Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Stevige verhuisdozen

Voor veel mensen is verhuizen een klus dat zo min mogelijk tijd in beslag moet nemen. Het is altijd vervelend om alle spullen in te pakken en dan ook weer uit te moeten pakken. Er gaat zeker veel tijd inzitten en dan wilt u er wel van uit kunnen gaan dat uw eigendommen veilig van het ene naar het andere adres gebracht kunnen worden. Het is dan goed om de traditionele kartonnen verhuisdozen toch maar eens te laten staan. De verhuisdozen van Beeboxx zijn ideaal. Doordat ze volledig van plastic gemaakt zijn, zijn ze zeer stevig. U kunt deze verhuisdozen gemakkelijk voor en bepaalde tijd huren. Hierdoor hoeft u van te voren niet overal kartonnen dozen vandaan te gaan halen, de verhuisdozen van Beeboxx worden op de gewenste datum bij u thuis afgeleverd en u kunt meteen aan de slag om al uw spullen in te gaan pakken. Deze plastic verhuisdozen kunnen door het goed passende deksel volledig worden afgesloten. U hoeft dus ook niet bang te zijn dat uw eigendommen nat worden wanneer het slecht weer is en de dozen vanuit een verhuiswagen naar binnen moeten worden gebracht. U kunt heel gemakkelijk via de website zelf aangeven op welke datum u de verhuisdozen wilt hebben en op welke datum u ze weer op wilt laten komen halen. U hoeft dus ook zelf niet langs te gaan om de verhuisdozen weer weg te brengen. Brengen en ophalen wordt volledig voor u geregeld. Wanneer u een datum doorgeeft voor het ophalen van de dozen, zit u hier niet aan vast. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een verhuizing uitloopt. Het zou dan zeer vervelend zijn wanneer u de verhuisdozen toch snel leeg moet maken omdat de huurperiode afloopt. Gelukkig is het altijd mogelijk om de verhuisdozen van Beeboxx voor langere periode te huren mocht dit noodzakelijk zijn. U kunt dus rustig van start gaan met het inruimen van uw nieuwe woning. Naast de goede regelingen omtrent verlenging zijn er bij Beeboxx nog veel meer voordelen:

  • Grote hoeveelheden verhuisdozen huren tegen een lage prijs
  • Keuze uit verschillende voordelige pakketten
  • Mogelijkheid om extra verhuismateriaal te huren

Verhuisdozen huren met een voordelig pakket

Uw woonsituatie bepaalt vaak hoe groot de verhuizing zal zijn. Woont u bijvoorbeeld alleen of met z´n tweeën? Dan is het vaak voldoende om een kleine hoeveelheid verhuisdozen in te slaan. U kunt in deze situatie kiezen voor het voordelige Small pakket. Dit pakket is samengesteld met het oog op kleine verhuizingen. U krijgt voor de vaste prijs van 65 euro 30 verhuisdozen van Beeboxx. Deze dozen mag u 2 weken houden. Hierdoor is er ruim voldoende tijd om uw verhuizing te realiseren. Daarnaast worden er verhuisdekens meegeleverd en een rol inpakpapier. De bezorging is gratis, waardoor u achteraf niet met extra kosten komt te zitten. Het meest populaire pakket is echter het Medium pakket dat vooral voor de standaard verhuizingen gebruikt wordt. Bijvoorbeeld voor gezinnen bestaande uit 4 personen. U zult dan gebruik maken van meer verhuisdozen en bij dit pakket worden er 60 bij u thuis afgeleverd. Daarnaast krijgt u verhuisdekens, noppenfolie, inpakpapier en een steekwagen tot uw beschikking gedurende 3 weken. Ook hierbij is de bezorging volledig gratis en voor nog geen 120 euro bent u helemaal klaar om aan de slag te gaan. Natuurlijk is er ook gedacht aan de grote verhuizers. Het is zeer vervelend wanneer u net wat meer dan 60 verhuisdozen nodig heeft en voor veel geld bij moet bestellen. Het grootste pakket waaruit gekozen kan worden is het Large pakket. Hiermee huurt u voor een vaste prijs 90 verhuisdozen voor 4 weken met een mogelijkheid om verlenging aan te vragen. Ook bij dit pakket worden verschillende extra´s geleverd waardoor het verhuizen veel makkelijker zal verlopen. De verschillende inpakmaterialen zorgen er voor dat uw eigendommen veilig op het nieuwe adres aankomen.

Extra materiaal om u een handje te helpen

Bij het verhuizen is het noodzakelijk om spullen goed te verpakken. Door het gebruik van stevige verhuisdozen van plastic komt u al een heel eind, maar genoeg materiaal om breekbare spullen in te pakken is van belang. Hierbij kunt u gebruikmaken van bijvoorbeeld noppenfolie. Door de kleine luchtbelletjes kan glas- en aardewerk goed beschermd worden. Ook is het mogelijk om veel inpakpapier te gebruiken om een goede scheiding tussen de verschillende spullen te vormen voordat ze de doos in gaan. Zowel noppenfolie als inpakpapier kunnen los worden besteld in de gewenste hoeveelheid. U koopt beide materialen op rol, zodat u makkelijk de gewenste lengte af kunt knippen. Wanneer u te kort komt gedurende de verhuizing is het altijd mogelijk om extra rollen te bestellen. Daarnaast zijn ook goede verhuisdekens een optie waar veel gebruik van wordt gemaakt. Deze kunt u per stuk bestellen bij Beeboxx voor de best mogelijke verhuizing. U kunt gemakkelijk via de website uw bestelling plaatsen. Hier geeft u dan eerst aan welke materialen u precies nodig heeft. U kunt kiezen voor een bepaalde hoeveelheid losse dozen of juist voor een van te voren samengesteld pakket. Daarna voert u uw gegevens in zoals de adressen waar de dozen moeten worden afgeleverd en weer moeten worden opgehaald. U kunt meteen online betalen zodra alle gegevens binnen zijn. Het team van Beeboxx gaat dan voor u aan de slag en zorgt dat al uw gewenste materialen op tijd binnen zijn. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken om uw verhuizing.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn