Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wilt u bezwaar tegen de woz maken?

Wij hebben vorige week een brief van de gemeente ontvangen met daarin de nieuwe Woz-waarde. Wij vreesden al dat dit een veel hoger bedrag zou zijn omdat wij gemerkt hebben dat bijna bij iedereen in de buurt een toename bekend was gemaakt. In ons geval klopte een toename echter niet omdat ons huis aanzienlijk minder waard was geworden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij bezwaar tegen de woz waarde konden maken. Wij hadden namelijk gezien dat dit zeer de moeite kan lonen en dus hebben wij gekeken naar mogelijkheden om bezwaar tegen de woz waarde te maken. Wij zijn echter niet mensen die hier heel handig in zijn, wij hebben nog nooit bezwaar tegen de woz waarde gemaakt en dus wisten wij niet precies hoe wij dit het beste konden doen. Wij hebben toen besloten dat het beter was dat wij een keer gingen kijken naar de mogelijkheden om via het internet bezwaar tegen de woz waarde in te dienen. Wij hadden namelijk van een buurman van ons gehoord dat dit ook allemaal online te regelen was. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goede site te vinden die ons verder aan informatie kon helpen omtrent bezwaar tegen de woz maken. Wij hebben toen allerlei sites bekeken en wij hebben veel interessante informatie gevonden, maar er was een site die wij uiteindelijk heel erg gewaardeerd hebben. Dat was de site van bezwaarmaker.nl. Deze site is heel interessant voor mensen die bezwaar tegen de woz waarde willen maken. Het is namelijk zo dat deze site je niet alleen de informatie geeft die nodig is om bezwaar tegen de woz waarde te maken, maar ook dat je hier meteen een formulier kunt invullen dat je vervolgens kunt opsturen. Dat scheelt je dus een hoop werk en ik ben daarom blij dat wij deze site gevonden hebben. Mocht u ook op zoek zijn naar een site waarmee u heel snel bezwaar tegen de woz kun indienen, dan raad ik u bezwaarmaker.nl van harte aan. 

Zo kunt u snel bezwaar tegen de woz waarde indienen 

Wanneer wij de site van bezwaarmaker.nl niet hadden gevonden, hadden wij waarschijnlijk heel lang moeten zoeken naar de juiste woorden voor het opstellen van onze brief aan de gemeente waarmee wij bezwaar tegen de woz waarde wilden maken. Wij zijn daarom blij dat wij de site van bezwaarmaker.nl gevonden hebben omdat wij zonder deze site veel meer tijd en energie kwijt waren geweest aan de fout die uiteindelijk door de gemeente was gemaakt. Wij zijn daarom heel enthousiast over de site bezwaarmaker.nl en wij raden deze pagina aan iedereen van harte aan. 

Bekijk de mogelijkheden van deze site ook een keer

Mocht u graag willen weten wat u allemaal via deze site kunt regelen, dan kan ik u aanraden om een keer naar bezwaarmaker.nl te gaan kijken zodat:

  • U kunt zien welke mogelijkheden u hier aangeboden krijgt
  • Kunt bekijken hoe u hier bezwaar kunt indienen bij een instantie
  • U zichzelf een hoop tijd en moeite kunt besparen 

Wij zijn blij dat wij ons bezwaar zo eenvoudig konden indienen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn