Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waar kan ik bekers perforeren? 

Soms moeten er taken uitgevoerd worden die je liever niet zelf doet of liever niet door je personeel laat doen. Denk hierbij aan kerstkaarten vouwen, dozen inpakken of bekers perforeren. In dat geval kun je deze taken het beste uitbesteden aan een bedrijf dat dit juist graag doet. Zo houd je meer tijd over voor de kerntaken van je bedrijf en ben je niet onnodig bezig met randzaken. Besteed deze werkzaamheden uit aan een co-packer als Flexwerf. Flexwerf neemt graag dit soort taken op zich, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken om randzaken als bekers perforeren. 

Laat je bekers perforeren door Flexwerf 

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je soms een beetje extra doen. Wellicht wil je je klanten of partners bedanken voor de samenwerking of wil je juist nieuw promotiemateriaal voor je bedrijf hebben. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen, maar meestal heb je hier helemaal geen tijd voor. Het runnen van een bedrijf kost namelijk al tijd en energie genoeg. Je hebt dan uiteraard helemaal geen zin om je bezig te houden met spullen inpakken of bekers perforeren. In zulke gevallen kun je dit dus het beste uitbesteden. Er zijn in Nederland een aantal bedrijven waar je dit kunt laten doen, maar de beste co-packer van Nederland is toch wel Flexwerf. Flexwerf houdt zich bezig met verschillende werkzaamheden waar jij als ondernemer zelf helemaal geen tijd voor hebt. Zo kun je Flexwerf inschakelen voor verschillende taken zoals pakketten inpakken, kaarten vouwen en bekers perforeren. Flexwerf heeft een grote poule van studenten en scholieren in dienst, die flexibel inzetbaar zijn. Zo kan Flexwerf een snelle afhandeling van jouw opdracht garanderen. Zo hoef je je niet druk te maken om randzaken die eigenlijk voor jouw onderneming helemaal niet van belang zijn. Daarnaast ben je bij Flexwerf verzekerd van een professioneel eindresultaat. Flexwerf is al jaren actief in de branche als co-packer en weet dus precies wat jij nodig hebt. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij precies bieden wat jij nodig hebt en dat zelfs in zeer korte tijd. Het is bij Flexwerf zelfs mogelijk om last-minute nog een grote opdracht aan te leveren. Flexwerf levert verschillende soorten diensten. Zo kun je naast bekers perforeren bij Flexwerf onder andere ook terecht voor: 

  • Ponswerk 
  • Inpakwerk 
  • Stickeren 
  • Labelen 
  • Kerstpakketten 

Zoals je kunt zien, kun je bij Flexwerf dus terecht voor verschillende zaken die je zelf als ondernemer liever niet op je wilt nemen. Je wilt je personeel natuurlijk niet belasten met randzaken als het vullen van kerstpakketten voor hun collega’s of bekers perforeren om fruitpakketjes mee in te pakken voor de kinderen. Geef deze taken dan liever uit handen aan een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van deze activiteiten. Bij Flexwerf kun je rekenen op een professioneel resultaat, een snelle afhandeling van je opdracht en daarnaast ook nog eens zeer aantrekkelijke prijzen. Bij Flexwerf is niets onmogelijk, dus ook niet jouw opdracht. 

Neem contact op en vraag direct een offerte aan 

Als jij nu ook een eigen onderneming hebt en graag wat randactiviteiten geregeld wilt hebben, kijk dan eens op https://www.flexwerf.nl/ om te zien wat Flexwerf voor jou kan betekenen. Alles waar jij en je personeel eigenlijk geen tijd voor hebben, kun je aan Fleswerf uitbesteden. Laat Flexwerf dus voor jouw bedrijf de kerstkaarten vouwen, de bekers perforeren en de dozen inpakken. Zo houd jij meer tijd over voor je bedrijf. Kijk voor meer informatie op https://www.flexwerf.nl/bekers-perforeren/ of neem contact op om een offerte aan te vragen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn