Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wilt u via een linkbuilding bureau meer kliks op uw website?

Ik heb besloten om deze tekst te schrijven omdat ik, waarschijnlijk net als u, dolgraag meer klanten via mijn website wil hebben. Nou, ik heb een hele zoektocht af moeten leggen voordat ik er achter kwam dat ik gewoon bij het linkbuilding bureau moest zijn. Bij het dit bureau werken ware vakmensen, die precies weten hoe de google zoek machine in zijn werk gaat. Ik dacht dat mijn bedrijf helemaal te gek was – dat vind ik natuurlijk nog steeds, want nieuwe logo’s bedenken voor degenen die dat nodig hebben is echt mijn passie – alleen had ik het idee dat er via mijn website niet genoeg mensen werden geïnspireerd. Na dat ik er echt heel erg lang over had na gedacht, besefte ik me gewoon ineens dat het natuurlijk kwam omdat ik niet optimaal resultaat had in de google zoekmachine. En om deze reden ben ik via google terecht gekomen bij het linkbuilding bureau van Communicatiewaarde. Het bureau van Communicatiewaarde is zonder meer het beste linkbuilding bureau. Dit is zo omdat een het bureau van Communicatiewaarde precies weet hoe zoekers op het internet werken. De mensen die bij linkbuilding bureau Communicatiewaarde werken hebben hier een bijzonder goede kennis van, en ik raad u dan ook sterk aan om bij hun uw website te tot in de fijnste details te laten optimaliseren. Ik leg hier in de volgende alinea meet over uit.

Een linkbuilding bureau kweekt interesse in uw bedrijf

In de vorige alinea heb ik u al een beetje kunnen vertellen over het linkbuilding bureau, maar in deze alinea ga ik, omdat ik zeker weet dat u nog meer vragen heeft, nog wat uitgebreider in op de kwestie van een linkbuilding bureau. Een linkbuilding bureau kweekt niet alleen interesse, als het ware wordt deze interesse, die van te voren al aanwezig is bij uw toekomstige klant, bevestigd door de klant door de verwijzen naar uw bedrijf. Ik begrijp dat dit allemaal erg verwarrend klinkt, en dat ik is het ook. Ik kom eerlijk gezegd door mijn enthousiasme gewoon niet helemaal ordentelijk uit mijn woorden. Om deze reden probeer ik hier onder dan nog wat feiten op een strakke rij te zetten.

  • Een linkbuilding bureau zorgt voor meer klanten die van uw website zijn doorgestroomd.
  • Deze doorgestroomde klanten hebben uw bedrijf gevonden, en zijn op uw website terecht gekomen door een zoekterm op Google.
  • Een linkbuilding bureau werkt via een systeem van de zogenaamde backlink, dit is een technische term vanuit de IT wereld.
  • Linkbuilding bureau Communicatiewaarde is voordelig, maar enorm professioneel.

In de alinea hier onder ga ik dit stuk afsluiten met mijn persoonlijke verhaal van hoe Communicatiewaarde mijn bedrijf heeft geholpen. Dit gaat lastig zijn, en ik denk dan ook niet dat ik er eer aan kan betonen, maar alsnog zal ik mijn best doen.

Omdat uw bedrijf door een linkbuilding bureau tot zijn recht komt

Een paar jaar geleden, toen ik met mijn allerbeste vriendin in Costa Rica aan het strand lag, is mijn ambitie voor het ontwerpen van logo’s begonnen. Dat komt omdat de strandtenten daar zo vol zaten met ontzettend veel bloed mooie jonge mensen, die allemaal het logo van een daar bekend frisdrankje aan het verkopen waren. Ondanks het feit dat deze mensen zo indrukwekkend knap waren, was dit niet de reden dat ik het frisdrankje kocht. Nee, u raadt het al, ik kocht deze frisdrank vanwege de schattige maar simpele logo die er op afgebeeld stond. Het was een afbeelding van een vrouw met een grote gevlochten fruitmand op haar hoofd, wat goed aansloot bij de heerlijke verse sap die er verkocht werd. Ineens besefte ik hoe belangrijk het was om een goed logo te hebben. De vrouw op het geprinte etiquette had bij mij een indruk opgewekt van iets gezonds, iets dorstlessend en iets wat ik vooral erg graag wou hebben. Zelf kom ik uit een omgeving van ondernemers en creatievelingen vol passie, maar het gat in de markt was dat zij zichzelf gewoon niet goed wisten te verkopen. Dit heeft mij natuurlijk al langer dwars gezeten, maar tot die dag op het strand met mijn vriendin, had ik er nooit bij stil gestaan dat ik wellicht dit gat kon vullen! Misschien lag het aan het warme weer, en de lucht van de zoute zee om mij heen, maar ik voelde me geïnspireerd en dat gevoel heeft mij sinds dien nooit meer verlaten. Toen ik eenmaal terug was gekeerd naar Nederland, en mijn grote droom waar begon te maken, liep alles op rolletjes. Zo goed zelfs, dat mijn hele familie en ook mijn complete netwerk een logo voor hun bedrijfjes en ondernemingen door mij lieten ontwerpen. Dit was natuurlijk fantastisch, tot ik me realiseerde dat ik mijn netwerk als het ware had uitgeput. IK kon mijn klanten niet meer binnen mijn vrienden kring zoeken, en het warme gevoel van die dag op het strand begon weg te ebben. Totdat ik mezelf streng aansprak, en dacht: er moet toch iemand of iets zijn wat ook mijn gat in de markt kan vullen, zoals ik die van mij vrienden heb gevuld? En inderdaad, het antwoord kwam in de vorm van een linkbuilding bureau. Het linkbuilding bureau heeft mij mijn hoop terug gegeven, want dankzij het linkbuilding bureau heb ik nu een klanten netwerk die net zo groot is als mijn dromen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn