Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Vakkundige garage Enschede

Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare garage? Enschede en omgeving is bij u om de hoek? Heeft u bijvoorbeeld al een tijdje geen Apk-keuring gedaan of had u laatst kleine schade aan uw auto en zit u nu verlegen om een professionele garage? Enschede kent dan vele opties waar u uit kunt kiezen. Maar de beste optie is de garage Enschede van Bennie Wilmink! Het is goed dat wij u even treffen, want op deze manier kunnen wij het een en ander uiteenzetten over onze fantastische garage. Enschede is bovendien een van onze vestigingsplaatsen, dus dat komt goed uit als u daar naar op zoek bent. Uw auto is bij ons in goede handen en dat is wel een fijne gedachte als u uw auto bij ons achterlaat. Bij Bennie Wilmink vindt u geen gebakken lucht en praatjes waar u niets aan heeft, maar concrete oplossingen die u alleen kunt vinden bij een garage. Enschede heeft er maar mooi een topbedrijf bij! Wij horen altijd veel verhalen over slechte garages waar ze niet precies vertellen wat er aan de auto gedaan is. En als u de rekening krijgt vallen de schellen u van de ogen. Bij ons zal u dit nooit overkomen. Wij zijn duidelijk, klantvriendelijk, hanteren lage prijzen en zijn goed bereikbaar. Wacht niet te lang met uw vermoedens van schade aan uw auto en breng hem vandaag nog langs! Wij geven u een auto mee terug om tijdelijk in rond te rijden. Dit vinden wij een hele normale service en u mag dit dan ook verwachten van elke garage. Enschede is onze grootste vestiging en wij hechten daarom groot belang aan de tevredenheid van de klant. Het is dus zo dat u voor een goede garage, Enschede niet hoeft te passeren. Bij Bennie Wilmink kunt u altijd terecht! Waarom hebben wij voor onze garage Enschede als een van onze vestigingen gekozen? Omdat dit een stad is waar veel mensen wonen; en waar mensen zijn, zijn auto’s. Kom ook eens langs en ervaar zelf de leuke sfeer die bij Bennie Wilmink te vinden is.

U zoekt een uitgebreide garage? Enschede is de plek waar u moet zijn

Als u op zoek bent naar een uitgebreide garage, Enschede als woonplaats heeft en goede kwaliteit eist, dan moet u echt bij Bennie Wilmink zijn. Wij zijn namelijk niet zomaar een doorsnee garage. Enschede bleek veel vraag te hebben naar onder andere de volgende dingen:

  • een auto kopen
  • een auto huren
  • een auto leasen
  • autoreparatie
  • onderhoud van uw auto
  • schadeherstel
  • winterbanden verwisselen

Bij ons kunt u terecht voor veel uiteenlopende zaken die met vervoer te maken hebben. Bennie Wilmink is van alle markten thuis en laat u nooit voor een dichte deur staan. Bij ons vindt u louter en alleen vakkundige en betrouwbare medewerkers die de handen uit de mouwen steken en alleen tevreden zijn als de klant ook tevreden is. Al bent u een particulier die voor één dag een auto wil huren of een ondernemer die zijn bedrijfswagen bij ons heeft in de lease. U vindt het allemaal bij ons als garage. Enschede en omstreken rijdt heden ten dage in auto’s die gerepareerd, gekocht of verhuurd zijn door Bennie Wilmink! Dit hebben wij natuurlijk van horen zeggen en het is dan ook aan u om echt uit te vinden of dit zo is. Dus als u op zoek bent naar een uitgebreide garage die u meer kan bieden dan alleen reparatie en onderhoud: zoek dan niet verder. Sla voor een vakkundige garage Enschede alstublieft niet over in uw zoektocht. U kunt bij ons ook terecht voor een proefrit, mocht u een nieuwe auto willen kopen. Dit vinden wij een service die u hoort te krijgen bij elke garage. Enschede is zeer mooi vanuit de auto, dat weten wij uit ervaring! Ook kunt u bijvoorbeeld voor het laten verwisselen van uw winterbanden terecht bij onze garage. Enschede mag dan niet in de Alpen liggen, toch is van belang dat u de autobanden met de seizoen mee verwisselt. Zo ziet u maar weer: wij hebben van alles voor u in de aanbieding. U hoeft er alleen nog maar naar te vragen!

Voordelige prijzen

Bent u nou ook overtuigt van onze expertise en vakkundigheid? Wilt u uw auto graag langsbrengen voor onderhoud of reparatie? Dan vinden wij het zeer aangenaam om u te mogen begroeten als nieuwe klant van onze prachtige garage. Enschede is ons thuis en daarom hanteren wij altijd voordelige en lage prijzen. Op die manier besparen wij u een hoop geld en hoeft u nooit te diep in de buidel te tasten. Wij weten hoe kostbaar het is om een auto te hebben en vanuit die ervaring behandelen wij onze klanten. Onze redelijke prijzen tegen een goede kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat wij als garage gemiddeld met een 8,8 zijn beoordeeld! Onze gediplomeerde vakmannen staan met jeukende handen te wachten om aan de slag te gaan. U bent van harte welkom! Als u klant wordt, krijgt u een klantenpas waarmee wij vaak ludieke acties organiseren. Heeft u bijvoorbeeld ruitschade en bent u in het bezit van zo’n pas? Dan heeft u nu geluk: bij elke ruitschadereparatie krijgt u een bioscoopbon cadeau. Zo kunt u lekker naar de film met uw kinderen terwijl wij uw ruit weer repareren tot hij straalt. Maak vandaag nog een afspraak via de website en kom langs in de garage!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn