Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Urenregistratie: Zo kan het effectiever en overzichtelijker

Zijn jullie het op het werk ook beu dat je constant alle gemaakte uren zelf moet bijhouden en handmatig moet invoeren? Het is heel irritant als dat niet automatisch gaat, als je niet gewoon via een handig programma een timer kunt aanzetten. Daarom heeft teamleader de handige software voor tijd- en urenregistratie ontwikkeld. Met deze software wordt het stukken makkelijker om gewerkte uren bij te houden, of dat nu is aan een bepaald project, aan een telefoongesprek met een belangrijke klant of aan het taak. Met de urenregistratie tool van teamleader kun je heel eenvoudig een timer gebruiken voor welke taak dan ook, waarna het aantal uren wordt opgeslagen in het systeem. Je kunt dus gemakkelijk terugkijken en evalueren. Bij bepaalde projecten bijvoorbeeld, is het belangrijk dat je niet over een bepaald aantal uren heengaat. Je werkt namelijk vaak op basis van een offerte, en als je daar qua uren overheen gaat krijg je deze natuurlijk niet betaald. Daarom is het fijn dat je met de software voor urenregistratie van teamleader kunt bijhouden en controleren hoe lang je met iets bezig bent. Niet alleen geeft het je werknemers inzicht, maar je kunt zo ook zelf controleren hoe productief iedereen is en of ze niet te lang bezig zijn met een taak die zo gebeurd had moeten zijn. 

Handige software voor ondernemers van teamleader

Bij teamleader kun je onder andere terecht voor die overzichtelijke software voor tijd- en urenregistratie. Maar ze hebben nog veel meer handige software voor ondernemers en bedrijven ontwikkeld, zoals:

  • Software voor projectmanagement
  • Software voor het maken van facturen en offertes
  • Software voor het beheren van klanten

En het mooie is, al deze programma’s zijn aan elkaar te koppelen. De software voor urenregistratie bijvoorbeeld, kun je linken aan die voor projectmanagement. Op die manier kun je op een hele makkelijke manier bijhouden hoeveel uren jouw werknemers bezig zijn met dat project, en in welk onderdeel daarvan de meeste tijd zit. Met dit inzicht kun je in de toekomst veel passendere offertes maken. Stel dat namelijk blijkt dat een bepaalde taak veel meer tijd kost dan je van tevoren had ingeschat, dan komt dat naar voren door de software van teamleader. Meten is weten, en dat geldt zeker voor tijd- en urenregistratie. 

Facturen maken aan de hand van je urenregistratie

Zoals we al zeiden kun je alle programma’s en software van teamleader aan elkaar koppelen. Je kunt dus ook de tool voor tijd- en urenregistratie linken aan het programma om facturen te maken. Dit wil zeggen dat je gewoon een bepaald aantal gewerkte uren kunt aanklikken om deze op een factuur te zetten. Daarna klik je de betreffende klant aan (deze kun je vooraf al invoeren waarna alle gegevens worden opgeslagen) en de software verstuurt deze factuur automatisch. Hij controleert zelfs of de factuur reeds betaald is. Zo niet, dan kun je desgewenst automatisch een betalingsherinnering laten versturen. Dit is super handig, want dan hoef je dus zelf niet constant te controleren of een bepaalde factuur al is betaald of niet. Net als de software voor urenregistratie is die voor het maken van facturen ontworpen om jou tijd te besparen en het je makkelijker te maken als ondernemer. Want we weten allemaal: Tijd is geld. Dus wanneer stap jij over op de handige bedrijfssoftware van teamleader?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn