Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Toys voor heren

Bent u op zoek naar iets pikants voor in de slaapkamer? Zit uw huwelijk een beetje in de put? Bent u single en lukt het maar niet om de ware te vinden? Of wilt u meer uitdaging op het gebied van seks? Hoe u het ook wendt of keert, wij hebben diverse toys voor heren die zeker niet zullen misstaan in uw slaapkamer. Bergt u ze wel veilig op als u niet wilt dat uw kinderen of huisgenoten er achter komen? Dat wilt u vast en zeker geheim houden. Toch vinden we het jammer dat seksartikelen zoals de toys voor heren waar we het voornamelijk in dit artikel over zullen hebben zo in de taboesfeer ligt. Natuurlijk is seks en dergelijke bezigheden iets voor in de privésfeer maar het moet toch mogelijk zijn om het er met vrienden over te kunnen hebben? In Nederland zijn we dan ook al behoorlijk open en eerlijk tegen elkaar maar het zal u verbazen hoe preuts men is in andere landen. toys voor heren vindt u in allerlei soorten en maten als u eens een kijkje komt nemen op onze website. U vindt deze toys voor heren handig gerangschikt terug zodat er voor ieder wat wils is. Vaak kunt u toys voor heren met elkaar combineren en heeft uw partner er ook veel plezier mee. Soms kan zij, of hij, de toys voor heren gebruiken om u te stimuleren. Toys voor heren zijn dan ook een erg spannend en romantisch cadeau voor iemand zijn verjaardag of voor Valentijn. Dit is erg origineel en u kunt deze toys voor heren bij ons op een discrete manier komen bestellen. Wij verzenden namelijk op een dergelijke manier dat uw buren en ook de pakketbezorger geen flauw idee hebben wat u hebt ontvangen. Zo kunt u dit fijn binnenskamers houden en hoeft u niet met rode oortjes de open te doen.

Hier vindt u toys voor heren en vrouwen

toys voor heren zijn er aldus in diverse vormen. Om het u wat eenvoudiger te maken hebben we de bekendste toys voor heren geclassificeerd in een handig overzicht en die willen we hier graag even met u delen zodat u meten weet wat voor vlees u in de kuip hebt:

 • pumps en enlargers
 • kunstkut
 • penissleeve’s
 • penisring
 • opblaaspoppen
 • tepelklemmen
 • tenga

Dat is het assortiment dat u op het gebied van toys voor heren bij ons kunt vinden maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Zo hebben we naast de toys voor heren ook nog:

 • vibrators
 • dildo’s
 • toys voor vrouwen
 • drogisterij waaronder voorbehoedsmiddelen
 • diversen en accessoires
 • lingerie
 • en nog veel meer

Toys voor heren zijn dan ook zeker niet de enige artikelen die u bij ons terugvindt en wij doen ons best om ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden zodat er voor ieder wat wils is. Dit kan aldus geheel discreet en ook nog eens heel erg vlug want als u vandaag voor 20.00 uur bestelt, dan is het zo goed als zeker dat u het morgen al aan huis hebt. Dat is nu eenmaal onze service. Dit komt mede omdat we een groot magazijn hebben waar we de toys voor heren, en overige artikelen, in het groot hebben ingekocht. Daardoor kregen we korting op de artikelen en die hebben we natuurlijk doorberekend in de verkoopsprijzen zodat ook u er de vruchten van kunt plukken. U wilt immers niet te veel betalen want een dief van uw eigen portemonnee zijn is iets dat u te allen tijde dient te voorkomen. Dat is bij ons dan ook absoluut niet het geval, wij leveren topkwaliteit voor een mooie lage prijs.

Bestel vandaag nog en ontvang het morgen discreet aan huis

Wellicht durft u niet naar de winkel voor toys voor heren. Dit is echter niets om u voor te schamen maar we begrijpen maar al te goed dat u geen pottenkijkers wilt en zeker geen bekende tegen het lijf wilt lopen als u toys voor heren gaat kopen. Daarom is er deze website zodat u dit snel en in het geheim allemaal kunt uitzoeken. Kom naar ons toe, wij zijn ook te bereiken via uw smartphone en tablet zodat op elk beeldformaat de site goed wordt weergegeven. Zo kunt u vanuit bed, eventueel samen met uw partner, een van deze vele toys voor heren aanschaffen en kunt u er de volgende nacht al gebruik van maken. Het maken van een online bestelling heeft daarnaast als voordeel dat u er de deur niet voor uit hoeft en dat u dit dag en nacht kunt doen. U hebt de tijd om alle toys voor heren te onderwerpen aan uw blik en wij doen ons best om er overal goede informatie en instructies bij te plaatsen naast diverse foto’s van de verschillende toys. Hebt u toch nog vragen over het een of ander? Schroom dan niet maar stel deze vraag zo spoedig mogelijk aan ons door ons eventjes een e-mail te sturen. U vindt hiervoor een online formulier waarop u uw gegevens en vragen in kunt vullen. Een betaling maken gaat uiteraard ook online en wel door gebruik te maken van een van de diverse betaalservices zoals iDeal of met behulp van uw credit card zoals Visa of Mastercard. Maakt u trouwens een online account aan, dan hoeft u bij een verdere bestelling nooit meer al uw gegevens op te geven en kunt u met een klik op de knop bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn