Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Waar een mooie boomstambank kopen?

Bent u al bekend met boomstambanken? Ze zijn steeds meer te zien in parken, op straat en bij mensen thuis. Ook ik en mijn partner hebben onlangs een bank gemaakt van een boomstam gekocht. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De bank is comfortabel en ziet er mooi uit. Wilt u ook boomstambank kopen, maar weet u niet goed waar? Wie weet kan het bedrijf Boom en Staal ook iets voor u betekenen. Wij zijn in ieder geval erg tevreden over de service en het geleverde product van dit bedrijf. Van begin tot eind zijn we erg goed geholpen. Een boomstambank kopen bij Boom en Staal is daarom een prettige ervaring. We hebben het houtverwerkingsbedrijf ook al aan vrienden en familie aangeraden. Laatst vertelde een vriend dat hij ook een bank bij Boom en Staal heeft gekocht. Ook hij is zeer tevreden. Bij dit bedrijf kunt u een unieke boomstambank kopen. We hebben de boomstambanken bij dezelfde aanbieder gekocht, maar toch zien de banken er heel verschillend uit. Dat is het leuke van meubels gemaakt van hout: ieder resultaat wordt weer anders. De stammen hebben stuk voor stuk een prachtig patroon, waardoor je unieke voorwerpen krijgt.

Een unieke boomstambank kopen

Mijn man en ik wilden een bank voor in de tuin van een uniek ontwerp. We hadden rondgekeken in enkele tuincentra en meubelzaken, maar we wilden niet een bank die eruitzag alsof hij uit de fabriek kwam. Toen kwam mijn man met het idee om een houtbewerker te benaderen. Na een tijdje zoeken kwamen we uit bij Boom en Staal. We zijn erg blij dat we dit bedrijf gevonden hebben, want de service is ons zeer bevallen. Een boomstambank kopen bij deze onderneming gaat heel gemakkelijk. De medewerkers staan je allemaal vriendelijk te woord en je kunt duidelijk merken dat ze verstand van zaken hebben. Bovendien geeft deze houtbewerker erg veel om duurzaamheid. U kunt hier niet zomaar een boomstambank kopen: het gaat om lokaal, duurzaam hout. Zo draagt het bedrijf mee aan recycling en dus een beter milieu. Er worden regelmatig bomen gekapt en dit hout moet ergens heen. Het materiaal hergebruiken voor meubels is een ideale oplossing. Naast banken maakt de onderneming natuurlijk nog veel meer. Zelfs fietsenrekken worden van gekapte bomen gemaakt. We hebben op de website ook gezien dat Boom en Staal prachtige tafels maakt. Zeer waarschijnlijk gaan we in de toekomst weer contact opnemen met dit bedrijf voor een mooie bijpassende tafel.

Uw huis decoreren met boomstamhout

Voor decoratie is boomstamhout ook ideaal. Terwijl mijn man en ik rondkeken op de website van Boom en Staal zagen we prachtige decoratiestukken voorbijkomen. U kunt dus niet alleen een boomstambank kopen, maar nog veel meer. U kunt zoveel van hout laten maken als u wilt. Persoonlijk vinden we dat een boomstamplank een woning of tuin een mooie uitstraling kan geven. Natuurlijke materialen kunnen een uniek en rustgevend effect hebben. Algauw wisten we dat we meer wilden dan alleen een boomstambank kopen. Als decoratie kan het bedrijf onder andere:

  • Standaarden maken van kleine stammen, om bijvoorbeeld kaarsen op te zetten
  • Prachtige muurdecoraties maken voor een bijzondere uitstraling
  • Wandplanken maken voor in de woonkamer, studeerkamer of waar u maar wilt

Mijn man en ik stonden verstelt van de mogelijkheden voor meubilair en decoratie van boomstammen. Uw huis of tuin krijgt door gebruik van boomstamplanken een uniek karakter. Wilt u ook een pronkstuk voor bij u thuis? Kijk dan ook eens rond op de website of neem contact op met een van de vriendelijke medewerkers van Boom en Staal. Voor iedere smaak is er wel iets moois te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn