Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Transparante rolgordijnen

Bent u bekend met transparante rolgordijnen? Zo niet dan raden we het u aan om vooral even verder te lezen. Ook als u wel weet wat transparante rolgordijnen zijn en u wilt weten hoe u hier aan kunt komen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wie wij zijn? Kijkt u eens op rolgordijnen.eu. De naam zegt het al: dit is de nummer een website voor al uw verschillende soorten rolgordijnen waaronder deze transparante rolgordijnen. Transparante rolgordijnen zijn dan ook niet zo maar de eerste de beste gordijnen maar zijn erg geschikt om uw privacy te verzekeren. Kijk, de meeste dingen die u voor uw ramen kunt hangen zoals gordijnen, luxaflex en ook de gewone rolgordijnen, gebruikt u om diverse redenen. Ten eerste om uw ramen af te kunnen sluiten tegen pottenkijkers. Ten tweede zodat u ’s nachts geen last hebt van maanlicht of straatlicht in uw slaapkamer. Ten derde om uw huis te beschermen tegen de zon. En zo zijn er nog wel meer redenen te bedenken, niet in de laatste plaats omdat het past bij de rest van uw interieur zodat design een belangrijke reden is geworden. Ook dat kunnen we ons goed voorstellen. Maar woont u langs een drukke straat, kunt u het niet zo goed vinden met buurtbewoners of hebt u op een andere manier last van de buitenwereld en wilt u wel graag naar buiten blijven kijken? Dan komen transparante rolgordijnen als geroepen want dankzij transparante rolgordijnen bent u beschermd tegen mensen die naar binnen kunnen kijken en tevens tegen alle verschillende soorten licht terwijl u er zelf wel doorheen kunt kijken. Is dat dan ook wat u wilt? Kom dan naar onze site toe en kies voor de categorie “transparante rolgordijnen” want daar vindt u ons huidige totale overzicht van alle transparante rolgordijnen die we op dit moment in ons assortiment hebben liggen. En let wel: wat u op de site afgebeeld ziet staan kunnen we ook echt daadwerkelijk in een handomdraai komen bezorgen.

Naar buiten willen kunnen kijken? Kies dan voor transparante rolgordijnen

Zonder dat u gestoord wordt door anderen kunt u naar buiten kijken dankzij deze transparante rolgordijnen. U wordt daarbij niet gehinderd door de zon of mensen waarvan u niet wilt dat ze bij u naar binnen kunnen kijken. Dat is dan toch ook zeker uw goed recht! Dat vinden wij in ieder geval wel. Het is dan ook goed te begrijpen dat mensen die aan een drukke straat wonen zoals een winkelstraat, kiezen voor transparante rolgordijnen. Ook winkels hebben daardoor erg veel aan transparante rolgordijnen. Bestelt u hier als particulier? Dan gaat het niet echt om een heel erg grote bestelling en kunnen we snel leveren. Als het een zakelijke bestelling wordt dan verzoeken we u vriendelijk om van te voren even persoonlijk contact te zoeken met ons want het kan zijn dat we daardoor flink aan de bak moeten. Wij zijn van geen kleintje vervaard dus dat is overigens geen enkel probleem. Maar u wilt natuurlijk geen nee-verkoop van ons en dat willen we ook niet meemaken. Wees dan ook slim en stuur van te voren een e-mail. Dat is per definitie de beste methode om met ons in contact te komen, ook als u andere vragen hebt over deze transparante rolgordijnen of over de werking van onze website. Of hebt u specifieke wensen en bent u bang dat we het niet kunnen waarmaken? Stel die prangende vragen gerust aan onze klantenservice, ze staan niet voor niets elke dag tijdens kantooruren voor u klaar. Bellen kan dan ook en u vindt het nummer via onze website onder het kopje “contact”. Ook kunt u het online contactformulier invullen en daarin al uw vragen inzetten over onze prachtige transparante rolgordijnen. Deze transparante rolgordijnen maken we niet zelf maar importeren we van gerenommeerde producenten zodat u waar voor uw geld krijgt. Wel kunnen we ze voor u op maat maken.

Hebt u nog verdere vragen? U weet ons nu te vinden

Geen enkel venster heeft exact dezelfde maten. Natuurlijk zijn er wel een hoop standaardmaten, zeker bij de nieuwbouw. Dat is wel zo handig voor u als voor ons. Maar hebt u een al wat ouder huis of is uw architect flink bezig geweest zodat u nu nergens passende transparante rolgordijnen kunt vinden? Geen nood, wij snijden en knippen ze graag voor u geheel op maat zodat u bij levering de rails meteen op kunt hangen. Dar ontvangt u natuurlijk een handige handleiding mee en mocht u er vervolgens nog niet uitkomen dan weet u nu hoe u met ons in contact kunt komen om ons het hemd van het lijf te vragen over de bevestiging van uw spiksplinternieuwe transparante rolgordijnen. Geeft u dus veel om uw privacy? Is dit erg belangrijk voor u? Dan kiest u natuurlijk voor transparante rolgordijnen. Bestellen is een peulenschil en gaat als volgt

  • Kies uw gewenste gordijnen uit
  • Geef aan wat de maat moet zijn en of we het eigenhandig op maat moeten maken
  • U kunt eventueel eerst een offerte aanvragen en later pas akkoord gaan zo u wilt
  • En vul dan uw gegevens in zoals uw naam en adres en vergeet ook niet om uw contactgegevens op te geven
  • Dan gaan we tot levering over en kunt u het al dezelfde week binnen een paar werkdagen thuisbezorgd verwachten
  • Betalen gaat ook geheel digitaal dus betaal alvast met behulp van iDEAL.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn