Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Vergadertafels op maat gemaakt

Veel bedrijven beschikken over vergaderruimtes en die moeten mooi en professioneel aangekleed worden. Het vinden van de juiste vergadertafel is daarbij erg belangrijk. Niet alleen moeten er voldoende mensen aan kunnen plaatsnemen, maar de tafels moeten tevens goed in de ruimte passen, praktisch in het gebruik en onderhoud zijn en tegenwoordig voorzien zijn van bekabelingsfaciliteiten. Bij Shiraz Office Furniture kunt u de inrichting van uw vergaderruimte met diverse soorten en maten vergadertafels goed vorm geven. De vergadertafels worden op maat gemaakt en heeft u binnen 3 weken op uw locatie afgeleverd.

Vergadertafels in verschillende vormen

Het is al lang niet meer gebruikelijk om voor de standaard rechthoekige of vierkante vergadertafels te kiezen. Bij een overleg aan een vergadertafel is het vaak prettig om alle deelnemers te kunnen aankijken. Naast de vierkante en rechthoekige vergadertafels biedt Shiraz Office Furniture vergadertafels aan in de volgende vormen:

 • Tonvormig
 • Open Ellips
 • Open Tonvormig
 • Rond
 • Ellipsvormig

Dit zijn de meest gekozen vormen die op de website www.shiraz.nl worden vermeld, echter zijn er meer vormen te krijgen, namelijk:

 • Open ronde vorm in twee varianten
 • O-vormige tafels
 • U-vormige tafels
 • C-vormige tafels
 • Triangelvormig
 • Afgeronde triangelvorm

Al deze vergadertafels kunnen worden uitgerust met kabelmanagement. Dit houdt in dat in elke tafel heet mogelijk is om contactdozen voor de toevoer van stroom en bekabelingspunten voor de aansluiting van internetkabels toe te voegen. Ook hiervoor zijn diverse mogelijkheden beschikbaar op de website van Shiraz Office Furniture.

De uitstraling van de tafels

Wanneer u op de website kiest voor een bepaalde vorm tafel, krijgt u een overzicht van de specificaties van deze tafel. Zo blijkt dat het mogelijk is de tafels in verschillende formaten te laten maken, afhankelijk van het aantal personen dat plaats moet kunnen nemen om de tafels heen. Wanneer we als voorbeeld kijken naar de tonvormige vergadertafels dan zijn deze al verkrijgbaar vanaf 6 tot 8 personen tot maximaal 24 personen. De vergadertafels worden professioneel en volgens hoge productie-eisen ontwikkeld en gemaakt, zodat deze volledig naar uw wens kunnen worden vormgegeven. De vergadertafels van Shiraz Office Furniture passen daardoor perfect in elke ruimte en voor elk doel. Een vergadertafel wordt namelijk al lang niet meer gebruikt om enkel aan te vergaderen, maar dient ook vaak zijn doel voor bijvoorbeeld trainingen, workshops en presentaties. Bedenk daarom ook goed van te voren wat de meest voorkomende situatie zal zijn waarvoor de vergadertafel gebruikt wordt. Wellicht is in een situatie waarin veel trainingen worden gegeven de U-vormige of de C-vormige tafel het meest praktisch. De vormgeving kunt u daarbij eenvoudig samenstellen aan de hand van de voorbeelden op de website. Zo kunt u kiezen voor diverse vormen van bladdecors, die in verschillende kleuren en houtpatronen worden aangeboden. De bladranden worden daarbij mooi aangepast, zodat altijd het gewenste resultaat van de uitstraling wordt bereik. Het onderstel kan tevens in een aantal kleuren worden geleverd. Daarbij kunt u kiezen om de vergadertafel te laten voorzien van het onderstel en de poten die u het meest passend vind bij de tafel die u in de daarvoor bestemde ruimte voor ogen heeft. Elke tafel is voorzien van sfeervolle foto’s die dienen ter inspiratie bij het samenstellen van de vergadertafels en ook ideeën geven voor de aankleding ervan met verschillende soorten vergaderstoelen. Ook hiervoor kunt u bij Shiraz Office Furniture terecht. Het assortiment dat Shiraz biedt is breed en vooral ook compleet. Van vergadermeubilair tot de volledige inrichting van uw kantoor met stoelen, bureaus, ladeblokken en archiefkasten, Shiraz Office Furniture heeft het voor u beschikbaar. Wilt u liever zelf de kwaliteit van de producten ervaren? Shiraz beschikt over de grootste showroom in Zuid-Holland en helpt u in Dordrecht graag persoonlijk verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn