Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wilt u uw meubels spuiten laten?

Wij hebben vorig jaar allerlei oude meubels van onze familie over kunnen nemen. Wij hebben zelf niet heel veel geld en wij waren daarom niet in staat om nieuwe meubels te kopen. Dat was ook helemaal geen probleem want van de oude meubels die wij van onze familieleden kregen, konden wij heel veel moois maken. Wij hebben gekeken hoe wij deze meubels weer een nieuw leven konden inblazen en wij hebben toen gekeken of wij deze meubels ook spuiten laten konden. Als dat namelijk zou kunnen, dan zouden wij voor heel weinig geld heel mooie kasten en dergelijke kunnen krijgen en dus zijn wij gaan kijken of wij een bedrijf konden vinden waar wij meubels spuiten laten konden. Wij hebben overal er nergens advies ingewonnen omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij goede zaken konden doen. Wij hebben daarom besloten om ook op het internet te gaan kijken waar anderen naartoe gingen wanneer zij hun meubels spuiten laten wilden. Wij zagen dat het bedrijf Eurobord heel goede recensies had gekregen van de mensen die hier hun meubels gingen laten spuiten. Daar moesten wij dus meer van weten en wij hebben toen gekeken wat wij allemaal op de site van dit bedrijf konden lezen. Wij lazen dat deze mensen onder andere gespecialiseerd zijn in meubels spuiten en dat was exact wat wij gehoopt hadden. Wij hebben gekeken wat zij op het vlak van meubels spuiten allemaal voor ons konden betekenen en wij hebben toen gezien dat dit bedrijf van vele markten thuis was. Je kunt bij deze mensen namelijk allerlei meubels spuiten laten. Zij kunnen bijvoorbeeld keukenkastjes overspuiten, maar je kunt dus ook kasten of wat dan ook door deze mensen laten behandelen. Wij hebben toen besloten dat het goed zou zijn om een keer een offerte aan te vragen bij deze mensen en wij hadden deze al heel snel in huis. Toen wij te horen kregen wat wij aan het meubels spuiten kwijt zouden zijn, was het ons meteen duidelijk dat wij hier zaken wilden gaan doen. Men kon ons namelijk voor een heel goede prijs helpen en wij konden dit aanbod daarom ook niet afslaan. 

Wij lieten hier onze meubels spuiten voor een goede prijs

Wij hebben gekeken hoe wij onze meubels bij deze vaklieden konden krijgen en toen lazen wij op de site dat zij je meubels kunnen komen halen als je bij hen je meubels spuiten laten wilt. Dat was ideaal want wij hebben zelf geen auto dus het zou voor ons heel veel werk zijn om onze meubels weg te brengen. Wij hebben de boel dus laten halen en toen kon dit bedrijf onze meubels spuiten. 

Het resultaat is prachtig geworden 

Wij hebben onze meubels inmiddels laten spuiten en het resultaat is oogverblindend geworden. Wij hadden niet gedacht dat wij door zo’n simpele ingreep zulke mooie meubels hadden kunnen laten maken. Kortom:

  • Wij hebben hier onze meubels laten behandelen 
  • Wij hoefden ons niet druk te maken over het vervoer van de meubels 
  • Het resultaat is heel erg mooi geworden 

Ik kan u aanraden om ook een keer naar de site van Eurobord.nl te gaan kijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn