Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Verzegel je huwelijk met de trouwringen in Ede

Een huwelijk is een complex gegeven omdat het in feite een innerlijke tegenstrijdigheid met zich mee brengt. In feite heb je te maken met de menselijke natuur aan de ene kant die veranderlijk is en een stabiel huwelijk aan de andere kant dat een soort eeuwige betekenis lijkt te garanderen. De trouwringen in Ede die je via Juwelier De Tijd kunt bestellen functioneren dan vaak ook als een soort brug tussen deze twee verschillende perspectieven. Je gevoelens kunnen tijdens een huwelijk veranderen, maar de trouwringen in Ede doen beide partners beseffen dat het huwelijk voor altijd is. Als je immers aan een huwelijk begint, dan ben je in de regel nog intens verliefd op de persoon met wie je gaat trouwen. Deze emotie is zo intens dat je je geen leven kunt voorstellen zonder hem of haar. Dat motiveert dan ook om te gaan trouwen, want door in het huwelijksbootje te stappen kun je als het ware een permanentie op de relatie plakken. De liefde die je voelt wordt als het ware vereeuwigt in het huwelijk. Op het moment dat de liefde bekoeld en overgaat in een comfortabele affectie en een knus gevoel van veiligheid, dan zijn de trouwringen in Ede er om je aan je loyaliteit te herinneren. Je moet je voorstellen dat een huwelijk in principe vele jaren tot een stuk of wat decennia voortduurt. Het is onrealistisch om te veronderstellen dat je gevoelens elke dag hetzelfde zullen zijn, laat staan dat ze onveranderlijk zijn door de jaren heen. Maar omdat je getrouwd bent, kun je toch een soort onveranderlijkheid aan deze fluctuatie van gevoelens toevoegen. Dat betekent dat je op het basale menselijke niveau merkt dat er van alles verandert, dat je als persoon groeit en dingen anders gaat zien, dat je nieuwe perspectieven kunt innemen, enzovoorts, Maar tegelijkertijd kun je je vastgrijpen aan een hogere betekenis die je menselijke natuur overstijgt. Doordat je de illusie van permanentie toevoegt aan dat wat in essentie veranderlijk is, ben je in staat om een huwelijk tot de dood in stand te houden. Sterker nog, het huwelijk is een institutie en zorgt voor een stabiele structuur die je als het ware over de veranderlijke gevoelens heen legt. De trouwringen in Ede symboliseren dit idee. Dat maakt ook dat men het vaak lastig vind om een huwelijk te beëindigen. Je hebt immers een soort permanente betekenis toegevoegd aan allerlei vluchtige gevoelens. Je hebt beloftes gemaakt en je hebt op den tijd en energie in het huwelijks geïnvesteerd.

Bekrachtig de duurzaamheid van je huwelijk met trouwringen in Ede

Juist door trouwringen in Ede te dragen, gemaakt van een duurzaam materiaal die een leven lang en langer mee gaan, bevestig je je belofte van eeuwige trouw. Trouwringen in Ede zijn dan ook ideaal om de duurzaamheid van je relatie te benadrukken. Een stempel op het geloof in het succes van het huwelijk. Deze trouwringen in Ede kun je op unieke wijze tot stand laten komen via JuwelierDeTijd.nl.

Kijk voor meer informatie over de trouwringen op juwelierdetijd.nl

Mocht je meer willen weten over de trouwringen van de trouwringen in Ede, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de site. Hier vind je meer informatie over: 

  • De collectie
  • De ringdesigner
  • Eigen ontwerp mogelijkheden

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn