Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Welke kluis past het beste bij uw vereisten?

Allesveilig.nl kluis

Een goede kluis beschermt uw spullen tegen inbraak en zorgt er tevens voor dat de objecten in de kluis niet verbranden bij vuur. Natuurlijk zijn er altijd grenzen, bij extreme hitte zal de inhoud vaak niet meer te redden zijn. Maar dat komt doorgaans niet voor en de reden dat mensen in een kluis investeren is normaal gesproken vanwege het feit dat u niet wilt dat pottenkijkers erbij kunnen komen. Daarbij kan het al gaan om de werknemers van het bedrijf dat u leidt, om uw kinderen die weleens in uw slaapkamer komen spelen maar natuurlijk al helemaal om inbrekers en ander gespuis. Bij allesveilig.nl bieden we grote en kleine kluizen aan. De een werkt op basis van een tijdsslot, de ander met een sleutel en/of code die u moet intoetsen. Er zijn varianten die u kunt aansluiten op het alarmsysteem. We raden het winkels zeker aan om het aan te sluiten zodat er bij eventuele inbraak een stil alarm afgaat waarna de politie de daders snel in hun kraag kunnen vatten. Zo is er bij ons altijd wel een handige brandkast te vinden tegen een scherpe prijs. En natuurlijk staat onze klantenservice u graag te woord als u iets meer advies nodig hebt of een vraag hebt over een specifieke kluis. Vervolgens kunt u direct een online bestelling plaatsen en betalen waarna we doorgaans binnen enkele werkdagen, meestal al binnen 24 uur, aan huis leveren. Bent u niet tevreden? Dan is het goed om te weten dat u maar liefst 14 dagen retourrecht hebt.

Voor particulieren en op het werk de ideale kluis

We bieden aldus de brandkast voor iedere gelegenheid aan. Een korte opsomming lijkt ons niet overbodig:

  • Voor privégebruik kunt u eens een kijkje nemen tussen de diverse privékluizen, de budgetkluizen en de zogenaamde hoge waarde berging,
  • Voor hotelkamers zou u de laptopkluis, de inbouwkluis en de typische hotelkluis kunnen kiezen,
  • Mag u uw wapen mee naar huis nemen? Werkt u bij defensie, de douane, de politie of hebt u een wapenvergunning? Koop dan een wapenkluis zodat uw kinderen er niet bij kunnen komen! Veiligheid gaat hier uiteraard voor alles en inbraak is in dit geval niet eens de belangrijkste reden om in een kluis te investeren.
  • Voor bedrijven ongeacht de grootte kan een kluis ook erg waardevol zij. Wij denken onder andere aan kassa- en afstortkluizen en waardekasten.

U leest het, er is voor ieder wat wils te vinden. En dat is trouwens nog niet alles. Want naast al deze varianten aan kluizen bieden we u ook gehele alarmsystemen, videobewaking, brandblussers en diverse melders aan. Zo kunt u het bedrijfspand en uw eigen huis optimaal beschermen tegen een keur aan gevaar. Er komt geen inbreker meer bij u naar binnen en ontstane rook wordt dankzij de melders en de blussers in de kiem gesmoord. Kies voor een optimale bescherming daarom voor de producten van Alles Veilig!

Online bestellen? Dat kan natuurlijk snel en goedkoop bij Alles Veilig!

Een bedrijf is verplicht om het pand, de producten maar bovenal het personeel en de bezoekers optimaal te beschermen. In uw eigen huis hebt u dit allemaal zelf in de hand. U bent niet verplicht om een koolstofmonoxidemelder op te hangen of om een simpele rookmelder aan de muur te bevestigen. Maar doet u dat niet, dan brengt u bewust uzelf, uw gezin, medebewoners en ook de buren in gevaar.  Het is een kleine moeite en ook een kleine investering waar u de rest van uw leven profijt van zult hebben. Wacht daarom niet langer maar bezoek vandaag nog onze website! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn