Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Stoffen online

Als u eens stoffen online wilt kopen dan moet u toch echt eens onze website gaan proberen: stoffenspectrum.nl. Niet voor niets hebben we een gigantische hoeveelheid stoffen online voor u in de aanbieding. En daarmee boedelen we dat we ze soms ook echt in de aanbieding hebben. Af en toe zijn we in een gulle bui en hebben we geweldige acties en aanbiedingen. Spring er dan ook op in voordat het te laat is want soms geldt: op is op of u bent simpelweg te laat en dan is de korting alweer voorbij. Er is voor ieder wat wils want we hebben diverse stoffen in huis. Katoen en wol voor mensen die wat krap bij kas zitten en exclusieve stoffen zoals linnen en zijde als u echt eens wild wilt gaan doen en zeer bijzondere kledingstukken wilt gaan produceren. Stoffen online aanschaffen is een makkie. U bent vast en zeker wel bekend met webwinkels want vrijwel alle zaken zijn tegenwoordig via het internet te doen en te koop. Zowel producten en diensten vliegen als zoete broodjes over de digitale toonbank. Zo ook onze stoffen. Online bent u toch wel dag en nacht. Zeker dankzij de opkomst van de smartphone en in mindere mate de kost van de tablet. Dankzij wifi en 3G/4G is iedereen steevast online tenzij zich er een storing voordoet bij de provider. Afijn, stoffen online kopen doet u hopelijk na het lezen van deze tekst via onze site. We hopen tevens dat u ons gaat bookmarken en we u nog vaak terug zullen zien. Bij ons is de klant nog echt de koning dus als u hulp nodig hebt, en het maakt niet uit wat voor hulp, dan staan we steevast voor u klaar. Stoffen online kopen moet leuk zijn vinden wij en daarom trachten we om onze site zo open en transparant mogelijk te houden. Wist u trouwens dat u ons ook via de sociale media kunt volgen? Wij maken namelijk gebruik van:

  • Facebook
  • YouTube
  • En ook Google+

Stoffen online aanschaffen is een eitje

Stoffen online kopen is vanaf nu een eitje want u hebt nu de ideale website gevonden om stoffen online te gaan kopen. Zeker als u de volgende eenvoudige stappen opvolgt. U gaat eerst naar ons toe. Misschien vindt u ons via Google of een ander zoekmachine. Misschien via de sociale media zoals hierboven beschreven. Of misschien op een geheel andere manier zoals mond-op-mondreclame. Hoe dan ook: welkom! Nadat u even rond hebt gekeken zult u al snel zien dat u uw gewenste stof snel zult aantreffen. Klikt u daar op en geef aan hoeveel u er van wenst. We kunnen alle stoffen meteen voor u op maat snijden zodat u altijd de juiste hoeveelheid stof zult ontvangen. Dan vult u het contactformulier in zoals u vast wel gewend bent van andere websites. Het stoffen online bestellen is nu al bijna afgerond. Wist u trouwens dat er ook browsers zijn die deze gegevens van u onthouden en direct invullen voor u? Dat scheelt aanzienlijk wat werk. Ook kunt u bij ons een gratis account aan te maken. Dat hoeft u slechts eenmalig te doen en als u dan stoffen online gaat kopen dan hoeft u enkel in te loggen met behulp van uw inlognaam en wachtwoord. Afijn, nadat u uw keuze hebt gemaakt en uw gegevens hebt opgegeven hoeft u nog maar een ding te doen om het stoffen online kopen af te ronden en dat is natuurlijk de betaling. Dit gaat ook weer in zijn geheel digitaal en doet u door gebruik te maken van uw internetbankierenaccount. Hebt u dat nog niet? Vraag dit dan snel aan bij uw bank. Dat maakt stoffen online kopen en ook diverse andere producten en diensten via het internet tot een eitje. Betalen doet u door naast uw account een betaalservice te gebruiken. Denkt u hierbij aan PayPal en iDEAL. Liever met uw credit card betalen? Ook dat is zeker een optie bij ons!

Wij zijn van alle markten thuis

Zo ziet u maar weer hoe eenvoudig het is om stoffen online te kopen. Hebt u toch nog vragen? Geen probleem, wij staan voor u klaar. U mag ons vrijblijvend mailen en bellen. Wilt u bijvoorbeeld graag eerst de kat uit de boom kijken? Dan kunnen we ook eerst een offerte naar u opsturen. Dan hebt u een mooi overzicht van de bedragen. We stellen het ook erg op prijs als u nadien een beoordeling of een review wilt schrijven. Dat helpt onze website heel erg en wij leren natuurlijk van uw opbouwende kritiek. Wilt u trouwens eerst proeflapjes ontvangen? Dan sturen we gratis maximaal proeflapjes naar u op. Dit zijn lapjes met de afmetingen 2,5 cm. Bij 3,5 cm. Als u dan eenmaal overtuigd bent van de kwaliteit dan kunt u nadien direct deze stoffen online gaan bestellen. Stoffen online kopen is leuk en erg handig want u hoeft er de deur niet meer voor uit. Wilt u dus graag uw eigen kleding gaan maken? Bestel dan de stoffen online via onze website. Dan hebt u dezelfde kwaliteit aan stof als gerenommeerde topmerken zoals Armani, Etro en Cavalli. En dat voor zulke lage prijzen. Dat komt omdat we in bulk bestellen en direct vanuit de fabriek inkopen. Dat maakt het voor ons ook erg voordelig en die prijzen hebben we uiteraard doorberekend in de verkoopprijzen. Zo scheelt u dat aanzienlijk in uw portemonnee!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn