Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wilt u whiteboardverf aanschaffen?

Bij ons op school hebben we een creatieve ruimte en wij merkten dat kinderen het heel erg leuk vinden om op de muur te tekenen. Dat hebben wij ondervonden nadat het gebouw nog maar net was opgeleverd en kinderen na een week de muur al helemaal vol hadden getekend. Wij vonden dat enerzijds heel erg vervelend omdat wij veel geld hadden gestoken in het nieuwe pand, maar anderzijds vonden wij het ook prettig dat de kinderen iets deden om hun creativiteit te tonen. Wij hebben daarom besloten dat het goed was om van de nood een deugd te maken zodat wij onze kinderen iets interessants konden aanbieden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij de muur toch konden blijven gebruiken voor tekeningen, maar zonder dat dit iedere keer betekende dat wij de hele muur weer zouden moeten overschilderen. Wij hebben daarom gekeken of er ook zoiets bestond als whiteboardverf. Wanneer je namelijk whiteboardverf op de muur kon smeren, kun je er zeker van zijn dat je de kinderen naar hartenlust kunt laten tekenen zonder dat dit iedere keer weer eist dat je de muur weer opnieuw moet schilderen. De vraag was echter waar wij goede whiteboardverf konden kopen. Wij hadden hier namelijk wel een keer over gelezen, maar wij hadden toen niet onthouden waar je deze whiteboardverf kon kopen. Genoeg reden dus om een zoektocht op het internet te beginnen om te zien of wij ergens aan dit product geholpen konden worden. Wij kregen te horen dat wij een keer naar de site Magneet-Verf.nl moesten gaan kijken. Wij hebben dit dus meteen gedaan omdat wij graag wilden weten wat wij hier allemaal konden kopen. 

Deze whiteboardverf is heel erg goed

Wij hebben met veel genoegen het aanbod van Magneet-Verf.nl bekeken omdat wij hier heel veel interessante producten konden vinden. Wij zagen bij ons eerste bezoek al de whiteboardverf op de site staan waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom meteen een bestelling geplaatst. Omdat de prijs heel erg laag was, waren wij een beetje bang dat het misschien geen goed product zou zijn, maar toen wij de verf eenmaal op de muur hadden aangebracht, was het ons al heel snel duidelijk dat wij een topproduct hadden aangeschaft. Het is namelijk zo dat wij met het grootste gemak iets op de muur konden tekenen en het vervolgens ook weer konden uitwissen. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook nog geen seconde spijt gehad van het feit dat wij hier whiteboardverf hebben gekocht. Mocht u ook whiteboardverf zoeken, dan kan ik u dit bedrijf van harte aanraden. 

Een topproduct voor een bodemprijs

Wij zijn blij dat wij hier een aankoop hebben gedaan want wij zijn hier voor een goede prijs aan een topproduct geholpen. Kortom:

  • Wij hebben gevonden wat we zochten op deze site 
  • Wij zijn zeker van plan om hier vaker aankopen te doen 
  • Wij hadden onze bestelling de volgende dag al in huis 

Meer weten? Kijk dan nog even op de site van dit bedrijf. U kunt hen vinden via Magneet-Verf.nl. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn