Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Snelle en effectieve marketing: pennen met logo

Pennen met logo zijn de laatste tijd zeer populair als reclamestunt. Niet alleen zijn ze goedkoop, snel en goed te bestellen. Ze zijn ook nog eens zeer effectief. In dit artikel leggen we uit waarom pennen met logo de ideale marketingstunt zijn voor uw bedrijf. Ook zullen we ingaan op goede deals voor pennen met logo. Daarnaast gaan we ook nog in op wat andere promotieartikelen naast de pennen met logo die uw bedrijf kunnen verrijken met aandacht. De redenen waarom pennen met logo zo populair en effectief zijn, zijn heel simpel uit te leggen. We leggen ze even kort voor u uit:

  • Duurzame reclame: doordat pennen elke dag door bijna iedereen gebruikt worden zijn ze een duurzame reclame. Als u de juiste pen kiest met het juiste logo, dan gebruiken mensen deze pen voor een lange tijd en blijft de boodschap dus ook lange tijd actief. Dit maakt dat pennen met logo een duurzame reclame kunnen zijn.
  • Financieel aantrekkelijk: Pennen zijn relatief financieel aantrekkelijk. Waar veel reclames al snel honderden of duizenden euro’s kosten kunt u met pennen met logo’s als snel een hoge penetratie van de boodschap bereiken. Op deze manier zijn de “kosten per bericht” voor pennen dus heel laag. Ook geldt dit extra omdat pennen elke dag gebruikt worden en dat de boodschap dus elke dag weer actief kan zijn.
  • Onopvallend en opvallend: het weggeven van een pen met logo is zowel opvallend als onopvallend. Opvallend in de manier dat het wel opvalt als u uw klant een pen mee geeft, maar het is onopvallend in de manier dat het niet heel overheersend overkomt als u uw klant een pen mee geeft. Zo weet de klant wel dat u bezig met uw naamsbekendheid, maar is de reclame niet te overheersend.
  • Kenmerk van vestiging: het feit dat u pennen met logo heeft geeft aan dat u een gevestigd bedrijf bent dat serieus bezig is met klanten zoeken. Dit kan voor veel mensen een vertrouwd gevoel geven. Helemaal is sommige branches is het belangrijk om te laten merken dat uw bedrijf er al langer zit. Een pen met logo kan dit voor u doen.
  • Duidelijke boodschap: hoewel een pen vaak over het hoofd wordt gezien, kan het als het op de juiste manier wordt gemaakt juist een zeer duidelijke boodschap overbrengen. En deze boodschap is natuurlijk dan weer heel zichtbaar voor de consument als hij met uw pen schrijft.

Zoals u ziet zijn er veel redenen waarom pennen met logo’s zeer effectief kunnen zijn in het bereiken en vasthouden van nieuwe en bestaande klanten.

Waar koop ik pennen met logo?

Pennen met logo zijn in verschillende webwinkels te verkrijgen maar er is een die specifiek wordt aangeraden. Deze webshop is Dereklameshop.nl. Dereklameshop.nl is een webwinkel gespecialiseerd in het produceren en ontwerpen van verschillende relatiegeschenken en promotiematerialen. Ze weten dus alles af van het bedrukken van pennen en zijn uitermate geschikt om u te helpen bij de juiste keuze maken van pennen en ontwerpen. Bovendien is er bij Dereklameshop.nl een zeer uitgebreide keuze aan pennen. Zo kunt u kiezen welke pen er specifiek bij uw bedrijf past en ook nog welke eigenschappen van de pen u belangrijk vindt om de boodschap van uw bedrijf mee te geven. Daarnaast zijn ze zeer gespecialiseerd in het bedrukken van de pennen en kunnen ze dus veel mogelijkheden bieden. Tot slot is het nog zeker belangrijk om te vermelden dat u bij Dereklameshop.nl kunt kiezen voor een milieuvriendelijke optie. Dit kan voor uw bedrijf heel belangrijk zijn als u een milieuvriendelijke boodschap en indruk wilt achterlaten. U kunt de producten direct online bestellen, of u kunt eerst even bellen voor advies of om een offerte aan te vragen. Indien u online besteld worden de pennen gewoon bij u thuis bezorgd. Zo hoeft u niet lang te wachten om uw pennen met logo te gaan uitdelen. Voormalig klanten noemen Dereklameshop.nl meedenkend en flexibel, omdat ze proberen mee te denken met elke bestelling en proberen voor iedereen een individuele oplossing te verzinnen. Dus wilt u iets heel speciaals gemaakt hebben? Dat is geen probleem, Dereklameshop.nl is er klaar voor.

Overige producten

Naast de pennen met logo heeft Dereklameshop.nl nog veel meer leuke producten en relatiegeschenken voor u in de aanbieding. Hierbij kunt u aan de wildste dingen denken. Wilt u graag een T-shirt met het logo van uw bedrijf? Dat is makkelijk te regelen! Wilt u graag aanstekers, powerbanks of usb-sticks met uw logo erop? Geen probleem bij Dereklameshop.nl kan het makkelijk en snel voor u maken. De mooiste producten van een zeer goede kwaliteit, met uw eigen logo erop, en dat voor een goede prijs. Daarnaast is het zelfs mogelijk om dingen als snoep en eten te laten bedrukken met uw logo! Dat is ontzettend leuk voor een bedrijfsfeest, of bijvoorbeeld een opening van uw nieuwe winkel. U kunt het zo gek niet bedenken of Dereklameshop.nl kan het voor u leveren. Daarnaast, zoals al eerder genoemd, staat Dereklameshop.nl voor meedenken en flexibiliteit. Dus bent u op zoek naar iets anders, of wilt u graag iets bijzonders? Dat is mooi want daarvoor bent u aan het juiste adres. Dereklameshop.nl wil van elke klant een tevreden klant maken door de mooiste relatiegeschenken en de bijzonderste bedrijfsproducten te produceren. Indien u geïnteresseerd bent geraakt, neem dan gewoon een kijkje op de website en zie het zelf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn