Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Vakantie Indonesië met gezin

Dari-java - Vakantie Indonesië met gezinNa een jaar te hebben gewerkt komt de zomervakantie er weer aan. Drie weken van ontspanning, ergens in een ver land, samen met iedereen waar je iets om geeft. Iedereen heeft er altijd veel zin in, maar uiteraard moet er wel een bestemming worden gekozen. Het is altijd lastig om een locatie te kiezen die iedereen leuk vindt en waar iedereen zich kan vermaken. Wanneer je de volgende keer weer aan het zoeken bent overweeg dan een vakantie Indonesië met het gezin. Een vakantie Indonesië met het gezin is de ideale manier om helemaal tot rust te komen. Het is een locatie die elk familielid zal waarderen, er is namelijk ontzettend veel te doen. Elke dingen die je kunt doen op een vakantie Indonesië met het gezin zijn:

  • Het bekijken van de weelderige natuur
  • Het ontdekken van de flora en fauna
  • Lekker verwend worden in het hotel
  • Op avontuur in het water
  • Lekker cultuur snuiven

Het maakt niet uit wat de gezinssamenstelling is, een vakantie Indonesië met je gezin is altijd geslaagd! In de eerste plaats kun je genieten van de weelderige natuur. Op Java en Bali vind je de open rijstvelden, waar je oneindig ver kunt kijken. De schoonheid van deze rijstvelden omringt door hoge bergen zul je niet snel vergeten. Veel van de andere eilanden van Indonesië zijn bedekt met regenwoud, waar je kunt verkennen of gewoon kunt genieten van de dichte jungle. Alsof dat nog niet genoeg is zijn er de witte stranden van Bali. Op deze schitterende stranden kun je genieten van heerlijk helder water en een stralende zon. Een vakantie Indonesië met het gezin heeft dus altijd voor ieder wat wils! Indonesië telt wel 400 vulkanen, waarvan er nog altijd meer dan 100 actief zijn. Deze vulkanen vormen een indrukwekkend schouwspel voor de avontuurlijke toerist. De vulkanen hebben ervoor gezorgd dat veel van de grond van het land erg vruchtbaar is en er dus veel landbouw kan plaatsvinden. Diep in de jungle kom je oog in oog te staan met indrukwekkende diersoorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sumatraanse tijger. Deze soort tijger komt enkel op Sumatra voor! De Sumatraanse tijger is iets kleiner dan de overige tijgersoorten en heeft een donkere vacht. Er zijn nog maar ongeveer 500 van deze dieren in het wild over. Tijdens een vakantie Indonesië met je gezin zie je dus de meest schitterende natuur en de meest indrukwekkende diersoorten.

Vakantie Indonesië met gezin; verwennerij

Een vakantie Indonesië met het gezin is niet alleen voor de waaghalzen. Natuurlijk kun je ook genieten van alle luxe die bijvoorbeeld een hotel te bieden heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail bij de bar. Tot diep in de nacht kan in de meeste hotels een drankje bestelt worden.  Met een koud drankje in je hand de zon onder zien gaan bij het water, wie wil dat nou niet. Een vakantie Indonesië met het gezin is dus ook een vakantie waarin lekker geluierd kan worden. Geniet bijvoorbeeld ook van een heerlijke voetmassage door getrainde professionals. Je kunt plaatsnemen op de massagebank en na een korte tijd zul je weer helemaal ontspannen zijn. Wat hierbij kan helpen is een heerlijke sauna.  Lekker stomen in de hete ruimte, met anderen of gewoon alleen, is heerlijk rustgevend. Na de sauna kun je een plons nemen in een ijskoud bad om je lichaam even een lekkere schok te geven! Verder is het natuurlijk mogelijk om een lekkere gezichtsbehandeling te krijgen, een modderbad te nemen of gewoonweg te genieten van de vele faciliteiten die het hotel biedt. Sport, spel en recreatie zijn allemaal mogelijk! Een vakantie Indonesië met je gezin is dus ook een vakantie waarbij iedereen heerlijk zal uitrusten. Wanneer jullie lekker zijn bijgekomen in het hotel is het tijd om het water op te gaan. Indonesië heeft prachtige koralen waar je heel veel verschillende soorten vissen en zeeplanten kunt zien. Om deze natuur wat beter te kunnen bekijken kun je lekker gaan duiken met een instructeur, of snorkelen met duikbril aan het wateroppervlak. De vele soorten vissen en zeedieren maken de wateren van Indonesië tot een schat voor de natuurliefhebber. Tot slot kun je eigenlijk niet naar Indonesië zonder een goede dosis cultuur te snuiven. Natuurlijk zijn er de grote steden van het land, waar duidelijke invloeden van het koloniale verleden te zien zijn, maar ook zijn er bijvoorbeeld de prachtige Gili-eilanden. Deze eilanden zijn de droom van iedere toerist, met ongerepte natuur en schitterende stranden en kleine dorpjes. Een vakantie Indonesië met je gezin is dus een vakantie waarin je ontzettend veel zult zien en beleven. Iedereen zal ervan genieten en je zult thuis terugdenken aan de prachtige tijd die je hebt gehad. Een vakantie Indonesië met je gezin is een reis die je nooit meer vergeet!

Goedkoop boeken en snel op weg

Er zijn tal van reisorganisaties die een reis naar Indonesië aanbieden. Vaak kun je snel bestellen en wordt alles voor je geregeld. Wanneer je kiest voor een pakket dan krijg je een speciaal ontworpen reis. Tijdens deze reis zie je zoveel mogelijk van wat Indonesië te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op http://www.dari-java.nl. Op deze website vind je een groot aanbod van reizen naar Indonesië. Een vakantie Indonesië met je gezin is maar een paar muisklikken weg. Wacht dus niet langer en ga snel naar deze website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn