Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Wat doe je tijdens een cursus praktijkbegeleider?

Het is altijd lastig voor een nieuwe werknemer om bij een bedrijf te beginnen. Je weet toch nooit echt precies waar je in terecht komt. Hoe stel je je op? Wat ga je precies doen? Dat is nog niet zo makkelijk in het begin. Daarom is het goed om hier begeleiding bij te krijgen. En dat kun je doen als praktijkbegeleider. Het is heel belangrijk om voor deze taak de juiste kennis en vaardigheden in huis te hebben. Zodat je die niet alleen zelf kunt gebruiken tijdens het proces, maar dit ook kunt overbrengen op de stagiaire of medewerker. Het is een prachtige en belangrijke taak om dit proces te begeleiden. Daarom mag de waarde van een cursus praktijkbegeleider niet worden onderschat. Hier leer je ontzettend veel, want je moet jezelf niet alleen kennis en vaardigheden aanleren, maar je bent ook een soort rolmodel. Dit is een heel belangrijke taak, dus is het zeer verstandig om een goede cursus praktijkbegeleider te volgen. Dit kan heel makkelijk door naar de site van Terra Trainingen te gaan. Hier vind je veel meer informatie over wat de cursus praktijkbegeleider precies inhoudt. Wat kun je er verwachten en leren? Voor wie is het geschikt? Ga eerst eens online naar de website van Terra Trainingen om al deze informatie door te lezen. Mocht je dan zeker weten dat de cursus praktijkbegeleider iets is voor je, dan hoef je alleen maar te kijken of de data uitkomen voor jou, en je op te geven.

Vind meer info over een cursus praktijkbegeleider bij Terra Trainingen

Als je de cursus praktijkbegeleider hebt afgerond bij Terra Trainingen, krijg je een certificaat. En dit is heel waardevol. Als je de cursus praktijkbegeleider hebt gedaan, voldoe je aan de eis om als leerwerkbedrijf aan de slag te gaan met het begeleiden van stagiaires en dat is voor een bedrijf natuurlijk een belangrijke stap. Daarom is het zeker zinvol voor heel veel bedrijven om te overwegen om deze cursus praktijkbegeleider te volgen. Je krijgt dan een certificaat dat vijf jaar geldig is. Daarna kan dit natuurlijk verlengd worden, op de site kun je meer informatie vinden over hoe dit in z’n werk gaat. Als je nog vragen hebt kun je altijd terecht bij een van de medewerkers van Terra Trainingen. Zij helpen je maar al te graag. Het enige wat je hoeft te doen is naar de site gaan, het telefoonnummer op te zoeken en een belletje te plegen. Ook is het uiteraard mogelijk om een e-mail te sturen. Een van de medewerkers staat je graag te woord.

Een training van Terra verrijkt je werkleven

Mocht je interesse hebben in een cursus praktijkbegeleider, of deze al gevolgd hebben, dan kun je je altijd nog verder ontwikkelen bij Terra Trainingen. Er wordt zo veel geboden, als je werkzaam bent in de agrarische sector of je hebt ambities in deze richting, dan is het zeker aan te raden om eens verder te kijken naar andere trainingen die bij Terra worden aangeboden. Denk dan aan onderwerpen als:

  • Leidinggeven
  • Communicatie
  • Voorman als aanvoerder

Als je praktijkopleider bent of wil worden zijn dit allemaal interessante cursussen. Maar ook als je een ander beroep uitoefent in de agrarische sector is het goed om een van deze trainingen te overwegen. Je bent immers nooit uitgeleerd. Het is altijd goed om je te blijven ontwikkelen, als je nog meer te leren hebt maar ook als je al jaren hetzelfde doet kan het goed zijn om voor een frisse wind te zorgen. En daar kan een cursus van Terra Trainingen goed bij helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn