Zappsite

Dé startpagina van Nederland – ZappSite.nl

Snel uw boot verkopen

bootgevraagd - Boot verkopenBoot verkopen? Uw boot verkopen kan heel eenvoudig via bootgevraagd.nl. Bij ons kunt u gratis uw boot verkopen, zonder dat u aan verplichtingen vast zit. Zo bieden wij u een gratis bod aan, waar u niet aan vast zit. Bij ons is uw boot verkopen dus een fluitje van een cent! Een boot verkopen kan bij bootgevraagd.nl al binnen 5 werkdagen. Dat had u zeker niet gedacht. Op die manier bespaart u vele kosten en krijgt u ook nog eens waar voor uw geld. Want daar draait het natuurlijk uiteindelijk om. Het is heel eenvoudig en neemt lang niet zoveel tijd in beslag als u zou denken. U kunt simpelweg het formulier op de website invullen en uw boot verkopen kan in gang worden gezet! Op die manier kunnen wij goed beoordelen of de boot wat voor ons is en hoeveel wij daar eventueel voor zouden willen bieden. Daarom is het belangrijk dat u de juiste informatie invult en ook een paar goede foto’s erbij voegt. Het is ook mogelijk dat u ons een link stuurt naar een site waar uw boot staat aangeboden. Dit gebeurt veel bij ons, want soms is een boot verkopen een erg lastig karwei. U moet afzonderlijk kopers vinden, adverteren en ook nog eens liggeld blijven betalen. Schakel dan bootgevraad.nl in! Wij besparen u veel kosten en u heeft de boot in een mum van tijd verkocht bij ons. Het is dus veel gemakkelijker om dit via ons te regelen dan via een jachtmakelaar. Deze jachtmakelaar wil ook nog eens een percentage van de opbrengst, omdat deze een tussenpersoon is. In tegenstelling tot zo’n jachtmakelaar zijn wij enorm goedkoop. Geen extra kosten, geen liggeld voor uw boot en geen percentage van de opbrengst: uw boot verkopen aan ons is gewoon echt de beste optie. U weet dan gelijk waar u aan toe bent, want onze werkwijze is zeer helder en verbergt niets. Bij ons geen gebakken lucht of verhaaltjes waar u niets aan heeft. Bij ons komt u nooit bedrogen uit! Wij laten u niet voor een dichte deur staan en kunt dus altijd contact met ons opnemen. Wij staan u dan graag te woord. ‘Een boot verkopen doe je niet zomaar’ is waarschijnlijk wat u denkt. Maar niets is minder waar! Bij bootgevraagd.nl kunt u in een handomdraai uw boot verkopen. U ontvangt al een bod binnen 24 uur! Dat is nog eens snel, vindt u ook niet? Ga daarom vandaag nog naar de website en ontdoe u van dat blok aan uw been.

Hoe gaat een boot verkopen in zijn werk?

Een boot verkopen; hoe werkt dat eigenlijk? Dit zult u zich waarschijnlijk afvragen, en dat kunnen wij ons bij bootgevraagd.nl heel goed voorstellen. Een boot verkopen is ten eerste veel minder werk dan u denkt. Helemaal als u met ons in zee gaat! Bootgevraagd.nl biedt u de makkelijkste en snelste manier om uw boot te verkopen. Het is daarbij wel handig om de stappen te weten die u daarbij moet ondernemen. Hier hebben wij ze even op een rijtje:

  • biedt uw boot aan door het bootverkoop formulier correct in te vullen
  • ontvang een bod binnen 24 uur
  • gaat u akkoord met de prijs, dan maken we een afspraak voor een bezichtiging
  • na deze bezichtiging tekenen we een koopovereenkomst
  • binnen 5 dagen wordt het geld naar u overgemaakt en halen wij de boot op

U ziet het al: dat is een wel heel makkelijk proces toch? Neem daarom vandaag nog de beslissing en u zult een uitgerust mens zijn. Want het komt vaak voor dat mensen een boot hebben gekocht, maar deze vervolgens maar weinig gebruiken. Dat is erg zonde van het geld en het is bij zo’n luxe artikel dan ook beter om het de deur uit te doen. Als u een echte zeiler of speedbootfanaat was geweest, dan was u er vast al vele malen vaker mee gaan varen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een nieuwe boot op het oog heeft en daarom uw huidige boot wilt verkopen! Wat uw reden ook is, bootgevraagd.nl is de oplossing, ga daar maar vanuit. U kunt van ons op aan en wij zijn dan ook een betrouwbaar bedrijf. Ga met ons in zee en snel naar de website!

U zit nergens aan vast

Een boot verkopen is voor sommige mensen echt een hoofdpijndossier. Dit hoeft het echter niet te zijn. Bespaar u die moeite van het vinden van kopers en laat het aan ons over! Uw boot verkopen via een jachtmakelaar is bovendien veel duurder dan bij ons! Daarnaast geldt bij ons: na de verkoop zit u helemaal nergens meer aan vast en hoeft u dus ook niet op te draaien voor eventuele gebreken achteraf. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de verantwoordelijkheid, want die nemen wij op onze schouders. Wij halen de boot bij u op en u ontvangt er geld voor: een betere deal is er toch niet te vinden? U bent na de verkoop niet meer aansprakelijk en dat is wel zo fijn voor u. Het kan namelijk zo zijn dat er toch nog enkele mankementen te ontdekken zijn, en daar bent u wél aansprakelijk voor als u het particulier regelt. Biedt de boot dus aan via onze website. Uw boot verkopen was nog nooit zo makkelijk en snel: neem daarom een kijkje op bootgevraagd.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn