nog meer producten aan en een van die producten is de lichtstraat. Premonta is namelijk onderdeel van Ter Huurne die lichtstraten levert en produceert. Een lichtstraat wordt aangelegd in uw woning en zorgt voor ontzettend veel licht. Het licht in woningen is erg belangrijk en kan een grote vooruitgang betekenen. Vaak is het zo dat mensen die in een woning wonen waar maar weinig licht is wordt gekozen voor een lichtstraat. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die Ter Huurne te biedt op dit gebied, dan kunnen wij dat allemaal voor u regelen. De website biedt u alle informatie die u nodig heeft. U kunt op onze website dan ook het gehele assortiment bekijken; van windschermen tot lichtstraten. De kwaliteit van onze producten hebben wij zeer hoog in het vaandel staan en dat is dan ook de reden dat wij het productieproces in eigen handen houden en hebben. Dat vinden wij heel belangrijk want zo weten wij altijd welke stappen er worden genomen en wanneer. Het op maat laten maken van windschermen is om deze reden dan ook een mogelijkheid.

Woongenot op de eerste plaats

Wonen en zorgen voor een woning waar u zich goed voelt is heel erg belangrijk. Er zijn diverse manieren om er voor te zorgen dat een woning er op vooruit gaat. Een aantal zaken die waarde toevoegen zijn goede windschermen, een carport en natuurlijk de lichtstraat en laat dat nou producten zijn die wij u kunnen bieden van de beste kwaliteit. Premonta is als website een onderdeel van het bedrijf Ter Huurne zoals eerder al even ter sprake kwam. Wij hebben maar liefst 35 jaar ervaring op onze naam staan en dat heeft er voor gezorgd dat we alles weten en van aluminium toepassingen en gestroomlijnde en lichte producten die waarde aan uw huis toevoegen. Veel mensen die op zoek zijn naar windschermen vinden het prettig om eens te kijken wat de mogelijkheden van deze windschermen zijn met eigen ogen. Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Daarom hebben wij windschermen die u kunt bekijken in onze eigen showroom. In de showroom is het ook zo dat u de mogelijkheid heeft om vragen te stellen aan een van de mensen aldaar. Wij werken met zeer kundig personeel dat alles weet van de mogelijkheden van onze producten. Heeft u vraag over het materiaal of over het op maat laten maken van een specifiek product, neem dan even contact op met een medewerker en dan zorgen wij er voor dat u de antwoorden op al uw vragen krijgt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn