Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wij zijn Europa’s beste beveiligingsbedrijf!

Heeft u het gevoel dat u niet optimaal beveiligd bent en wilt u graag samenwerken met een bedrijf dat hier verandering in kan brengen? Dan bieden wij van Europe’s Best Security u heel veel interessante mogelijkheden. Wij zijn namelijk een professioneel beveiligingsbedrijf en dat betekent dat wij over mensen beschikken die uw veiligheid kunnen garanderen. Wij hebben mensen in dienst die een goede opleiding hebben genoten en die daarom van de hoed en de rand weten wanneer het gaat over beveiligen. Mocht u daarom met een beveiligingsbedrijf willen samenwerken dat u mensen levert waar u op kunt bouwen, dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen u op heel veel manieren helpen. Zo zijn wij bijvoorbeeld in te zetten voor de beveiliging van uw bouwterrein. Wij zullen dan aan het eind van de dag een controle doen om te kijken of er nog mensen op de bouwlocatie te vinden zijn. Als beveiligingsbedrijf hebben wij al heel vaak met dit bijltje gehakt dus wij weten precies hoe wij moeten constateren of er geen mensen zijn achtergebleven op uw terrein. Mocht dit echter wel het geval zijn, dan zullen wij hen vriendelijk doch dringend verzoeken om hun biezen te pakken en te vragen om nimmer meer terug te keren. Dit heeft zich al heel vaak bewezen en wij zijn er dan ook trots op dat steeds meer bouwbedrijven gebruik willen maken van ons als beveiligingsbedrijf. Wij zorgen er graag voor dat uw terrein vrij is van mensen die daar niet horen. Mocht u ook graag willen dat wij uw bouwterrein beschermen, dan kunt u altijd een afspraak met ons maken om te horen hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u de mate van veiligheid krijgt die u graag wilt.

Ons beveiligingsbedrijf kan ook personen beveiligen

Bent u verwikkelt in een conflict en loopt u gevaar? Dan raden wij u ten zeerste aan om ons beveiligingsbedrijf in te schakelen. Wij zijn namelijk ook in te huren op het gebied van persoonsbeveiliging. Dat betekent dat wij mensen die gevaar lopen, goed kunnen beschermen. De medewerkers van ons beveiligingsbedrijf hebben allemaal een zware opleiding genoten en zij weten daardoor precies waar de gevaren liggen. Zo kunnen wij als beveiligingsbedrijf bijvoorbeeld ook visitaties doen voorafgaand aan een bezoek dat u aan een locatie moet brengen. Wij kunnen dan bekijken of alles veilig is. Als beveiligingsbedrijf hebben wij al heel veel mensen mogen beschermen en dat was voor deze personen een heel fijne ervaring. Wij zorgen dat u veilig bent, zonder ons daarbij sterk aan u op te dringen. Wanneer u ons beveiligingsbedrijf inschakelt, kunt u er zeker van zijn dat wij u zo goed mogelijk zullen beschermen. Vandaar dat al onze medewerkers ook in het bezit zijn van een EHBO-diploma. Mocht er namelijk iets gebeuren, dan kunnen onze mensen eerste hulp verlenen. Zo bent u op meerdere vlakken zeker van het feit dat u zo weinig mogelijk risico loopt. Kijk voor meer informatie even op onze site EuropesBestSecurity.nl.

Wij bieden altijd maatwerk

Wanneer u speciale wensen heeft, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk van mening dat beveiliging altijd maatwerk is en vandaar dat wij graag met u meedenken over hoe wij u zo goed mogelijk kunnen beveiligen. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • het beveiligen van bouwterreinen
  • het beveiligen van personen
  • het beveiligen van winkels
  • en vele andere situaties

Mocht u graag even met een van onze medewerkers willen praten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn