Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waar kan je mooie naambadges bestellen?

Deze week zou ik met mijn team naar een grote beurs gaan en ik zou deze keer alles regelen. Wij gaan met het bedrijf regelmatig naar beurzen en wij halen hier altijd veel goede resultaten, daarom zijn de beurzen erg belangrijk voor het bedrijf. Dit was de eerste keer dat ik de verantwoordelijkheid had en ik vond het best wel spannend, want ik wist dat de beurs goed moest verlopen. Van te voren hadden wij erg veel dingen geregeld en wij waren al een paar maanden geleden begonnen met de voorbereidingen. Op het laatste moment leek het mij handig om alsnog naambadges te bestellen en gelukkig kon ik dit een dag van te voren doen bij Uwprinter.nl. Via deze website kon ik zeer gemakkelijk badges bestellen en de levering kwam die avond al aan. Elk jaar gaan wij naar ongeveer acht beurzen per jaar en vinden hier vaak veel nieuwe klanten. Wij gaan naar diverse beurzen in Nederland, België en Duitsland en het is altijd veel werk om er een succes van te maken. Mijn manager was altijd verantwoordelijk voor de beurzen, maar hij vond het een leuke opdracht voor mij om een beurs in Nederland te verzorgen. Ik mocht er mijn eigen draai aan geven en had alle vrijheid. Ik wilde graag een aantal dingen veranderen en het leek mij ook een goed idee om naambadges te bestellen. Wij zouden naar deze beurs met een team van negen personen gaan, waarvan twee mensen alleen hielpen met het opbouwen. De andere collega’s zouden helpen met de verkopen en het leek mij verstandig om voor hun naambadges te bestellen. Ik vind het zelf ook altijd fijn om te weten met wie ik gesproken heb en een naambadge kan daarbij helpen. Op een beurs krijg je vaak veel informatie en je vergeet gemakkelijk een naam.

Gemakkelijk online naambadges bestellen

Ik was van te voren van plan om de naambadges te bestellen, maar door alle drukte was ik het helemaal Waar kan je mooie naambadges bestellen?vergeten. Een dag voor de beurs zocht ik naar een bedrijf waarbij ik een spoedbestelling kon plaatsen en kwam toen de website van Uwprinter tegen. Bij dit bedrijf kan je veel verschillende soorten promotieartikelen laten bestellen en printer, waaronder banners, visitekaartjes en uitnodigingen. Ik kon hier ook naambadges bestellen en kon de badges gemakkelijk online zelf maken. De badges konden diezelfde dag nog geleverd worden en de bestelling was niet duur.

Dezelfde avond nog geleverd

Naambadges bestellen bij Uwprinter was een goed idee, want die avond werd de bestelling netjes geleverd. De badges zagen er erg mooi uit en konden wij nog voor de beurs gebruiken. Het hele team droeg zijn badge en ik merkte dat veel klanten naar de badges keken. De beurs werd gelukkig een groot succes en mijn manager had aangegeven dat ik vaker beurzen mag verzorgen. Ik was erg blij met de bestelling op Uwprinter en raad dit bedrijf aan.

  • Bij dit bedrijf kan je veel promotieartikelen laten printen
  • Wij konden hier voordelig naambadges bestellen  
  • De bestelling werd die avond nog geleverd
  • De badges zagen er erg netjes uit
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn