Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Twijfelaar bed

Maxbedden - Twijfelaar bedBent u op zoek naar nieuwe bedden, dan zult u tijdens uw zoektocht ongetwijfeld ook een twijfelaar bed tegenkomen. Wat is dit nu precies voor een soort bed? Een twijfelaar heeft een afmeting die tussen een eenpersoonsbed en tweepersoonsbed inzit. De naam geeft het in feite al aan, het is alsof het meubelstuk twijfelt of het bedoeld is voor één of voor twee personen. Waar een tweepersoonsbed een breedte heeft van 160 of 180 centimeter en een eenpersoonsbed meestal een breedte heeft van 90 centimeter, is een twijfelaar bed 140 centimeter breed. Hierdoor is het een zeer goed model voor mensen die veel ruimte nodig hebben in hun slaap en graag veel heen en weer bewegen. Een twijfelaar bed is ook ideaal voor volwassen stellen die niet zo groot zijn. Kopen zij een gewoon tweepersoonsbed, dan kan dit soms echt te groot zijn en het gevoel geven dat de ander heel ver weg ligt. Bij een twijfelaar bed ligt u dan toch nog lekker dicht bij elkaar in de buurt. Ook is dit model erg handig voor mensen die een wat kleinere slaapkamer hebben, waar een tweepersoonsmodel eigenlijk net te groot voor is. Het moet immers niet zo zijn dat de hele ruimte gevuld wordt met het bed en er geen ruimte meer over is om te lopen of voor het plaatsen van een kast. Daarnaast is een twijfelaar bed ook ideaal voor tieners. Veel tieners willen graag van hun eenpersoonsbed af, maar hun slaapkamer is in veel gevallen natuurlijk niet groot genoeg voor een tweepersoonsbed. Een tussenmaat is dan ideaal. Op die manier hebben zij toch het gevoel dat zij een volwassen model hebben, zonder dat het ook daadwerkelijk net zo veel ruimte in neemt als een tweepersoonsbed.

Veel keus op gebied van twijfelaar bed

Lijkt u de afmeting van een twijfelaar bed ook het meest geschikt voor uzelf of voor uw tiener? Dan is het natuurlijk nog de vraag wat voor soort model u precies gaat kopen. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden. Het eerste punt waar u over na moet denken is het soort materiaal waar het frame van gemaakt moet zijn. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor hout, maar ook voor metaal. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid van een gestoffeerd frame. De keuze voor het materiaal van het twijfelaar bed heeft natuurlijk ook veel invloed op de uitstraling ervan. Zo kan een metalen frame met mooie krullen een erg sierlijke en romantische uitstraling hebben, terwijl een wat hoekiger metalen model meer een strakke en moderne uitstraling geeft. Hout zorgt weer meer voor een natuurlijk gevoel, terwijl een gestoffeerd twijfelaar bed vaak een luxe, maar ook een zachte en rustige uitstraling kan geven. Het is dus zeker zaak om na te denken wat voor soort stijl het best past bij uw smaak en bij de rest van de inrichting van uw slaapkamer. Bovendien is er natuurlijk niet alleen maar keus op het gebied van materiaal, maar ook van kleur. Zo kan een metalen frame een zilveren kleur hebben, maar ook bijvoorbeeld een zwarte. Hout is ook in veel verschillende kleurtinten verkrijgbaar en dat geldt voor stof natuurlijk helemaal. Wilt u een nieuw bed aan gaan schaffen, dan is het dus zaak om u van te voren een aantal vragen te stellen:

  • Welke maat is het meest praktisch, kiest u voor een twijfelaar bed of is een eenpersoons- of tweepersoonsmodel in uw geval toch de beste keuze?
  • Welk materiaal past het best bij u? Houdt u van het natuurlijke van hout, het zachte van stof of juist het strakke of rustieke van metaal?
  • Welke kleur past het best bij uw stijl en bij de inrichting van uw slaapkamer?

Als u eerst goed nadenkt over deze zaken, dan is de kans groot dat u in een keer een goede keus maakt.

Kies de juiste bodem

Koopt u een nieuw twijfelaar bed, dan is het natuurlijk ook belangrijk om te letten op het soort bodem dat er in zit. Tegenwoordig wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van lattenbodems. Binnen deze categorie valt er echter nog genoeg te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een twijfelaar bed met een vaste lattenbodem of juist met een verstelbaar model. Kiest u voor verstelbaar, dan betekent dit dat u bijvoorbeeld het hoofdeind omhoog kunt zetten, zodat u gemakkelijker kunt zitten in bed. Dat is natuurlijk erg prettig als u graag voor het slapen gaan nog even leest of televisie kijkt. Zo zit u dan een stuk comfortabeler in uw twijfelaar bed. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat u een goede matras aanschaft bij uw twijfelaar bed, dit bepaalt immers ook voor een zeer groot deel het comfort. Voor een goede nachtrust is het erg belangrijk dat u goed ligt en daarbij is een goede matras echt noodzakelijk. Wilt u in een keer bij een bedrijf een goed twijfelaar bed aanschaffen met een comfortabel bijpassende matras? Dan bent u bij Maxbedden aan het juiste adres. Zij hebben namelijk een zeer ruime keus op het gebied van bedden en matrassen. U zult bij hen dan ook zeker producten vinden die helemaal aan uw wensen voldoen. Het fijne van deze zaak is bovendien dat zij altijd een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit hebben, waardoor u zeker weet dat u bij hen een kwalitatief goed twijfelaar bed aanschaft, zonder dat u hier meteen de hoogste prijs voor betaalt.

Meer van Maxbedden.nl

Deel dit bericht :

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn