Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wilt u een moderne villa bouwen laten?

Toen wij vorig jaar beide met pensioen zijn gegaan, was het voor mijn vriend en mij de hoogste tijd om een keer te kijken waar wij zouden willen gaan wonen. Wij woonden namelijk altijd in een drukke stad en daar wilden wij al lange tijd vandaan gaan. Wij hebben toen een grote lap grond gekocht en daarop wilden wij een moderne villa bouwen laten. Wij hadden dit idee al heel erg lang en wij hebben daarom heel veel inspiratie op kunnen doen. Wij hadden dus een hele waslijst aan wensen, maar wij hadden nog geen bedrijf kunnen vinden dat voor ons een moderne villa bouwen kon. Vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij een bedrijf konden vinden dat ons kon helpen met het moderne villa bouwen. Wij wilden graag met een bedrijf in zee gaan dat ons ook echt goed kon helpen. Wij hadden er namelijk niks aan om met een bedrijf zaken te moeten gaan doen dat weinig ervaring had met een moderne villa bouwen want wij wilden graag iets bijzonders neerzetten. Vandaar dat wij lang gezocht hebben naar een partij die ons goed kon helpen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van vroombouw.nl konden gaan kijken. Wij kwamen namelijk op diverse fora recensies over dit bedrijf tegen en iedereen die met hen had gewerkt, was heel erg tevreden over dit bedrijf. Genoeg reden dus voor ons om eens even te kijken wat deze mensen voor ons konden betekenen. Wij hebben daarom hun portfolio bekeken en wij hadden toen meteen door dat wij dit bedrijf in de arm moesten nemen wanneer wij graag iets moois wilden neerzetten. 

Wij lieten dit bedrijf een moderne villa bouwen

Toen wij eenmaal met de mensen van vroombouw in contact waren getreden, hebben wij gevraagd of wij een keer langs mochten komen om onze wensen te bespreken. Zij hebben ons toen laten weten dat zij altijd voor ons klaar stonden en dat wij altijd welkom waren. Dat was natuurlijk heel prettig om te horen en wij hebben toen meteen gekeken naar wat zij voor ons konden doen. Wij hebben aangegeven dat wij een moderne villa bouwen wilden en dat wij deze graag zo strak mogelijk wilden maken. De mensen van dit bedrijf gaven aan dat zij voor ons een dergelijke moderne villa bouwen konden en dat zij dit ook konden doen voor een lage prijs. Dat was natuurlijk precies wat wij graag wilden horen en dus hebben wij gekeken hoe wij een goed plan van aanpak konden maken. 

Wij kunnen binnenkort gaan bouwen

Inmiddels zijn de tekeningen klaar en alles ziet er heel veelbelovend uit. Wij zijn blij dat wij dit bedrijf gevraagd hebben voor het moderne villa bouwen omdat:

  • Men hier heel deskundig te werk gaat
  • De mensen van dit bedrijf met heel goede tips kwamen aanzetten 
  • Wij voor een goede prijs geholpen worden 

Wij hopen volgend jaar in onze nieuwe villa te kunnen gaan wonen. Wij kijken zeer uit naar dit moment en hebben er alle vertrouwen in dat alles goed zal komen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn