Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Webdesign uitbesteden

Bent u ondernemer en heeft u het sterke vermoeden dat u meer uit uw website zou kunnen halen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan bent u bij Webton helemaal op het juiste adres. Wij houden ons namelijk dagelijks bezig met het brede gebied van de internet marketing en de zoekmachine optimalisatie. Deze twee termen kunnen niet zonder elkaar bestaan en hebben alles met elkaar te maken. Ten eerste is het belangrijk dat wanneer u als bedrijf een website start, het webdesign of webontwerp goed in elkaar zit. Bij een goed webdesign gaat het er niet alleen om dat uw website uitstraalt wat u graag uit wil stralen; het gaat er ook om dat uw webdesign logisch in elkaar zit. Er moet een strategie achter zitten. Het bepalen van uw bedrijfsstrategie is niet iets wat u achteraf bedenkt. Het is iets waar u van te voren bij stil dient te staan. Sommige bevlogen ondernemers staan niet lang genoeg stil bij hun bedrijfsplan en onze ervaring leert dat juist deze groep later tegen haar eigen beperkingen aanloopt. Het gebrek aan strategie kan bedrijven de kop kosten. Webton weet hier alles van en helpt u graag bij het bepalen van uw strategie. Wij richten ons in het bijzonder op de online marketing. Klop bij ons aan als u meer wilt weten over het webdesign dat past bij uw bedrijf. Wij helpen u als collega en denken met u mee vanuit uw bedrijf terwijl we toch de juiste afstand bewaren. Onze rol is er altijd een van observator. Wij bepalen niets, wij adviseren, en de koers die zal worden ingezet is er een die u zelf inzet. Kies voor het beste webdesign en ga van start met een goed begin. Webton kan u helpen met:

  • het bepalen van uw online strategie
  • het bouwen van een webwinkel of webshop
  • het bouwen van uw website
  • het aanpassen van uw webdesign
  • een geheel nieuw webontwerp

Een nieuw webdesign

Waar hebben we het over als we het hebben over een webdesign of webontwerp? Het ontwerp van uw website of webwinkel gaat niet alleen over het uiterlijk van uw website, hoewel dat natuurlijk wel een belangrijk onderdeel is. Sommige bedrijven hebben een heel duidelijk beeld van wat ze uit willen stralen en willen een vertaalslag maken naar een webdesign. Soms lukt dat, maar soms slaan bedrijven de plank ook helemaal mis en dat is zonde. Niet alleen moet de juiste stijl worden bepaalt die de juiste doelgroep aanspreekt, ook moet het webdesign zo worden ontworpen dat bezoekers een logica vinden in de website en dat ze online hun weg kunnen vinden. Wat bedoelen we daar precies mee? Heeft u wel eens gehoord van de term ‘landingspagina’. Waarschijnlijk wel, maar voor degene die niet bekend is met de term leggen wij dat graag nog een keertje uit. De plaats van deze pagina moet namelijk nauwkeurig worden bepaald. Dit zouden we een element kunnen noemen van het ontwerp waar voldoende aandacht aan moet worden besteed. Maar bij het ontwerpen van een webdesign komen nog veel meer elementen aan de orde. Terug naar de landingspagina, want waar hebben we het precies over als we het hebben over een landingspagina en wat is precies een goede landingspagina? Een landingspagina is een webpagina die wordt geoptimaliseerd om bezoekers van buiten uw website met een bepaalde doelstelling naar uw website te halen. Met deze pagina kunt u bezoekers als het ware ‘vangen’. Het belangrijkste doel van een dergelijke pagina is het genereren van webbezoekers en het aanzwengelen van de ‘traffic’ of het verkeer op uw site. Als u een website heeft, dan wilt u dat er zo veel mogelijk bezoekers op deze website komen. Dat geldt ook voor een fysieke winkel. Als u een winkel opent, dan wilt u ook dat er mensen binnen komen. Bij een fysieke winkel doet u dat door uw winkel er aantrekkelijk uit te laten zien en misschien een mooie korting te bieden bij de eerste aankoop. Dat soort zaken gelden eigenlijk ook voor de digitale marketing, al maken we doorgaans gebruik van een heel andere strategie.

Aandacht voor de landingspagina

Bij het ontwikkelen van uw webdesign besteedt Webton altijd extra aandacht aan het creëren van een goede landingspagina’s. Daarbij is het wel van belang dat er wordt gekeken naar de doelstellingen. Die moeten eerst gespecificeerd worden voordat er een goede pagina en opbouw kan worden ontwikkeld. Daarom gaan wij altijd eerst met onze klanten om de tafel zitten om een aantal zaken te bespreken die voor het webdesign van groot belang zijn. Wij hebben het altijd over uw doelgroep, want weet u eigenlijk wel precies wie uw doelgroep is. Wij verbazen ons er soms nog steeds over hoe weinig specifiek ondernemers zijn als het gaat om hun doelgroep en dat is zonde, want juist hier valt veel winst te halen. U moet uw doelgroep kennen en begrijpen om de juiste strategie te bepalen. Dat is een van de eerste zaken waar wij aandacht aan zullen besteden. In een eerste vrijblijvend gesprek zullen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Het is belangrijk dat u dit gesprek met ons voert zodat wij uw bedrijf in kaart kunnen brengen en u optimaal van dienst kunnen zijn. Bekijk de mogelijkheden van Webton online en laat u adviseren. Wij helpen u op ieder moment heel erg graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn