Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wil je een aanhangwagen huren? 

Wanneer je gaat verhuizen of veel spullen moet vervoeren, dan moet je meestal vaker op en neer rijden. Vooral wanneer de laadruimte van je auto niet zo groot is, kan het zijn dat je toch meerdere tripjes heen en weer moet maken. Om je een aantal keren op en neer rijden te besparen, kun je een aanhangwagen huren. Een aanhangwagen kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld veel spullen of grote spullen van A naar B moet vervoeren. Je hoeft dan niet speciaal een busje te huren, maar kunt gewoon in je eigen auto rijden. Enige voorwaarde is natuurlijk wel dat je auto een trekhaak heeft zodat je de aanhangwagen ook kunt bevestigen. Voor een aanhangwagen heb je trouwens geen speciaal rijbewijs nodig. Je kunt, indien je auto is voorzien van een trekhaak, dus gemakkelijk een aanhangwagen huren en gebruiken om je spullen te vervoeren. 

Gemakkelijk een aanhangwagen huren bij HuurShop 

Wanneer je dus een groot aantal spullen moet vervoeren, is het verstandig om een aanhangwagen te huren. Zelf heb ik laatst ook een aanhangwagen gehuurd bij HuurShop. Ik ging namelijk verhuizen en ik wilde niet onnodig geld uitgeven aan een verhuiswagen of een bestelbusje. Ik had er echter ook geen zin in om onnodig meerdere keren op en neer te rijden tussen mijn oude woning en mijn nieuwe woning. Ik zou anders meer tijd kwijt zijn aan het op en neer rijden dan aan het plaatsen en uitpakken van mijn meubels en spullen. Een aanhangwagen huren leek me dan ook een perfecte optie. Gelukkig is mijn auto gewoon voorzien van een trekhaak, dus kon ik de aanhangwagen direct aan mijn auto vastmaken. Ik heb mijn aanhangwagen gehuurd bij HuurShop. Via HuurShop kon ik gemakkelijk en tegen een lage prijs een aanhangwagen huren. Deze kon ik na het reserveren meteen ophalen bij de winkel in Etten-Leur. De aanhangwagen was groot genoeg om ook mijn grote meubels en apparaten in te vervoeren. De bank en de koelkast kon ik bijvoorbeeld zonder problemen meenemen. Dit heeft mij ontzettend veel geld gescheeld, zowel in de benzinekosten als in de kosten die ik anders kwijt was geweest voor een verhuiswagen of bestelbusje. Bij HuurShop kun je echter meer dan alleen een aanhangwagen huren. Ze verhuren namelijk verschillende bouwmachines en gereedschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Steigermateriaal 
  • Hoogwerkers 
  • Meetlinten 
  • Breekhamers 

Je kunt bij HuurShop dus van alles huren. Je reserveert gewoon het apparaat of het transportmiddel dat je wilt hebben en daarna kun je het gemakkelijk ophalen in de winkel in Etten-Leur. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik via HuurShop gebruik heb kunnen maken van een aanhangwagen voor mijn verhuizing. Dat heeft mij heel wat geld en tijd weten te besparen. Als ik weer ga verhuizen of ga verbouwen, dan zal ik in het vervolg wederom mijn spullen huren bij HuurShop. 

Huur je spullen bij HuurShop 

Ga jij binnenkort ook verhuizen? Of ga je misschien wel verbouwen en moet je veel spullen naar de stort brengen? Dan kun je het beste een aanhangwagen huren. Dit scheelt je erg veel tijd doordat je niet zo vaak op en neer hoeft te rijden en het is een stuk goedkoper dan het huren van een verhuiswagen of een bestelbusje. Het enige wat je nodig hebt is een trekhaak aan je auto en je kunt meteen aan de slag. Je hebt er niet eens een speciaal rijbewijs voor nodig. Via HuurShop kun je gemakkelijk en geheel veilig zo’n aanhangwagen huren. Via huurshop.com kun je er direct eentje reserveren en die kun je daarna ophalen in de winkel in Etten-Leur. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn