Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waar kan je bloemen online bestellen?

Ik ben nu een aantal jaar samen met mijn vriendin en het gaat erg goed tussen ons. Ik denk dat we goed bij elkaar passen en we proberen veel tijd met elkaar te besteden. Zelf vind ik mezelf niet zo romantisch, ik ben meer praktisch. Mijn vriendin zegt altijd dat ik romantisch op mijn manier ben. Ik ben iemand die vaak kleine dingetjes doet, om te laten zien dat ik om mijn vriendin geef. Als ze bijvoorbeeld een belangrijke dag heeft op haar werk, dan sta ik eerder op, zodat ik alvast het ontbijt kan maken. Zo kan zij rustig haar kleding uitkiezen en gaat ze relaxter naar haar werk. Of ik stuur haar een lief en motiverend berichtje. Ik ben niet iemand van de grote romantische gebaren. Mijn vriendin zegt dat ze dat wel eens mist, maar dat ze wel ziet dat ik veel dingen voor haar doe. Ze zegt dat ze wel eens wat vaker bloemen, of een klein cadeautje van me zou willen krijgen. Ik wilde mijn best hier voor doen en haar onverwachts uit eten nemen. Ik had in gedachten om haar mee te nemen naar het restaurant waar we onze eerste date hadden, precies op dezelfde datum, maar dan drie jaar later. Ik had in gedachten om bij de bloemist een boeket van haar favoriete bloemen te kopen. Normaal doen wij niets op deze dag, dus het zou totaal onverwachts voor haar zijn. Maar helaas kreeg ik een paar weken van te voren te horen dat ik moest invallen voor een collega op een beurs. Hierdoor zou ik dat weekend niet in Nederland zijn en kon ik mijn vriendin niet verrassen. Ik vond dat erg jammer, want hierdoor kon mijn plan niet doorgaan. Ik wilde wel graag wat doen en besloot om bloemen online te bestellen. Door online bloemen te bestellen kon ik alsnog iets doen voor die dag.      

Bloemen online bestellen voor mijn vriendin

Ik had geen ervaring met bloemen online bestellen, want ik ging altijd naar een lokale bloemist. Maar deze bloemist bezorgt niet in de buurt en ik moest op zoek naar een webwinkel waar je bloemen online kan bestellen. Ik zag dat er veel verschillende webwinkels zijn waar je dat kan dan doen. Voor mij was het natuurlijk belangrijk dat ze de favoriete bloemen hadden van mijn vriendin. Ik vergeleek een aantal websites, maar niet alle bloemisten hadden deze bloemen. Een aantal andere winkels hadden ze wel, maar daar vond ik de boeketten op de foto’s niet zo mooi. Uiteindelijk vond ik de website bloemist-fleurina.nl. Hier hadden ze veel mooie boeketten voor verschillende gelegenheden. Ik zag dat ze een erg mooi boeket verkochten van haar favoriete bloemen. Ik belde de bloemist op, om aan te geven dat ik de bloemen graag op een speciale dag wilde laten bezorgen en dat ik een kaartje wilde toevoegen. Dat was allemaal geen probleem en dit zouden ze voor mij regelen. Ik besloot om hier de bloemen online te bestellen.

Mijn vriendin was erg blij met het boeket

Bloemen online bestellen bij Bloemisterij Fleurina was een goede keuze. Mijn vriendin was erg blij met het boeket en wist meteen dat het voor onze eerste date was. Ik vond het jammer dat ik er zelf niet bij kon zijn, maar zo kon ik toch wat romantisch voor haar doen. Bloemisterij Fleurina is een goede plek om bloemen online te bestellen

  • Ze hebben veel bloemen en boeketten van goede kwaliteit
  • Je kan bloemen bestellen voor speciale gelegenheden
  • Ze konden mijn bloemen leveren op een speciale dag met een kaartje
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn