Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Stel jouw beste cv op

Wat is het belangrijkste wanneer het aankomt op het maken van een cv? Er zijn een hoop dingen die je kunt doen om je curriculum vitae net dat beetje extra te geven. Op de website van het bedrijf Lifebrander kun je terecht voor uiteenlopende tips op het gebied van:

  • curriculum vitae
  • sollicitatiebrief
  • sollicitatiegesprek

Solliciteren voor een nieuwe baan kan een behoorlijk stressvolle tijd zijn. Zeker in deze tijd waarin er vaak een hoop concurrentie is voor de vacature waar jij ook op reageert. Het is in veel gevallen niet eens gek als er meer dan honderd brieven en cv’s worden ingestuurd. En jij moet er dan voor zorgen dat je opvalt in deze grote stapel. Als je dit eenmaal voor elkaar hebt gekregen, dan word je hopelijk uitgenodigd voor een eerste gesprek en volgens de meeste mensen zullen je misschien zelfs vertellen dat het hier pas begint. Bij Lifebrander.nl zijn ze echter van mening dat alle onderdelen even belangrijk zijn. Als jij een bepaalde functie graag wilt hebben, dan wil je hier natuurlijk een hoop voor doen. Je kunt maar beter op iets minder vacatures reageren en het op de juiste manier aanpakken. Dan heel veel (dezelfde) cv’s versturen en zo eigenlijk geen stap verder komen. Als je al een tijdje aan het solliciteren bent en je hebt tot nu toe veel afwijzingen gekregen, dan is het misschien tijd om je plan van aanpak eens te veranderen. Bij Lifebrander staan ze voor je klaar om je hierbij te helpen!

Hulp voor het maken van je cv

Bij het reageren op een vacature zijn er een aantal dingen belangrijk. Ten eerste is het van belang om te weten dat het eerste wat de recruiter zal bekijken je cv is. Zorg er dus altijd voor dat deze een zeer goede eerste indruk maakt. Veel mensen maken de fout door veel meer tijd te besteden aan het opstellen van hun sollicitatiebrief, terwijl het veel beter is om juist ook de nodige tijd in je cv te stoppen. Zorg er dus vandaag nog voor dat je hier verandering in brengt. Het liefst met de hulp van de medewerkers van Lifebrander. Door de ruime ervaring die zij hebben op het gebied van solliciteren kun je hier een hoop aan hebben. Op de website vind je al een hoop tips voor het opstellen van je cv. Zelfs als je al een cv hebt, kun je hier een hoop aan hebben. Met deze tips kun jij je curriculum vitae zo aanpassen dat het ene stuk beter voor je zal werken. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van jouw curriculum vitae? Neem dan contact op met Lifebrander. Zij helpen je graag verder!

Vind snel jouw nieuwe baan

Als jij op zoek bent naar een nieuwe baan, dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk vinden. Zeker als je zonder werk thuis zit, wil je graag weer zo snel mogelijk aan de slag. Met een goed curriculum vitae hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Zorg er daarom vandaag nog voor dat je alles op dit gebied goed op orde hebt. Pas je cv aan per functie waar je op solliciteert, doe dit niet alleen voor de sollicitatiebrief die je ook meestuurt. Je curriculum vitae is de eerste indruk die je maakt. Zorg er dus voor dat dit helemaal in orde is. Al veel mensen voor jou hebben ondervonden dat het een enorm verschil kan maken om een goed curriculum vitae te hebben en daarmee snel jouw nieuwe baan te vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn