Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waar kan ik een goedkope Schipholtaxi boeken?

Vorige week moest ik erg vroeg vanaf Schiphol vliegen en het openbaar vervoer reed op dit tijdstip nog niet. Ik moest een andere oplossing vinden om op tijd op Schiphol aan te komen, want ik kon deze vlucht niet missen. Ik zag geen andere oplossing dan met de taxi naar Schiphol gaan, want ik wilde niet uren van te voren in de vertrekhal wachten. Het leek mij het beste om van te voren naar een goede prijs voor een schipholtaxi te zoeken, want een taxi is vaak niet goedkoop. Op de website schipholtaxi.com kon ik zeer voordelig een taxi reserveren en comfortabel aankomen op de luchthaven. Ongeveer twee maanden geleden vond ik een goedkope ticket naar Griekenland en ik besloot om deze ticket direct te boeken. Ik heb een vriend wonen in Athene en het leek mij leuk om hem op te zoeken. Het idee van een weekje op vakantie in dit land sprak mij ook erg aan en ik was erg blij met de voordelige prijs. De prijs was waarschijnlijk zo goedkoop, omdat mijn vlucht vroeg in de morgen zou vertrekken. Ik dacht er op dat moment niet bij na, dat ik ruim van te voren op het vliegveld aanwezig moest zijn en er dan nog geen openbaar vervoer reed. Ik woon ongeveer 40 kilometer vanaf het vliegveld, daarom pak ik nooit een schipholtaxi, maar altijd de bus en de trein. Een taxi naar Schiphol kan erg duur zijn, vooral als het slechts voor een persoon is. Toen ik mijn reis aan het voorbereiden was, bedacht ik mij, dat de bussen midden in de nacht nog niet reden en ik met een schipholtaxi naar het vliegveld moest rijden. Ik zag het niet zitten om in de avond naar Schiphol te rijden en dan een aantal uur te wachten op de luchthaven. 

Gemakkelijk en voordelig een schipholtaxi boeken

Ik wist dat een taxi naar de luchthaven vanaf mijn huis erg prijzig is, daarom wilde ik zien of ik kon besparen op een schipholtaxi. Ik had het nummer van een taxibedrijf in de buurt en vroeg wat de prijs zou zijn voor een taxi, dit was nog duurder dan ik in gedachten had. Ik besloot om online naar goedkopere oplossingen te zoeken en kon het voordeligste een taxi reserveren bij schipholtaxi.com. Hier was een taxi veel goedkoper dan bij andere bedrijven en het leek mij het beste om hier te reserveren. Het reserveren was erg gemakkelijk via de website en ik was blij dat ik mijn vervoer had geregeld.

Een plezierige rit

Op de dag van mijn vlucht werd ik netjes op tijd opgehaald door een vriendelijke en behulpzame chauffeur. De rit was erg comfortabel, ik had zelfs nog even geslapen in de taxi. Ik kwam netjes van te voren aan op de luchthaven en hoefde niet onnodig lang te wachten. Voor mij was een schipholtaxi een goede oplossing en ik kan de website schipholtaxi.com aanraden.

  • De taxi was hier voordelig te boeken
  • Het reserveren via de website was erg gemakkelijk
  • Ik had een vriendelijke en behulpzame chauffeur
  • De taxirit was erg comfortabel
  • Ik kwam netjes op tijd aan voor mijn vlucht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn