Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waarom werk uitbesteden aan Flexwerf

Wat is werk uitbesteden? Veel mensen vragen dit zich soms af. Maar werk uitbesteden betekent dat iemand anders een aantal taken overneemt die simpel zijn om te doen, maar toch gedaan moeten worden. Sommige mensen hebben banen waarbij dit af en toe moet gebeuren. Toch moeten deze mensen prioriteiten stellen en heeft het soms geen zin dat zij die taken uit gaan voeren. Zij hebben waarschijnlijk een vrij hoog uurloon waardoor het zeer inefficiënt is om te doen. Voor dit soort taken is het handig als u een extern bedrijf kunt inhuren die deze taken van u overneemt en ervoor zorgt dat ze voor een lagere prijs worden uitgevoerd. Een van de meest populaire bedrijven in Nederland die actief is binnen werk uitbesteden is Flexwerf. U kunt veel soorten werk uitbesteden aan Flexwerf. Voorbeelden van werkzaamheden die u kunt overdragen aan Flexwerf zijn de volgende:

  • wijnkisten bedrukken
  • inpakken
  • ompakken
  • monteren
  • kerstpakketten samenstellen
  • actieverpakkingen
  • goodiebags vullen

Er zijn nog veel meer diensten die u kunt laten uitvoeren door de werknemers van Flexwerf. Maar wat is Flexwerf eigenlijk voor bedrijf? In 2012 werd het bedrijf opgericht door Ruud ten Voorde. Hij is al een hele tijd werkzaam als bedrijfsleider en ondernemer in de detailhandel. Daardoor is hij gespecialiseerd in het aansturen van grote groepen. Uiteindelijk richtte hij Flexwerf op. Op deze manier kunnen mensen aan zijn bedrijf werk uitbesteden zodat hij met grote groepen dit werk kan overnemen. Omdat er zoveel werknemers zijn, is het belangrijk dat er een goede werkomgeving is. Gelukkig zorgt het bedrijf ervoor dat de werkomstandigheden van de werknemers altijd goed is. Het is belangrijk dat de werknemers op een goede manier kunnen werken maar ook goede tijden hebben om te kunnen werken. Van maandag tot en met zaterdag is het bedrijf aan het werk en kunt u werk uitbesteden aan het bedrijf. Het bedrijf is zelf gevestigd in Hengelo, Twente. Wilt u werk uitbesteden aan Flexwerf maar u woont zelf niet in Hengelo of uw bedrijf zit hier niet in de buurt? Neem alsnog contact op met Flexwerf. Dan komt u er snel genoeg achter of werk uitbesteden aan Flexwerf ook in uw woonplaats kan. Werk uitbesteden aan dit bedrijf hoeft niet zozeer lang van tevoren afgesproken te worden. Als u bijvoorbeeld een spoedklus heeft dan neemt het bedrijf graag de werkzaamheden over. Daarom heeft het bedrijf ook als motto: “Het woord ‘nee’ kennen wij niet!”. Daarnaast is het zo dat de werknemers van het bedrijf zeer flexibel zijn. Het zijn allemaal scholieren die een bijbaantje willen en een zakcentje willen verdienen. Dit zorgt ervoor dat de loonkosten vrij laag zijn en dat de simpele taken door gemotiveerde scholieren worden uitgevoerd. Voor de scholieren is het fijn om geld te verdienen en voor u is het fijn dat u de het werk kan uitbesteden.

Wilt u werk uitbesteden aan Flexwerf?

Wilt u werk uitbesteden aan Flexwerf? Neem dan contact op met het bedrijf door te bellen naar het telefoonnummer dat op de website staat vermeld. Als u op het kopje “Contact” klikt dan komt u op een pagina met de verschillende contactgegevens van het bedrijf. Als u een mail wilt sturen dan gebruikt u het emailadres van Flexwerf. Ook staat hier het telefoonnummer vermeld. Daarnaast kunt u een contactformulier invullen waarbij u ook uw vragen kunt stellen. Wilt u werk uitbesteden aan Flexwerf maar weet u niet precies hoeveel het kost? Dan kunt u een offerte aanvragen. Als u op het kopje “Vraag een offerte aan” klikt, dan vindt u een formulier dat u moet invullen en dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie van het bedrijf. Op dit formulier kunt u aangeven om wat voor soort werkzaamheden het gaat. Dan kan het bedrijf uitrekenen hoeveel mankracht er nodig is en hoeveel het dan zal kosten. Als u dan tevreden bent over de prijs dan kunt u een afspraak met het bedrijf maken zodat de taken uitgevoerd kunnen worden. Als u een spoedklus heeft dan is het natuurlijk handig als u direct belt en vraagt of het mogelijk is om zo snel mogelijk het werk over te nemen. Dus wilt u werk uitbesteden aan dit bedrijf? Neem dan contact op!

Werken bij Flexwerf

Niet alleen is het voor bedrijven handig om te weten wat Flexwerf is. Ook is het natuurlijk voor scholieren handig. Als u een scholier kent die graag geld wilt verdienen met een bijbaantje dan kan deze natuurlijk bij Flexwerf solliciteren. Als u naar de website gaat en op het kopje “Solliciteren!” klikt, dan komt u op de pagina waar u een formulier vindt. Deze kunt u downloaden en invullen. Vervolgens kunt u deze opsturen en dan hoort u vanzelf of u kunt komen werken bij Flexwerf. Dus als u interesse heeft in het werken bij dit bedrijf, neem dan vooral contact op. Ook als u misschien een ouder bent van een scholier die graag een bijbaantje wilt. Het bedrijf is namelijk altijd wel op zoek naar enthousiaste scholieren die een leuk bijbaantje willen. Als u twijfelt neem dan contact op met Flexwerf en stel al uw vragen. Het is leuk voor scholieren om bij dit bedrijf te gaan werken omdat het goed verdient en elk jaar wordt er een bedrijfsfeest georganiseerd waar alle medewerkers aan mee kunnen doen. Dit heeft als voordeel dat iedereen elkaar beter leert kennen en de werksfeer op een leuke manier verandert.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn