Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wilt u een standbal met logo?

zintuig is een bedrijf dat al bestaat sinds 1999 en ooit begonnen is als pionier op het gebied van relatiegeschenken. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot beende en vaste waarde als het gaat om handel en drukkerij. zintuig bezit over een eigen drukkerij en voorraad maar ook vaste partners, denk aan mkb en multinationals. 

Het bedrijf biedt tegenwoordig een betrouwbare partner met ervaring, kennis en kunde. zintuig is een webwinkel maar dat wil niet zeggen dat de mens ook geautomatiseerd is, daarom staat het bedrijf voor persoonlijke aandacht ervaring en service. Het is belangrijk dat bij elke relatie aan de lange termijn gedacht wordt en de aandacht krijgt die het verdient.

Bedrukte strandballen

Een strandbal is natuurlijk een super leuk geschenk. Strandballen zijn bij zintuig te bedrukken met logo of een persoonlijke tekst. De strandbal met logo is te verkrijgen in verschillende formaten. Met een strandbal met logo heeft u het leukste zomergeschenk voor uw relaties en klanten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de strandbal met logo:

 • Strandbal met logo in veel kleuren, streep of een kleur.
 • Strandbal met logo in de vorm van globe of wereldbol.
 • Strandbal met logo met dichte en transparante afwerking.
 • Strandbal met logo met gekleurde strepen en terugslag ventiel.
 • Strandbal met logo extra groot en in het rood.
 • Opblaas kussen stevig.
 • Strandbal met logo trias.
 • Strandbal met logo transparant Ibiza.
 • Strandbal LIGHTY.

Mogelijkheden

Zo zijn er nog veel meer opties voor een strandbal met logo. De strandballen zijn nummer 1 als het gaat om populairste relatiegeschenken in de zomer. Met een bedrukte strandbal geeft u een goed en leuk relatiegeschenk. Een strandbal met logo is een echte eyecatcher. De strandballen zijn in het zicht van iedereen en vallen goed op. 

De strandballen zijn in vele varianten, kleuren en maten beschikbaar. De meeste strandballen hebben een diameter van ongeveer 35 centimeter wanneer ze zijn opgeblazen. Er zijn ook kleinere strandballen met een diameter vaan 21,5 centimeter. De strandballen hebben verschillende kleuren en patronen, de opties zijn hierboven beschreven.

Wilt u een strandbal bedrukken? Dat is mogelijk bij zintuig.nl. De strandballen worden met een zeefdruk bedrukt. Dit is een oude techniek waarbij de strandbal volledig waterbestendig en bestand tegen UV-licht blijft. Dit zorgt ervoor dat strandbal langer mooi en goed blijft. Daarnaast zorgt deze manier ervoor dat de bedrukking van de strandballen goedkoop gemaakt kan worden.

Het is mogelijk om de strandbal in enkele of meerdere keuren te bedrukken, ook het logo kan in meerdere kleuren bedrukt worden. Dit zorgt voor een mooi en kleurrijk effect. De afdruk grootte is daarbij afhankelijk van de strandbal grootte. Uw logo is altijd duidelijk zichtbaar. De volgende strandballen kunnen bedrukt worden:

 • Kleine strandballen: ongeveer een diameter van 14 centimeter. Mogelijk in de kleuren blauw, rood, geel en groen. Minimale afname van 250 stuks.
 • Normale strandballen: ongeveer een diameter van 26 centimeter. Mogelijk in de kleuren groen, blauw, geel, oranje, rood, paar , roze, oranje en zwart wit.
 • Speciale strandballen: variërende formaten.
 • Grote strandballen: ongeveer een diameter van 25 tot 50 centimeter. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u ook een eigen strandbal met logo ontwerpen, neem dan een kijkje op de website zintuig.nl of neem contact op met het bedrijf en ontdek de mogelijkheden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn