Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wat is de beste Watch winder voor uw mooie horloge?

Bent u de gelukkige bezitter van een mooi en kostbaar horloge dat zo nu en dan opgewonden dient te worden om naar behoren te blijven functioneren? Vindt u dit een tijdrovende taak en bent u op zoek naar een manier om uw horloge op te winden die u minder tijd en moeite kost? Dan is een zogenaamde Watch winder de oplossing voor uw vraagstuk! Een Watch winder is een apparaatje dat uw horloge automatisch kan opwinden, zodat u dit niet zelf met de hand hoeft te doen. Het prettige is dat uw kostbare horloge met een kwalitatief hoogwaarde Watch winder ook goed beschermd en mooi opgeborgen is tijdens dit proces. Heeft u een hele collectie horloges en wilt u graag de mogelijkheid hebben om er meerdere tegelijk op te winden? Dan heeft u dus ook meer dan een Watch winder nodig. Het is verstandig om er dan meerdere te kopen van hetzelfde type, die u op elkaar kunt stapelen om ze tegelijkertijd hun werk te laten doen. Een goed voorbeeld van een Watch winder die deze mogelijkheid biedt, is de R2 SPIN-R Watch winder. Dit is een stijlvol en gebruiksvriendelijke watchwinder die stapelbaar is tot 5 exemplaren. Deze Watch winder windt uw horloge snel en volledig op, zonder dat het u veel tijd en moeite hoeft te kosten. Het gaat hier namelijk om een eenvoudig te gebruiken Watch winder, waar u snel en eenvoudig uw horloge in plaatst. Om de Watch winder te kunnen gebruiken, kunt u eerst een gratis app downloaden met uw smartphone. Vervolgens wordt uw Watchwinder hiermee in contact gebracht, waarna de technologie het van u overneemt. De app die bij deze Watch winder hoort bevat al de specificaties van meer dan 9000 mechanische horloges, waardoor de kans groot is dat deze ook voor uw horloge zonder problemen te gebruiken is. Bent u een liefhebber van een mooie vormgeving, in combinatie met een uitstekende functionaliteit, dan is deze watchwinder het beste cadeau dat u zichzelf kunt geven! Het strakke microvezel interieur en de LED-verlichting laten uw prachtige uurwerk mooi tot zijn recht komen. De buitenkant is strak en modern vormgegeven en deze watch winder is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: grijs, wit en zwart. Bezoek de website van De R2 Watch Winder makers om het schitterende design te bewonderen in mooie foto’s: http://www.r2watchwinder.nl/. Hier vindt u ook belangrijke informatie en technische specificaties over dit apparaat. Wilt u een snel overzicht van de belangrijkste voordelen waarop u mag rekenen als u overgaat tot het kopen van deze watch winder? In de volgende paragraaf zetten we ze op een rijtje!

De belangrijkste voordelen van een Watch winder kopen op een rijtje

Een watch winder kopen voor het automatisch opwinden van uw mooiste horloge(s) is een manier om uzelf veel tijd en moeite te besparen. Bovendien kan zo’n apparaat een waar technisch hoogstandje zijn, zoals wel blijkt als u de website van de R2 SPIN-R bekijkt. Deze watchwinder gaat gepaard met onder meer de volgende voordelen:

  • gebruiksvriendelijke techniek
  • oogstrelende vormgeving
  • zeer stille motor
  • milieuvriendelijke accu
  • laag energieverbruik dankzij bluetooth 4.0
  • eenvoudig aan te sluiten op smartphone
  • stapelbaar
  • geschikt voor vele soorten horloges

Een prachtig hulpmiddel voor de horlogeliefhebber

Als u meerdere horloges heeft die moeten opgewonden, is de R2 SPIN-R de allerbeste watchwinder die er momenteel te vinden is. Deze is namelijk stapelbaar tot 5 stuks en eenvoudig te gebruiken in combinatie met uw smartphone. Uw horloges opwinden wordt hiermee een fluitje van een cent. Daarnaast profiteert u hiermee van een milieuvriendelijk product, met een accu die en lange levensduur heeft en een laag energieverbruik dankzij Bluetooth 4 technologie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn