Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waar koop je betaalbare meubels?

ben jij je huis (opnieuw) aan het inrichten en ben je daarvoor op zoek naar een winkel waar ze vele betaalbare meubels verkopen? Dan moet je absoluut bij a-meubel zijn. Deze winkel maakt er namelijk een gewoonte van om alles wat ze verkopen met korting aan te bieden. Dit doen ze door alles heel groot in te kopen, ze hebben immers maar liefst zeven vestigingen (de zevende is onlangs geopend!) plus een webshop. Door de grote afname van consumenten kunnen ze al deze meubels dus extra voordelig aanbieden. De meubelen uit hun collectie zijn zowel online als offline te kopen, het is maar net wat je zelf het fijnste vindt. In hun showrooms kun je natuurlijk al die mooie banken en eetkamerstoelen uittesten en zo kijken of ze lekker zitten, maar voor andere meubels is dat niet perse nodig. Een mooie eettafel of salontafel kun je namelijk gerust online bestellen. Van alle producten die ze verkopen hebben ze hele goede foto’s beschikbaar, dus het is voor de meeste mensen niet moeilijk om online bij hen te shoppen. Je kunt eventueel een screenshotje maken van de meubelen die je mooi vindt en deze in een mapje bij elkaar zetten om te zien of alles mooi bij elkaar past.

Waar koop je betaalbare meubels?

Welke meubels passen bij jou?

Veel mensen vinden het ontzettend lastig om meubels te kopen. Je geeft er immers best wat geld aan uit en ze bepalen grotendeels de basis van je interieur. Het is dus belangrijk dat je de juiste keuze maakt, en dat is moeilijk. Daarom bieden ze je in de winkels van a-meubel advies waar je dat nodig hebt, bijvoorbeeld over welke stoelen passen bij welke eettafel, of welk formaat kleed je het beste onder die ene salontafel kunt leggen. Dat maakt het een stuk makkelijker om de knoop door te hakken en een set meubels te kopen die een mooi geheel vormt. En het fijne is dat ze dus zeven vestigingen hebben, dus er zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Hun winkels zitten in de volgende steden:

  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Delft
  • Enschede
  • Tilburg
  • Nijmegen
  • Zwolle

Zoals je ziet zitten ze goed verdeeld over het land, dus waar je ook woont, er zit altijd wel een vestiging van a-meubel bij je in de buurt. Toch liever online shoppen? Dat kan natuurlijk alsnog in hun overzichtelijk ingerichte webshop!

Inspiratie op het gebied van interieur

Wist je dat deze winkel op hun website ook een heus blog bijhoudt over zaken als meubels en interieurtrends? Je vindt er allerlei inspiratie voor je interieur en inrichting, en ziet er hoe je alle meubels uit hun collectie met elkaar kunt combineren tot een bepaalde stijl. Veel van hun meubels zijn heel erg basic, en dus kun je er qua accessoires helemaal mee losgaan en er echt je eigen touch aan geven. Dat is het fijne van hun collectie. De tijdloze meubels die ze verkopen zijn niet alleen goed met elkaar te combineren, maar ze zijn ook nog eens zowel leuk in een heel modern interieur als in een meer romantisch ingerichte ruimte met veel prullaria. Wat je stijl ook is, in deze winkel slaag je zeker. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn