Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waar koopt u goede kunststof kisten?

Waar koopt u goede kunststof kisten?Ons bedrijf moet vaak voedsel vervoeren en dat willen wij uiteraard zo hygiënisch mogelijk doen. Wij maakten vroeger veel gebruik van houten kisten waarin wij dan het voedsel in plastic vervoerden, maar dat was op een gegeven moment een erg arbeidsintensieve taak geworden. Wij hebben namelijk de afgelopen jaren steeds meer klanten mogen ontvangen bij ons bedrijf en dat zorgt ervoor dat wij ook steeds meer bestellingen moeten verwerken. Wij zijn daarom een aantal jaar geleden overgestapt op een kunststof kisten omdat wij het belangrijk vonden dat wij met goede verpakkingen konden werken. Wij hadden eerst nog nooit van deze kunststof kisten gehoord omdat wij niet heel erg thuis waren in de wereld van dergelijke kisten. Wij hebben echter bij een bevriend bedrijf gezien dat zij al heel lang gebruikmaken van kunststof kisten en dat beviel hen heel erg goed. Deze kunststof kisten waren ook heel groot waardoor je er dus heel veel spullen in kwijt kon. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om ook ergens goede kunststof kisten te vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van Boxpall.nl zou kunnen gaan. Dat las ik namelijk op diverse fora waar mensen die kunststof kisten hadden gekocht hun recensies hadden gepost over dit bedrijf. De een na de ander was laaiend enthousiast over zowel dit bedrijf alsook over de kunststof kisten die men hier verkoopt en ik wilde daarom graag een keer kijken of wij hier ook goede kunststof kisten zouden kunnen kopen. Wij zijn toen gaan kijken naar de mogelijkheden en al snel hebben wij besloten dat wanneer wij voor hoogwaardige kunststof kisten gingen, wij het beste met de mensen van Boxpall.nl in zee konden gaan. Wij hebben daarom even besloten om met een van de mensen van dit bedrijf te gaan overleggen over de mogelijkheden en wij hebben toen gezien dat er heel veel mogelijkheden te vinden waren. Wij hebben toen meteen een grote hoeveelheid kunststof kisten besteld en daar maken wij nu al lange tijd met heel veel plezier gebruik van. Vandaar dat wij ook graag wilden laten weten dat wij heel tevreden zijn over de mensen van Boxpall.nl. 

Deze kunststof kisten zijn ideaal

Wij maken intensief gebruik van de kunststof kisten die wij via Boxpall.nl hebben gekocht en wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben. Wij merken namelijk dat de kunststof kisten van hoge kwaliteit zijn en niet moeilijk schoon te maken zijn. Wij gebruiken ze nu al jaren en ze zien er nog steeds als nieuw uit. Wij hebben dus een heel goede koop gedaan.

Wilt u het aanbod zelf ook een keer bekijken?

Mocht u het aanbod van deze aanbieder ook een keer willen bekijken, dan kunt u altijd even naar de site van Boxpall.nl gaan. Hier kunt u namelijk:

  • zien welk soort kisten u hier allemaal kunt kopen 
  • bekijken welke accessoires u hier allemaal kunt inslaan 
  • een bestelling plaatsen als u hier graag iets wilt kopen 

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Kijk voor meer info even op Boxpall.nl. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn