Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Tafelkleed voor nieuwe stijl

Vind jij het leuk om regelmatig van stijl te veranderen in je interieur? Dan is een tafelkleed een object dat je echt niet mag missen! Tafels zijn grote meubelstukken en nemen veel ruimte in huis in. Hierdoor zijn ze ook erg beeldbepalend en dat maakt ze tot belangrijke onderdelen van je woninginrichting. Verander je bijvoorbeeld de eettafel, dan geeft dit meteen een geheel andere uitstraling aan de hele eethoek! Het is dus een heel effectieve manier om met weinig werk toch een groot effect te bereiken. Alleen is het natuurlijk wel zo dat het kopen van een tafel niet echt goedkoop is, vaak zijn dit dure meubels. En daarom kan een tafelkleed zo goed van pas komen. Leg deze over het tafelblad heen en je creëert in echt een oogwenk een compleet andere stijl. Wil jij ervoor zorgen dat je wooninterieur past bij het seizoen? Of houd je gewoon heel erg van variatie? Dan kun je met een tafelkleed dus snel je doel bereiken. Het is dan ook helemaal niet vreemd om meerdere kleden hiervoor in huis te hebben, zo kun je immers optimaal variëren met je woonstijl!

Andere voordelen gebruik tafelkleed

Nu is het natuurlijk zo dat het gebruik van een tafelkleed niet alleen leuk is vanwege de interieurstijl, het heeft ook andere voordelen, namelijk:

  • een langere levensduur van tafels
  • het overbodig maken van placemats
  • het creëren van een vlakkere ondergrond

Zoals gezegd zijn vooral eettafels dure meubelstukken en je wilt dan natuurlijk ook graag dat die van jou zo lang mogelijk meegaat. Er zijn alleen heel veel zaken die ervoor kunnen zorgen dat dit niet het geval is. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het eten je mes of vork uit je handen laten vallen en dit kan dan voor beschadiging zorgen. Of je schiet tijdens het schrijven uit met je pen en laat een streep achter op het tafelblad. Of je stoot een glas rode wijn om, wat voor een vlek zorgt die eigenlijk niet meer te verwijderen valt. Heb je een tafelkleed erop liggen, dan maken al dit soort zaken niet uit, het blad is dan volledig beschermd. Tafelkleden zijn ook heel erg handig voor tijdens het eten. Knoei je met eten, dan laat dit al snel veel rommel achter. Natuurlijk kun je ook placemats gebruiken, maar die bedekken slechts een deel van het totale oppervlak. Een groot kleed is dus efficiënter en wat schoonmaken betreft ook gewoon handiger. Tot slot is het natuurlijk ook heel fijn, als je voor een wat dikker tafelkleed kiest, dat deze het oppervlak wat gladder maakt. Vooral tafelbladen die gemaakt zijn van losse planken hebben last van kieren en gaatjes, die het erg lastig kunnen maken om netjes te schrijven of bijvoorbeeld te kleuren.

1001Tafelkleden.com biedt vele opties

Wil je een tafelkleed gaan kopen, dan is het een aanrader om hiervoor naar 1001Tafelkleden.com te gaan. Zij bieden echt heel veel verschillende opties, waardoor je ook voor jouw woning het perfecte tafelkleed kunt vinden. Zo bieden ze zowel ronde, vierkante als rechthoekige kleden, om aan alle modellen tafels tegemoet te komen. Daarnaast zijn er ook heel veel verschillende kleuren en patronen te krijgen, waardoor er bij hen altijd wel meerdere te vinden zijn die helemaal passen bij jouw smaak. Wil jij graag profiteren van de voordelen van het gebruik van een tafelkleed, maar houd je niet van kleurtjes of wil jij jouw eettafel niet aan het zicht onttrekken? Kies dan voor een transparante tafelbeschermer, ook deze vind je in hun collectie. Als je op zoek bent naar een mooi tafelkleed, dan moet je dus zeker eens kijken bij 1001Tafelkleden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn