Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Uniek bedrijfsuitje Overijssel

Outdoorunlimited - bedrijfsuitje overijsselBij Outdoor Unlimited boek je het leukste bedrijfsuitje in Overijssel. Hier is men gespecialiseerd in het aanbieden van diverse outdoor activiteiten die stuk voor stuk ontzettend origineel en gevarieerd zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van sumoworstelen, handboogschieten of blaaspijp schieten? Wanneer je een bedrijfsuitje Overijssel boekt bij dit bedrijf dan weet je zeker dat je kwaliteit krijgt! Op hun website, http://www.outdoorunlimited.nl/ , vind je het uitgebreide assortiment! Wanneer je op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje in Overijssel dan weet je dus waar je terecht kunt! Een van de leukste pakketten dat het bedrijf aanbiedt is het “Weg met de Baas” bedrijfsuitje. Overijssel staat bekend om haar mooie omgeving, waar je tijdens dit pakket optimaal gebruik van maakt. Wanneer je dit bedrijfsuitje in Overijssel boekt dan mag je het volgende verwachten:

  • Ontvangst door een instructeur
  • Opdelen in teams
  • Leuke activiteiten
  • De stormbaan
  • Lekker wat drinken achteraf

Stel je voor: je bent met meer dan 75 collega’s op pad. Het is mooi weer, dus jullie hebben er veel zin in. Na een korte rit komen jullie aan op locatie en alle materialen staan al klaar. Je hebt echter geen idee wat je moet doen of hoe het programma in elkaar zit. Als leidinggevende kun je natuurlijk van tevoren het programma bekijken en dit proberen aan alle werknemers uit te leggen. Iedereen weet echter dat dit vaak tot chaos en verwarring leidt. Het is verstandig dat je direct bij aankomst wordt opgevangen door een aantal instructeurs die je precies kunnen vertellen wat je kunt verwachten. In dit arrangement zit een deskundig instructeur daarom inbegrepen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets niet zult snappen, met deze vakman begrijpt iedereen binnen mum van tijd precies wat de bedoeling is. Voor de leidinggevende is dit ook erg fijn, je wilt immers tijdens een bedrijfsuitje, Overijssel of elders, niet continue de baas hoeven uithangen. Juist op dit soort momenten is het fijn als je als werknemer en werkgever wat dichter bij elkaar kunt komen. Zorg daarom dat je zeker gebruik maakt van de mogelijkheid te werken met deze professional. Wanneer jullie allemaal hebben begrepen wat het idee is kunnen teams worden gemaakt. Deze teams kiezen uit eigen gelederen een “Team Captain”, die een apart hesje aankrijgt. Dit individu zal belangrijk zijn voor het team en zal zich later ook moeten bewijzen! Wanneer jullie helemaal klaar zijn voor de start dan kan de strijd beginnen!

Bedrijfsuitje Overijssel; bewijs jezelf!

Je zult tijdens dit bedrijfsuitje in Overijssel, afhankelijk van het arrangement dat jullie hebben gekozen, deelnemen in 4 tot 8 spannende activiteiten. Je zult echt niet overal even goed in zijn, probeer gewoon goed je best te doen op de momenten dat je iets voor het team kunt betekenen! Wanneer je licht bent en niet veel spieren hebt, dan zul je het zwaar hebben bij het sumoworstelen. Misschien is het blaaspijp schieten dan wel meer iets voor jou! Ook spectaculair is altijd het touwtrekken, waar teams tegen elkaar kunnen strijden. Heel vaak gaat dit spel beide kanten op en is het uiteindelijk het team met de beste conditie dat de overwinning uit het vuur sleept. Kracht is dus niet alles tijdens dit bedrijfsuitje in Overijssel! Wanneer je in een grote groep komt, zoals met 75 collega’s, dan heb je ook de keuze uit enkele zeer originele spellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van kratstapelen, pistoolschieten of een echt gladiatoren gevecht! Al deze spellen zijn zo ontworpen dat ze goed te doen zijn voor iedereen en dat niemand zich onhandig hoeft te voelen. Een bedrijfsuitje in Overijssel moet leuk zijn voor iedereen, het is jammer als mensen met een vervelend gevoel weer naar huis gaan. Wanneer je in het eerste spel niet slaagt, dan zijn er nog een heleboel andere mogelijkheden om jezelf te bewijzen! Belangrijk bij dit soort activiteiten is: blijf bij je eigen kracht en geef dit duidelijk aan naar anderen. Bespreek bijvoorbeeld van tevoren met de Team Captain in welke spellen jij goed denkt te zijn. Wanneer deze onderdelen dan aan de beurt zijn kun je direct meedoen en hoef je niet eerst je plek in het team te verwerven. Geef ook duidelijk aan waar je niet goed in bent. Ben jij echt heel slecht in het leggen van knopen, dan is het niet verstandig om dit te gaan doen, zelfs al wil niemand anders op dat moment! Er is altijd wel iemand beschikbaar die net dat beetje meer kennis heeft. Natuurlijk gaat het erom plezier te hebben, dus laat je ook niet te veel afschrikken, geniet gewoon van de ervaring dat dit bedrijfsuitje in Overijssel je biedt!

Nog heel veel meer opties!

Het hierboven beschreven bedrijfsuitje in Overijssel is slechts één van de vele opties die Outdoor Unlimited te bieden heeft. Je hebt nog tientallen andere pakketten en arrangementen, stuk voor stuk samengesteld om te zorgen voor een prachtige dag. Op de website vind je een compleet overzicht van alle opties, waarna je meteen geheel vrijblijvend een offerte aan kunt vragen. Weet je dus even niet wat een specifiek programma zal gaan kosten, neem dan gelijk even contact op. Het bedrijf organiseert het hele jaar door leuke buitenactiviteiten. Wees dus niet bang: jullie bedrijfsuitje in Overijssel hoeft niet perse in de zomer georganiseerd te worden. Surf vandaag nog naar http://www.outdoorunlimited.nl/bedrijfsuitje-overijssel.php voor alle mogelijkheden! Heel veel plezier bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje in Overijssel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn