Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waar kan je betrouwbare dozen bestellen?

Het is natuurlijk geweldig dat je producten verkoopt. Elke keer als je wat verkoopt ben je weer trots op je bedrijf. Om je product van het magazijn naar je klant te krijgen moet je dit natuurlijk wel op de juiste manier vervoeren. Door dit te laten bezorgen in een doos zorg je ervoor dat het op tijd aankomt bij je klanten. Het nadeel van bepaalde dozen is dat ze erg groot kunnen zijn. Dat maakt de kans dat een klein product beschadigt tijdens het vervoer vrij groot. Zonde toch. Als ondernemer wil je uiteraard voorkomen dat de klant zijn pakket retour stuurt. Het is niet goed voor het imago van je bedrijf en het kost je ook nog eens veel geld. Als je hier veel mee te maken hebt is het tijd om hier wat aan te veranderen. Door de juiste doos te gebruiken maak je gebruik van een passend formaat. Hierdoor is het samen gesteld voor het product wat je gaat vervoeren. De kans dat je product dan beschadigd is dan een stuk kleiner.

Verschillende formaten dozen

Elk product moet op een andere manier worden vervoerd. Het formaat van een product bepaalt wat voor doos hiervoor nodig is. Het is dan heel fijn als je de doos zelf kan samenstellen aan de hand van de producten die je vervoert. Door de verschillende formaten dozen van dozen laten maken is er altijd een geschikt formaat te gebruiken. Of je nu op zoek bent naar een wikkeldoos, een vouwdoos of een verzenddoos maakt dan niet uit. Maak gebruik van de juiste doos voor elke bestelling. Dit bespaart je veel onnodige kosten omdat je product door de juiste doos wel goed aankomt. Als je het ook nog belangrijk vindt om je logo, bedrijfsnaam of andere informatie op de doos te laten bedrukken is dat geen enkel probleem. Deze doos laat je helemaal samen stellen zodat het past bij je bedrijf en de boodschap die je uitdraagt.

Voorkom beschadiging van je producten

Misschien heb je hier veel mee te maken. Je weet dan hoe vervelend het is als je klanten producten terug sturen naar het magazijn. Het kost je veel geld als de bestelling tijdens het vervoeren beschadigd. Dat wil je dan ook zo veel mogelijk voorkomen. Door gebruik te maken van de juiste dozen voorkom je deze onnodige kosten. Waarom wil je dozen gebruiken voor het vervoeren van je eigen producten:

  • Bestel je doos snel en makkelijk online
  • Gebruik verschillende soorten dozen voor je bestelling
  • Voor elke doos is er een geschikte doos te gebruiken
  • Stel je verpakking samen naar je wensen
  • Laat je logo en bedrijfsnaam bedrukken op de doos
  • Een doos die helemaal past bij je bedrijf

Bij dozen laten maken weet je dat je bestelling op de juiste manier wordt verzonden. Als je klanten een bestelling doen is het belangrijk om het op de juiste manier af te leveren. De juiste doos zorgt ervoor dat het pakket stevig en veilig wordt vervoerd. Hierdoor komt het niet beschadigd aan bij je klanten. De juiste doos beschermt je producten en bespaart je ook nog eens veel geld. Elk product dat retour wordt verzonden is zonde van je geld. Voorkom dat je producten beschadigd aankomen en bestel de juiste doos voor je bestelling. De dozen van dozen laten maken zijn goed, stevig en ook nog eens goedkoop. Hierdoor zorg je ervoor dat je producten onbeschadigd aankomen bij je klanten. Wil je meer weten over dozen laten maken, neem dan een kijkje op: dozenlatenmaken.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn