Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Vakantiepark in eigen land

PonyParkCity - VakantieparkBent u nog op zoek naar een leuke bestemming voor uw vakantie? Kies dan eens voor een verblijf in een vakantiepark in eigen land. Een groot voordeel hiervan is dat u geen lange reis hoeft te maken en bovendien kunnen uw kinderen er gemakkelijk vriendjes en vriendinnetjes maken. Een groot voordeel van een verblijf in een vakantiepark is ook dat de huisjes waar u in kunt verblijven van alle gemakken voorzien zijn, zodat u niet op luxe in hoeft te boeten. Tegelijkertijd hebt u genoeg mogelijkheden om te genieten van de buitenlucht, doordat bij de vakantiehuisjes altijd ruimte is om buiten te zitten. Voor gezinnen is een verblijf in een vakantiepark in Nederland dus zeker een goede keus. Bij mooi weer kunnen de kinderen lekker buiten spelen en kunt u zelf genieten van bijvoorbeeld een goed boek op het terras bij uw huisje, terwijl u bij slecht weer binnen voldoende ruimte hebt om leuke dingen te doen. Nu zijn er in Nederland natuurlijk verschillende plaatsen waar leuke parken zijn waar u naar toe kunt gaan, de vraag is dan altijd wel park de beste keus is. Wilt u eens een keer iets anders dan anders, kies dan dit jaar voor een verblijf op vakantiepark PonyparkCity in Collendoorn. Dit vakantiepark heeft iedereen veel te bieden en is dan ook voor ieder gezin een uitstekende keus.

Uniek vakantiepark

PonyparkCity is een uniek vakantiepark. Het park is namelijk helemaal uitgevoerd in western stijl en dit is tot in alle details doorgevoerd. Zo zijn alle vakantiewoningen op het park bijvoorbeeld in deze stijl uitgevoerd, wat het park een geheel eigen sfeer geeft. Ook de restaurants zijn helemaal in dit thema, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een avondje smullen in The Saloon. Hier worden heerlijke snacks geserveerd, maar ook complete menu’s. Daarnaast kunt u er ook genieten van een lekker drankje. Bij mooi weer worden er bij The Saloon ook American Barbecues georganiseerd. The Saloon is niet het enige restaurant op dit vakantiepark, de Taco Paco serveert heerlijke maaltijden in Mexicaanse stijl. In de Hacienda kunt u heerlijk genieten van een Mexicaans gerecht of drankje. Wilt u lekker uit eten gaan, dan hoeft u het park dus niet te verlaten om keus te hebben uit heerlijke gerechten! Kookt u liever zelf, dan kan dit natuurlijk ook in de keuken van uw huisje. Alles wat u nodig hebt voor het bereiden van de heerlijkste maaltijden vindt u in The Store, de supermarkt van het vakantiepark. U hoeft het terrein dus niet af om boodschappen te kunnen doen en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Daarnaast vindt u in The Store ook leuke souvenirs en speelgoed. Met andere woorden, u kunt er prima winkelen! Een vakantiepark is natuurlijk niet compleet zonder voldoende activiteiten voor jong en oud. Ook wat dit betreft hebben ze bij PonyparkCity alles uitstekend voor elkaar. Er zijn namelijk veel verschillende activiteiten mogelijk. Zo kan er heerlijk gegamed worden in de Game Mine. Hier staan meerdere speelautomaten en ook kan er poolbiljart gespeeld worden. Willen de kinderen liever wat relaxen, dan kunnen ze dit doen bij Chill Out Pueblo, een heerlijke hangplek waar de kids van alles met elkaar kunnen bespreken. Wilt u met de hele familie iets leuks doen, kies dan eens voor de Pista de Ballo, oftewel de bowlingbaan. Een andere leuke activiteit voor het hele gezin is de midgetgolfbaan. Daarnaast kan iedereen zich ook uitleven op het sportveld, waar tafeltennistafels staan, maar waar ook gevoetbald kan worden of een potje volleybal gespeeld kan worden. Ook is er op het vakantiepark een zwembad, waar de echte waterratten zich vele uurtjes zullen kunnen vermaken. Voor de kleinere kinderen is er bovendien voldoende te doen in de kinderboerderij en kan er lekker gespeeld worden in de speeltuin Fort Kids. En dit allemaal op het terrein dat bij het park hoort!

Pony’s staan centraal

Er zijn op vakantiepark PonyparkCity dus heel veel dingen te zien, te doen en te beleven, namelijk:

  • uit eten in The Saloon, de Hacienda of de Taco Paco
  • winkelen in The Store of de Westernshop
  • spelen in de Game Mine of Fort Kids
  • actief bezig zijn in de Pista de Ballo, de midgetgolfbaan, het zwembad of het sportveld
  • relaxen in de Chill Out Pueblo
  • knuffelen met dieren in de Animal Farm

Naast al deze mogelijkheden kan er ook nog een bezoek gebracht worden aan de WigWam Kids Club of aan een van de familieavonden die met regelmaat georganiseerd worden. Maar het meest bijzonder van dit vakantiepark is toch wel dat er bij ieder huisje een pony staat. Deze pony mogen de kinderen zelf verzorgen en ze mogen er ook op rijden! Hebben ze nog nooit paardgereden, dan kunnen ze gratis lessen krijgen op het vakantiepark. Door alle activiteiten die er zijn, hoeft geen enkele gast van PonyparkCity zich te vervelen. Brengt u toch liever een dagje buiten het vakantiepark door, dan kunt u bijvoorbeeld heerlijk fietsen of wandelen in de omgeving van Collendoorn. Ook mogen gasten van PonyparkCity gratis naar Attractiepark Slagharen, wat zich op slechts vijf kilometer van het park bevindt. Ook hier kunnen u en uw kinderen zich zeker goed vermaken. Het is dus veilig om te stellen dat er voor iedereen voldoende leuke activiteiten zijn op en rond PonyparkCity. Wilt u dus ook eens lekker met uw gezin op vakantie in eigen land, dan is vakantiepark PonyparkCity zeker een uitstekende keus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn