Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Visitekaartjes

Drukwerkdeal.nl verzorgt de visitekaartjes voor iedereen. Particulieren en ondernemers kunnen hun opdrachten via de website doorgeven, om een netwerk op te bouwen. Dat is voor iedereen altijd handig en daar helpt een visitekaartje prima mee. Dankzij de vele mogelijkheden van Drukwerkdeal stellen zij hun hoogwaardige druktechnieken beschikbaar in allerlei variaties zodat er voor iedereen iets te bestellen is. Via de tab ‘Soorten’ bij visitekaartjes heb je de keuze uit de volgende categorieën:

  • Basic
  • Premium
  • Luxe
  • Milieu
  • PVC

De Basic uitvoeringen zijn geschikt als je snel de kaartjes nodig hebt. Dit is ideaal voor starters of als particulier om toch je persoonlijke gegevens te kunnen overhandigen. Deze kaartjes zijn betaalbaar en je kan er alle kanten mee op. Hoe goedkoop ze ook zijn, ze zijn geschikt om uit te delen. Heb je meer te besteden aan visitekaartjes, dan kies je voor de Premium of Luxe uitvoeringen. Allemaal zijn ze geschikt om je ontwerpen zo veelzijdig en origineel mogelijk op af te laten drukken. Wil je een visitekaartje die jouw milieubewustzijn ondersteunt? Dan heeft Drukwerkdeal de milieuvriendelijke uitvoeringen. Toepasselijk als jouw activiteiten te maken hebben met het milieu of duurzaamheid. Wil je helemaal uniek zijn naar jouw contacten, ga dan voor een PVC visitekaartje die dan de uitstraling heeft van een bankpasje. Zeker weten dat jouw visitekaartje met belangstelling wordt ontvangen.

Het visitekaartje: van Basic tot aan Luxe

De basic visitekaartjes zijn de meest verkochte visitekaartjes. Dankzij het stevige materiaal zijn ze goed te gebruiken en door de scherpe prijs prima in de aanschaf voor het beperkte budget of als je een grote hoeveelheid nodig hebt. Het visitekaartje van standaard houtvrij mat mc is gemaakt van papier met een gewicht van 350 g/m2 en kan zelfs voorzien worden met een speciale dispersielak. Deze lak voorkomt dat de inkt gaat afgeven en uiteraard ideaal voor het uitdelen. De Basic uitvoering is ook verkrijgbaar in het materiaal van standaard wit houtvrij natuurkarton. Het verschil is dat het gewicht lichter is dan houtvrij mat, namelijk 300 g/m2. Het materiaal voelt erg natuurlijk aan en kan net zo goed een afwerking krijgen om de inkt te beschermen. Belangrijk is dat jouw visitekaartje werkelijk gebruikt gaat worden door de ontvanger en dat deze aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf en activiteiten. Voor een exclusieve uitstraling maar een scherpe prijs is het Premium visitekaartje ideaal. Dit is gemaakt van 400 g/m2 houtvrij mat mc en kan bewerkt worden met Spot UV en inline coldfoil. De luxe visitekaartjes worden gemaakt van vergé naturel papier. Dit is dun licht papier van 220 g/m2 en heeft subtiel reliëf. Wil je liever wat stevigere luxe visitekaartjes dan kies je het houtvrij dubbelzijdig sulfaatkarton van 500 g/m2.

Waar denk je aan bij het ontwerp?

Het ontwerp van een visitekaartje bevat meer dan een logo en de tekst alleen. Besef dat dit het visitekaartje is waar jij voorlopig mee gaat werken. Je koopt ze niet in kleine aantallen, maar je bestelt direct een aantal van minimaal 50 stuks. Het is dus mogelijk dat je de voorraad voorlopig nog in huis hebt. Zeker als je een vaste huisstijl hebt, blijft de vormgeving lange tijd vast staan. Bepaal daarom weloverwogen of je een staand of liggend model hebt en of je deze als standaard visitekaartje wilt uitdelen of als klapkaartje. Vervolgens wordt je gevraagd de type bedrukking te selecteren uit de PMS-techniek of de full color. PMS is nauwkeuriger en de kleuren worden vooral gemengd en samengesteld. Bij full color vindt het mengen van de kleuren plaats bij het bedrukken van het visitekaartje. Het systeem leidt jou door alle opties om vervolgens de perfecte visitekaartjes te creëren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn