Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Welk incassobureau helpt u echt verder?

Wij hebben een bedrijf dat vaak te maken krijgt met wanbetalers. Dat is heel vervelend omdat het ons veel tijd kost om achter deze mensen aan te gaan. Bovendien kost dit ook weer extra geld en daarom hebben wij gekeken of wij een incassobureau in de arm konden nemen dat ons echt goed kon helpen. Wij hebben namelijk in het verleden al een keer eerder met een incassobureau gewerkt, maar daar werden wij niet vrolijk van. Het is namelijk zo dat iedereen in Nederland een incassobureau kan oprichten waardoor je dus nooit zeker bent van het feit of mensen wel echt deskundig zijn. Wij wilden daarom alleen maar met een incassobureau werken dat haar sporen reeds verdiend had omdat wij geen zin hadden in nog meer problemen. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om een professional in de arm te nemen en dat hebben wij gedaan door op het internet te gaan zoeken naar een incassobureau dat heel goede recensies had ontvangen. Recensies van klanten liegen er vaak niet om en als een bedrijf goede klantbeoordelingen heeft ontvangen dan is dat vaak een goed teken. Wij hebben toen gezien welk incassobureau heel goed uit de verf kwam en wij hebben gezien dat dit de mensen van credifin-nederland.nl waren. Deze mensen hebben heel goede beoordelingen mogen ontvangen van hun klanten en dat was voor ons dan ook alle reden om een keer te kijken of wij ook met deze mensen wilden samenwerken. Wij hebben dus even contact met hen opgenomen om te horen of zij ons ook konden helpen en wij kregen te horen dat zij altijd voor ons klaar stonden. Dat was prettig om te horen en dus hebben wij al heel snel een opdracht bij hen uitgezet. Dit ging om een klant die ons al in geen jaar betaald had en dus waren de kosten aanzienlijk opgelopen. Wij kregen te horen dat de mensen van dit incassobureau graag voor ons hun tanden in deze zaak wilden zetten. Dat was precies de houding die wij hoopten aan te zullen treffen. 

Dit incassobureau zet echt zoden aan de dijk

Wij hebben gemerkt dat wanneer je credifin-nederland.nl inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat deze mensen je goed zullen helpen. Ze kunnen namelijk zorgen dat je mensen zich opgelaten gaan voelen omdat ze nog niet betaald hebben. Een incassobureau heeft namelijk een grotere status dan een bedrijf dat enkel vraagt of een klant de rekening kan betalen. Ik ben daarom ook blij dat wij dit incassobureau ingeschakeld hebben want door deze mensen kregen wij het geld van onze klant alsnog heel snel overgemaakt. 

Wij hopen nog lang met dit kantoor te mogen werken 

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van dit kantoor en wij hopen nog vaak gebruik te mogen maken van hun diensten omdat:

  • Men hier heel zorgvuldig te werk gaat
  • Men hier heel efficiënt achter de wanbetalers aangaat
  • Wij inmiddels al heel veel oude, openstaande. facturen betaald hebben gekregen 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van credifin-nederland.nl. Daar kunt u ook hun contactgegevens vinden.                  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn