Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Werken zonder je lichaam teveel te belasten dankzij een elektrisch bureau

De mens is niet gemaakt om hele dagen op een stoel achter een bureau te zitten. Technisch gezien is de mens natuurlijk sowieso niet gemaakt, want er is geen sprake van een maker of designer. Maar de evolutie heeft de mens wel uitgerust met een fysiek systeem dat hem in staat stelt om de toendra’s te overleven. Hoewel we door onduidelijke redenen rechtop zijn gaan lopen en grotere hersenen hebben gekregen, is het zeker niet perfect te noemen. Doordat we rechtop lopen zijn we kwetsbaarder. Vrouwen merken dit maar al te goed tijdens de geboorte van hun kinderen. Het geboortekanaal is dankzij de wondere interventie van de evolutie een stuk nauwer geworden. Het resultaat bestaat uit veel pijn en kinderen die zwak en kwetsbaar worden geboren. Het is echter ook zo dat we zelf bepaalde mankementen en pijntjes in de hand werken. Door de ontwikkeling van de alsmaar moderner wordende maatschappij, vinden steeds meer activiteiten plaats op kantoren en binnen 4 muren. Daardoor zie je dat werknemers meer en meer op een stoel doorbrengen en dus in een zittende houding aan het werk zijn. Dankzij de computers zien we ook dat de houding van een gemiddelde werknemer zich kenmerkt door een gebogen nek en rug. Dit is allemaal zeer slecht voor een mens. Tijdens onze tijd in de jungles en open natuur hoefden we niet uren achtereen stil te zitten. Het is daarom een goed idee om een elektrisch bureau te kopen. Met een elektrisch bureau van shiraz kun je het zitten afwisselen met staan. Je kunt je elektrische bureau namelijk heel gemakkelijk omhoog laten komen met de ingebouwde motor. Daardoor kun je het hele bureau met alles erop en eraan in hoogte verstellen. Zo kun je aan 1 en hetzelfde bureau zowel zittend als staand werken. Door af en toe even te staan, kom je weer in een wat meer natuurlijke houding terecht. Je kunt de benen strekken, je rug rechten en de doorbloeding op gang helpen. Als je werkt met een monitor op de juiste ooghoogte, dan kun je dus ook helemaal rechtop staan zonder gebroken rug of nek. Dat maakt je werkplek dus des te comfortabeler. Een elektrisch bureau zorgt er dus ook voor dat je niet constant je werkzaamheden hoeft te onderbreken. Normaal gesproken moet je om de zoveel tijd even rondlopen om de benen te strekken. Doe je dat niet, dan vergroot je de kans op klachten. Met een elektrisch bureau kun je nog steeds wel pauzes houden natuurlijk, maar het hoeft allemaal niet meer met zoveel regelmaat. Je kunt de benen immers gemakkelijk strekken door een elektrisch bureau hoger te zetten. 

Een elektrisch bureau bestel je via shiraz.nl

Mocht je op zoek zijn naar een elektrisch bureau, dan kun je in de eerste plaats terecht op de website van shiraz.nl. Hier kun je namelijk thuis of vanaf je kantoor gemakkelijk het hele assortiment bekijken. In de tweede plaats kun je ook terecht in de showroom van shiraz. Alles is vervolgens uiteraard gewoon online te bestellen.

De vele kantoorartikelen van shiraz

Naast een elektrisch bureau, kun je uiteraard ook bij shiraz terecht voor vele andere kantoormeubelen en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Bureaustoelen
  • Stahulpen
  • Werkstoelen

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn