Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

USB stick

Bent u op zoek naar een goedkope USB stick van hoge kwaliteit? Dan bent u bij USBwereld.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk steevast een groot assortiment aan sticks in huis zodat u vast en zeker uw gewenste USB stick in een handomdraai zult weten te vinden. Bij ons kunt u namelijk op diverse manieren naar de USB stick die u voor ogen hebt zoeken. Zo kunt u zoeken op merk. We mogen wel stellen dat we een van de grootste collectie aan sticks in huis hebben en daar zijn we best trots op. Wij gaan alleen met gerenommeerde producenten van hardware, waaronder de USB stick, in zee zodat we u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Dat is toch zeker ook wat u verdient! Komt u dus gauw bij ons een kijkje nemen en profiteer van de scherpe kortingen, onze machtige producten die jarenlang mee gaan en nog veel meer moois. Een USB stick is een klein apparaatje dus houdt u het goed in het oog. Velen bewaren het in hun handtas, hun portemonnee of broekzak. Dat is natuurlijk allemaal zo lang u het maar in het oog houdt. Velen plaatsen er namelijk gevoelige informatie op die ze niet uit het oog moeten verliezen. Dus het zou vreselijk zijn wanneer uw USB stick gestolen wordt. Stelt u zich eens voor dat u een essay hebt geschreven voor uw opleiding en het staat enkel op uw USB stick. En als het dan kwijtraakt net op de dag dat u het moet inleveren. Dat zijn vreselijke maar toch waargebeurde verhalen. Iets waar u niet aan moet denken. Daarom raden we u trouwens wel aan om een kopie te bewaren op een andere harde schijf zoals die van uw pc of laptop. Een ander idee s het om te bewaren in de cloud van bijvoorbeeld Google of Dropbox. Dan kunt u er altijd en overal bij want het staat nu ook online. Dit is echt een gouden tip, zeker als het gaat om belangrijke documenten. U kunt dan zelf aangeven wie er toegang tot hebben.

Een USB stick, altijd handig om bij u te hebben

Afijn, het moge duidelijk zijn dat een USB stick uitermate handig is om bestanden van de ene computer naar de ander over te brengen. Zeker als u geen internetverbinding hebt of wanneer het een gedoe is om in te loggen op een account. Als u bij andere mensen bent sis dat soms zelfs niet gewenst. Het is dan ook veel eenvoudiger om dit met een USB stick te regelen want u hoeft enkel de USB stick in uw eigen pc te drukken. Vervolgens kopieert u de bestanden zoals muziek, documenten of misschien zelfs wel hele filmpjes op de USB stick. Haal de USB stick uit de pc en neem het mee. Een extra tip: hang het aan uw sleutelbos, dan hebt u het echt altijd dicht bij u. Dan steekt u de USB stick in de laptop of pc op uw werk, op school of bij iemand anders thuis. Of misschien wilt u wel uw data van uw pc op uw laptop zetten. U leest het, een USB stick is van alle markten thuis. Hebt u dat gedaan? Dan kopieert u de bestanden vanaf de USB stick naar de harde schijf en u bent klaar. Dit is veel eenvoudiger dan het op de mail te zetten, het te versturen, uitloggen en dan weer inloggen ergens anders om vervolgens de boel te moeten downloaden. Dat is toch zeker veel meer gedoe! Wees dus slim en zorg er voor dat u altijd een USB stick bij de hand hebt, u weet immers maar nooit wanneer het van pas kan komen, dat hebben we u hopelijk nu wel duidelijk gemaakt. De huidige USB stick is allicht even groot als de eerste USB stick die geproduceerd is. Dat komt omdat de poort over het algemeen niet is veranderd: USB. Wel zitten we nu al bij versie 3.0 maar dat maakt voor de poort helemaal niets uit. Wat wel verbeterd is zijn twee dingen: de snelheid van de data-overdracht en de hoeveelheid data dat op een huidige USB stick past. Dit liegt er niet om dus het is meer dan aan te raden om er eentje te kopen. En dat is dus waar wij om de hoek komen kijken want u kunt er via onze site eentje bestellen zonder enige moeite. Wacht dus niet langer maar kijkt u snel eventjes op de website. Daar zult u hopelijk geen spijt meer van krijgen.

Bestelt u er vandaag nog een, dan hebt u het morgen al in huis

Een aantal voordelen van onze website willen we niet onbenoemd laten dus kijkt u eventjes naar het volgende lijstje:

Hopelijk hebben we u er van weten te overtuigen dat u geen spijt zult krijgen van deze USB sticks. Hebt u verder nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Schroom dan niet langer maar stuurt u ons een e-mail of belt u eens met onze klantenservice. Hopelijk horen we spoedig van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn