Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waar koop je hondenvoer met lam en rijst?

Veel hondeneigenaren zijn op zoek naar een goede kwaliteit hondenvoer met lam en rijst. De combinatie van deze twee ingrediënten is namelijk perfect voor honden met een gevoelige maag of een gevoelig spijsverteringskanaal. Nero Gold is een van de merken die deze combinatie heeft verwerkt in hondenbrokken, en deze zijn verkrijgbaar in zakken van zowel 2,5 als 12 kg. Je kunt dus als je het voer eerst even wilt proberen gerust 2,5 kg hondenvoer met lam en rijst bestellen. Dan kun je kijken wat het met je hond en diens ontlasting doet, en daarna beslissen of je overgaat tot het kopen van de grotere variant van maar liefst 12 kg. Uiteraard spreekt het voor zich dat de grotere zak in verhouding iets goedkoper is dan de kleine, maar toch is het beter om eerst te testen hoe jouw hond op dit type hondenvoer reageert. Echter spreken ze bij Nero Gold uit ervaring als ze zeggen dat bijna alle honden hondenbrokken op basis van lam goed kunnen verteren. Lamsvlees ia namelijk heel geschikt voor honden met een gevoelige maag doordat het heel licht verteerbaar is. Bovendien zijn aan deze variant extra omega’s, prebiotica en bietenpulp toegevoegd. Deze verbeteren allemaal de spijsvertering van jouw hond. Dat maakt het hondenvoer met lam en rijst van Nero Gold zo zacht voor de maag. Ze hebben er immers nog meer aan toegevoegd wat de hondenbrokken makkelijker verteerbaar maakt.

Hondenbrokken voor een gezonde vacht

Veel mensen denken nog steeds dat het niks uitmaakt welke hondenbrokken ze aan hun hond geven. Maar aan hun vacht zie je al gauw of het kwalitatief goed voer is of niet. Een gezonde, glanzende vacht is het natuurlijke resultaat van alleen het beste hondenvoer, en een gezonde vacht betekent een gezonde hond. Hondenvoer met lam en rijst bijvoorbeeld, is licht verteerbaar en daardoor neemt de hond veel gemakkelijker alle voedingsstoffen op. Dit merk je zeker in diens gezondheid. Je hond is energieker, gehoorzaamt beter, heeft minder ontlasting en heeft duidelijk een mooiere vacht. Nero Gold heeft een groot assortiment aan hondenbrokken, en je kunt dus niet alleen bij ze terecht voor dat hondenvoer met lam en rijst. 

Hondenvoer met lam, rijst, kip of rund

Bij Nero Gold kan werkelijk iedere hondenbezitter terecht voor geschikte hondenbrokken. Hondenvoer kopen bij Nero Gold heeft vele voordelen ten opzichte van andere merken, namelijk:

  • Ze werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten
  • Ze bieden een speciaal type hondenvoer voor ieder type hond
  • Ze gebruiken maar liefst 12 verschillende recepturen, en dus smaken

Dus of je nu op zoek bent naar hondenvoer met lam en rijst, of hondenvoer met rund of kip, Nero Gold heeft het. En het is ook nog opgedeeld in categorieën. Ben je namelijk op zoek naar geschikte brokken voor een opgroeiende pup of is jouw hond al een wat tragere senior aan het worden? Nero Gold heeft voor iedere hond het geschikte voer. En merk je dat jouw volwassen hond moeite heeft met zijn vertering? Dan moet je dus het hondenvoer met lam en rijst hebben. Zeker te weten dat jouw hond daarvan opknapt en al snel geen problemen meer met zijn ontlasting ervaart. En dat is zowel fijn voor je hond, als voor jou als baasje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn